• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi ayıp ettim onlar mı ?

kovduğum küstü zaten mesaj atıyor
diğeri de özür diledi çok ayıp ettim kusura bakma felan dedi
bilmiyorum neler olur küserler mi ? pek zannetmiyorum küseceklerini
aha bende buaraya yazıyorum :D
o ne ozguven ooo konu sahıbııııı :KK14::KK14:

Maalesef cok cok ayip etmissin sen de. O ikisinin davetli olduklari bir evde tartisip olay yaratmalari da cok yanlis, hic hos degil. Ama sen de onlarin ogretmeni, gozetmeni falan degilsin gidenin arkasindan cezalandirir gibi digerini de yollayacak. Her seyden once sen davet etmissin evine onlari, onlar kendiliginden gelmemis. Senin misafirin. Hos olmayan bir durum olmus, agirlama fasli bittikten sonra, kalan arkadasin da evine dondukten sonra ikisini de ayri ayri arayip yaptiklari seyden ne kadar rahatsizlik duydugunu, boyle oldugu icin onlari bir daha misafir etmeyi dusunmedigini soyleyebilirdin. Resmen kendi cagirdigin insani evinden kovmussun.

Onlarin yaptigi da cok ayip, senin yaptigin da oyle.

yok özgüvenden değil
az çok haklarından bazı şeyler duydum ondan diyorum
arkadasım madem bu kadar kotu ınsanlardı neden evıne cagırdın o zaman zorundaydım falan deme suclusun baska bahanelerle bunun ustunu ortme ve o kadından ozur dıle bence:KK14:

yok özgüvenden değil
az çok haklarından bazı şeyler duydum ondan diyorum
Dedikoduyu sevmeyen bi insan olarak anlatanlara duymak istemiyorum demeniz gerekirdi, ayrica duydugunuz seyleri sizde dedikodu yaparsiniz diyemi size küsmiycekler aman konusmayasiniz diye, baya bi dedikoducular ortami var sanki, iyikide hoslanmiyorsunuz....:ssz:

Dedikoduyu sevmeyen bi insan olarak anlatanlara duymak istemiyorum demeniz gerekirdi, ayrica duydugunuz seyleri sizde dedikodu yaparsiniz diyemi size küsmiycekler aman konusmayasiniz diye, baya bi dedikoducular ortami var sanki, iyikide hoslanmiyorsunuz....:KK14:
komsusu otekı komsusu hakkında evınde konusurken sınırlenmıs ama baskaları komsularınının dedıkodusunu yaparken sınırlenmemıs konu sahıbı:KK14:

Bence yaptiginiz cok ayip ve bahanesi olamaz. Ne olursa olsun evinize gelen birini, ki siz cagirmissiniz, evden kovmak buyuk ayip bence. Yani ben ne ailemde ne etrafimda gormedim sizin yaptiginiz gibi bir sey... Onlarin yaptiklari da dogru degil ama siz onlardan cok daha buyuk bur ayip ederek gunun yildizi olmussunuz, simdi de o dedikoducu insanlar bol bol sizin dedikodunuzu yapacak bu olaya bin katarak.

arkadasım madem bu kadar kotu ınsanlardı neden evıne cagırdın o zaman zorundaydım falan deme suclusun baska bahanelerle bunun ustunu ortme ve o kadından ozur dıle bence:KK14:
kötü insanlar demedim ki kastettiğim farklı bir şey , kötüler mi iyiler mi onu bilemem ben
ayrıca çağırmak zorunda değildin diye bir şey yok , tanışma babında mecbur herkes birbirini çağırıyor

Onlar ayip etmisler evet, savunulacak bir yani yok.
Ama siz daha da ayip etmissiniz. Misafiri kovmak ayibin daniskasi. Ne o oyle cocuk gonderir gibi. Size karsi da yapilan birsey yokmus. Hadi size laf atilsa amenna. Kendi aralarindaki bir kavga bu. Tek hatalari sizin evinizde yapmalari bunu.

Huzursuz olduysaniz, bu konuyu degistirmenin ya da kapatmanin daha yapici yollari da var. Bu yasa gelmissiniz, hala cocuk gibi akliniza ilk gelen kovmayi uyguluyorsunuz. Yetiskin, olgun bir insan, evine misafir diye cagirdigi insanlara karsi sakin ve idareci olmayi bilir.

O diger insanlar da dumur olmuslardir ve yaptiginiz onlarin da aklina kazinmistir. Misafirini kovan ev sahibi. O digerlerinin yerinde olsam sizin evinize gelmezdim, belli mi olur, tepeniz atar kovalarsiniz filan diye.

