- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi yasmin1985
-
bunları diyen gelinimiz.Feci dolmuş yada dolduruşa gelmiş erkek kardeşiniz maşallah. .
Ooo o daha beter gelinin maşallah bayramlik Ağzı açılmış ozaman ..bunları diyen gelinimiz.
babası için aradım ben evine dahi gittim hasteneye gitmem gerekiyormuş.ısrarla gelme deyince kaza olayında bende gitmedim ama kırılıcağını bilseydim giderdimSen gelmedi diye düşünürken
O da nelere kırgınmış meğer bak :)
İletişimsizlikten gibi geldi bana.
Babası için telefon etmiş olsan
Telde açıklardın belki
"Ya rahatsız olmasın diye ziyaretine gitmiyorum yanlış anlaşılma olmasın" diye.
Kardeşinin kazasında aradığında da onun gerek yok demesi normal.
Kim olsa öyle der.
Ama gitmek isteyen beş dk da olsa gider görür içi rahat eder.
Bence bu konuşmayı fırsata çevirin karşılıklı.
Belli ki birbirinizden beklentiniz var.
İnsan sevdiğinden, özlediğinden beklentiye girer :)
bencede öyle de öyleki bir söylediki şok oldumDaha cok ilgi bekliyor bence.
Sayet seninle görüsmek istemese bunlari dillendirmez canima minnet gelmiyo gitmiyo görümcem derdi..
telde değilde yüz yüze konuşsaydık daha iyiydi ortada bişey de yok aslında bu kadar dillendiricek.Aslinda ortaya dökülmesi iyi olmus. Böylece toparlayabilirsiniz.
şaşırmadım desem yalan olurOoo o daha beter gelinin maşallah bayramlik Ağzı açılmış ozaman ..
O gun gıtmezsın baska gun ılla gıdersın ..babası için aradım ben evine dahi gittim hasteneye gitmem gerekiyormuş.ısrarla gelme deyince kaza olayında bende gitmedim ama kırılıcağını bilseydim giderdim
bahane değilki söylediklerim gerçek olanı anlattım ben.hani bana deseydi bu bayram bir araya gelemedik o zaman eyvallah derdim bu bayramda size gelmedik lafı çok başka.Bence sızde ısteyerek bılerek oda aynı sekılde surtusmuş durmussunuz..
Sızdede suc var bence hepsıne bır bahanenız var ..
babası için aradım ben evine dahi gittim hasteneye gitmem gerekiyormuş.ısrarla gelme deyince kaza olayında bende gitmedim ama kırılıcağını bilseydim giderdim
telde değilde yüz yüze konuşsaydık daha iyiydi ortada bişey de yok aslında bu kadar dillendiricek.
ne bahanesi yahu çok basit bişeydi zaten önemli olsa gidilmez mi.kendi gelme dicek sonrada laf yapıcakO gun gıtmezsın baska gun ılla gıdersın ..
Mesela Hastasın dıye senı dusunup gelme demesı..
Bahane olmamalıydı..
bencede öyle 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi böyle şeyler kendi deyince kendimden şüphe ettim bi an.Insallah yüz yüze gelseniz konusursunuz. Dediginiz gibi ortada o kadar kirilacak birsey yok ama yalnis anlaşılma var
Ben olsam bende gerek yok derım ..ne bahanesi yahu çok basit bişeydi zaten önemli olsa gidilmez mi.kendi gelme dicek sonrada laf yapıcak
valla ben çok düz bir insanım kendimi naza falan çekemem. deseydi gel diye direk beni düşünme numarasına gerek yoktu.madam alınıcaktıBen olsam bende gerek yok derım ..
Insanları zor duruma sokmamak ıcın ..
Ama yınede beklerım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?