• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi aşırı kıskancım?

valla küfredesim geliyo bazen. haklısın aynen öyle biliyomusun.bi erkek arkadaşm düğünde selam verdi sürekli kankan napıyo falan sinir ediyo.ama kendisinde durum bu.ki bi açıklama bile yapmadı bana uğramadın diyen kızla ilgili
Sonuçta o da o kızların rehberinde kayıtlı değil mi?
Amirleri olması birşey değiştirmez.
Umarım anlatabilmişimdir :KK66:

ki kendisi de buluttan nem kapan biri.rehberimde bi erkek olmasına bile tahammül edemez.aynı tavrı ondan bekleyince benim olayım bu oluyo.

Ben bunun üstüne giderim bu durumda.
O yaparken iş, motivasyon, sen yaparken elin adamı olamaz. Bütün gün zaten birlikte çalışıyorlar akşam o telefona bakmazsa o kızlar mesajı alır zaten zaman içinde.. Ama eşin laftan anlayacak biri gibi durmuyor.

Sen aç telefonu eşim müsait değil cok mu acildi falan de. Acil olmadığı takdirde aranmaması gerektiğini sen öğret

Bu tarz kadın-erkek arkadaşlığını ve ilişkilerini normal karşılasa ve yaşam tarzı bu olsaydı neyse ama sizin rehberinizde bir tane erkek olmasına bile karışıyorsa hiç de hayata bakışına uygun değilmiş demekki.
Siz de sürekli sinir olup kendinizi yıpratmaktansa bundan sonra onun sözünü dinlemeyip
kimle nasıl görüşüp görüşmeme konusunda özgür olduğunuzu söyleyin ve asla kendinize karıştırmayın.
Size yasak ona serbest olduğu sürece bu düzen hiç değişmez.

Kizlar fazlasıyla laubali, had bilmiyolar esimiz de bu durumdan rahatsiz degil gibi görünüyor.

O seni ne kadar kısıtlıyorsa sen de o kadar boğabilirsin. Eşin sana karışmasaydı seni haksız bulurdum.

Benim eşim hekim oldugu icin gece 1.30 da da arandığı oluyor :110: o yuzden is icinse karşıdaki insan bu adam evli diye niye düşünsun?
Ama bana niye ugramadiniz diyebiliyorsa kadina gidip de evli adamla boyle muhatap olduğu icin kizmak sacma. Demek ki esinizle arasindaki muhabbet bunu kaldırabiliyor. Ben kadin-erkek arkadasligina kotu bakmam ama eger samimi olmaya deger bulduğu bir kadin arkadasi varsa da ben niye tanimiyorum derim. Kotu niyetli olmadigi belli ama esinizin. O acidan da gunahini almayayim.

Kiz niye ugramadiniz diyunce agzinizi nasil acmadiniz ya? Ben yol boyu susmadan carlardim. Asla saygi duyamam boyle ise de is arkadasliginada. Cok bile sabrediyorsunuz.

Bazı insanlar iş ortamında gerçekten cıvık olabiliyorlar. Eşinizin tavrı nasıl bence bunu iyice anlamanız lazım, belki de kızlara bu fırsatı (kötü niyetli olmasa da) o veriyor?

Bu gözler sekretere boyun masajı yaptıran, sekreter de isteklice yaparken abi kardeş takılan (aralarında gerçekten bir durum yoktu) kişileri gördü. Ama iki tarafında sevgilisi, nişanlısı bunu görse kim bilir ne kavga çıkardı.

Demem o ki, bunu etraflıca inceleyin. Bazı kişiler iş ortamında farklo olabiliyor.

Yavaş arasın, o saatte ailelerimiz bile aramaya çekiniyor ve aramıyor bizi. Kızlara yüz vermese arayamazlar. Kişi kendinden bilir işi.

eşime de sorsan hiç yanlış bişey yapmıyorum ben kötü bii durum yok bunda diyo.yemişim niyetini benim moralim bozuluyor işte da az dikkat et dimi.yok o benim olayım bu diyo kabul ettirmeye çalışıyo

haklı olduğun en önemli nokta kadın veya erkek işyerinde çalışan kim olursa olsun çook acil bir mevzu olmadıkça özellikle akşam saatlerinde amirini veya her kimse onu rahatsız etmemeli. bu arayanlar erkek dahi olsa ben yine kızarım herkesin bir özel hayatı bir alanı var. töbe yani akşam düşünsene tam sevişeceksin romantizm doruklarda bi salak iş arkadaşı arıyor insanda heves kalmaz bırak kıskançlığı.
net ol gerekiyorsa öfke patlaması yaşa. kusura bakma ama senin eşin biraz düşüncesiz ve o düşünemiyorsa sen düşündürt bu kadar basit. kavga ise kavga..

Benim babam da iş yerindeki kadınlarla çok samimiydi. Abicim diye dolanırlardı. Sözde iş öğretirdi, ailecek görüşürdük hepsiyle. Sonuç: annemi evli sekreteriyle aldattı. Evli bekar farketmez arada mesafe olmasından yanayım.

Rehberindeki erkeklere karışsın ama elin kızlarıyla samimi konussun oh ne âlâ memleket ... kısasa kısas yapın. Ben olsam yapardım. Hissettiklerinizi anlattığınzda anlamıyorsa yaşatarak anlatın ki o zaman anlar. Siz susup içinize atıyorsunuz ama o anında öfke patlaması yaşar. Ben oturduğum yerden sinir oldum. Yaşasın anasını satym.

ya erkek işte.iş arkadasları cok lavbali.eşim suan kötü düsünmüyor olabilir ama onlar o kadar hadsiz ve seviyesiz ki yoldan cıkar esim diye korkuyorum ,duyuyorum cünkü evli adamlarla görüsen kızlar var aynı ortamda

Back
X