Bence sizin hem o iki kadindan, hem de diger misafirlerden ozur dilemeniz lazim evinizde boyle bir olaya engel olamadiniz, herkes huzursuz oldu diye. Bir de kovdugunuz kadin var ki, cok gurur kirici bir davranis gormus tarafinizdan. Her ne kadar yaptiginizda hic yanlis gormeseniz de o kadina ayip etmissiniz. Bosuna kendinizi savunmayin. Tum cevaplari okudum, kimseye ozur gibi bir adim atacaginizi sanmiyorum, ama madem sormussunuz, benim de fikrim bu.

komsusu otekı komsusu hakkında evınde konusurken sınırlenmıs ama baskaları komsularınının dedıkodusunu yaparken sınırlenmemıs konu sahıbı:KK14:
allah allah bizzat bana gelip te aaa bak sana bir şey anlatacağız diye bir şey demediler ki
ortam da konuştular duydum bende , ayrıca kendileri anlattılar zaten onun üzerine de diğerleri aynen konuştu

evinize gelen bir misafiri kovmanız gerçekten hoş olmamış..Tamam huzuru kaçırmış olabilir ama ne olursa olsun kovmanız gerekmiyordu. Hani size karşı yanlış bir davranış sergilse anlayacağım da ikisi arasında bir şeye karışmanız hoş olmamış, bayan haklı..

Onlar ayip etmisler evet, savunulacak bir yani yok.
Ama siz daha da ayip etmissiniz. Misafiri kovmak ayibin daniskasi. Ne o oyle cocuk gonderir gibi. Size karsi da yapilan birsey yokmus. Hadi size laf atilsa amenna. Kendi aralarindaki bir kavga bu. Tek hatalari sizin evinizde yapmalari bunu.

Huzursuz olduysaniz, bu konuyu degistirmenin ya da kapatmanin daha yapici yollari da var. Bu yasa gelmissiniz, hala cocuk gibi akliniza ilk gelen kovmayi uyguluyorsunuz. Yetiskin, olgun bir insan, evine misafir diye cagirdigi insanlara karsi sakin ve idareci olmayi bilir.

O diger insanlar da dumur olmuslardir ve yaptiginiz onlarin da aklina kazinmistir. Misafirini kovan ev sahibi. O digerlerinin yerinde olsam sizin evinize gelmezdim, belli mi olur, tepeniz atar kovalarsiniz filan diye.

Bence sizin hem o iki kadindan, hem de diger misafirlerden ozur dilemeniz lazim evinizde boyle bir olaya engel olamadiniz, herkes huzursuz oldu diye. Bir de kovdugunuz kadin var ki, cok gurur kirici bir davranis gormus tarafinizdan. Her ne kadar yaptiginizda hic yanlis gormeseniz de o kadina ayip etmissiniz. Bosuna kendinizi savunmayin. Tum cevaplari okudum, kimseye ozur gibi bir adim atacaginizi sanmiyorum, ama madem sormussunuz, benim de fikrim bu.
siz olgun olduğunuz için mi çocuk akıllı gibi cümleler kuruyorsunuz , siz de mi yapıcısınız ?
diğer misafirlerimden özürümü diledim ben
kavga edenlerden biri kendi mesaj atıp özür diledi

yani , o kalınca olayı anlatmaya başladı
eee tabi kendince anlatacaktı ben haksızım demiyecekti , buna da mahal vermek istemedim
Buna mahal vermemenin bir çok yolu vardi. Ama siz en en son ve en olmayacak seçeneği secmissiniz..

İkisi tartisirken ikisini mutfaga cagirip burasi yeri degil diyebilirdiniz... Rica edip sakin kalmalarini mahcup olduğunuzu soyleyeblrdnz..

Buna firsat bulamadiysaniz giden gittikten sonta x bu konuyu kapatalim hem cocuklar hem biz gerildik burasi yeri değil.... is arkadaşlarıma mahcup oluyorum rica ediyorum diyerek hemen is arkadaşlarna dönüp başka konu acabilirdnz..

"Hadi canim sen de evine git" demek kibarlik falan degil yani ayip etmissiniz.

Kız nasıl kovdun allah seni çok güldüm :) ama ev senin boşver misafirse misafirligini bilecek sabrın taşmış demek ki takma boşver

siz olgun olduğunuz için mi çocuk akıllı gibi cümleler kuruyorsunuz , siz de mi yapıcısınız ?
diğer misafirlerimden özürümü diledim ben
kavga edenlerden biri kendi mesaj atıp özür diledi

"Cocuk akilli" gibi birsey mi demisim? Allah Allah, goremedim ben.
Cocuk olsa yerinizde, onun da aklina direk kovmak gelirdi, olgun ve yapici bir mudahaleyi dusunemeyebilirdi. Davranisiniz ayni bu sekilde olmus dedim ben. Cocuk akilli demek baska, cocuk gibi demek baska. Lafi baska yere cekmeyin.

E iyi ya, sizden ozur dileyen kadindan ve o kovdugunuz kadindan da ozur dileyin madem. Zaten ozru en cok o hakediyor. Zira konu kovulan misafir uzerine ilerledi sayfalardir. :KK14:

Back
X