Onlar ayip etmisler evet, savunulacak bir yani yok.
Ama siz daha da ayip etmissiniz. Misafiri kovmak ayibin daniskasi. Ne o oyle cocuk gonderir gibi. Size karsi da yapilan birsey yokmus. Hadi size laf atilsa amenna. Kendi aralarindaki bir kavga bu. Tek hatalari sizin evinizde yapmalari bunu.
Huzursuz olduysaniz, bu konuyu degistirmenin ya da kapatmanin daha yapici yollari da var. Bu yasa gelmissiniz, hala cocuk gibi akliniza ilk gelen kovmayi uyguluyorsunuz. Yetiskin, olgun bir insan, evine misafir diye cagirdigi insanlara karsi sakin ve idareci olmayi bilir.
O diger insanlar da dumur olmuslardir ve yaptiginiz onlarin da aklina kazinmistir. Misafirini kovan ev sahibi. O digerlerinin yerinde olsam sizin evinize gelmezdim, belli mi olur, tepeniz atar kovalarsiniz filan diye.
Bence sizin hem o iki kadindan, hem de diger misafirlerden ozur dilemeniz lazim evinizde boyle bir olaya engel olamadiniz, herkes huzursuz oldu diye. Bir de kovdugunuz kadin var ki, cok gurur kirici bir davranis gormus tarafinizdan. Her ne kadar yaptiginizda hic yanlis gormeseniz de o kadina ayip etmissiniz. Bosuna kendinizi savunmayin. Tum cevaplari okudum, kimseye ozur gibi bir adim atacaginizi sanmiyorum, ama madem sormussunuz, benim de fikrim bu.