• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi ayıp ettim onlar mı ?

yo soruyorum , misafir de misafirliğini bilmemeli mi ?
Ben gelemiyorum böyle şeylere sorun belki de budur , misafir güzelce oturduğu sürece hürmet etmekte bir sıkıntım yok
gelen misafiirim çocuklarına bile ayrı menü hazırlarım güler yüzlüyüm , ama böyle sıkıntılarda da eyvallahım yok bilemiyorum
bize fikrimizi sordu isen; yanlis.. ev sahibi bsy olmamis gibi devam etmek zorundadir.. onu da evden yollayinca huzur bozulmadi mi yani?

Misafire hadi canım sende git denmez, herşeyin bir ağırlığı adabı vardır, bu durumda sen ayıp ettin onlar değil.
Birde bunu taraf tutarak yaptıysan ayıbın biraz daha buyuk.
İnsandır tartışabilir yani, hatasız insan yoktur.

Bence evinize gelen misafiri kovmakla ayip etmissiniz. Evet onlar da hatali ama sizin yaptiginiz da ayip bana gore.

Madem evinizden bu kadar rahat kovacak kadar onemsizdi o kişiler neden davet ettiniz ki! !!!

Yaptıkları doğru değil ama ayıp eden sizsiniz, ne olursa olsun evdeki misafir kovulmaz, kibarca konuyu değiştirelim, kavga sebebiniz bizi ilgilendirmez deseydiniz kapanırdı.

Keşke konuyu kapattırıp gününüze devam etseydiniz . Belki sinirle yaptınız ama hoş olmadı bence .
Diğer iki komşu barışır siz hep kötü kalırsınız.

Yaptıkları doğru değil ama ayıp eden sizsiniz, ne olursa olsun evdeki misafir kovulmaz, kibarca konuyu değiştirelim, kavga sebebiniz bizi ilgilendirmez deseydiniz kapanırdı.
diğer arkadaşlar müdahale ettiler de sakinleşmedi ki hala hafta içi yaptığı kavgayı anlatıyordu bende dyanamdım
laf sokan da o üste çıkmaya çalışsanda o baktım olacak gibi değil

yok ya , onlarda rahatsız oldular
korkma değil olay onlarda sinirlendi , terbiyesizler felan dediler , bağırıp çocukları korkuttular , neden rahatsız olmasınlar ki
iyi yapmışsın canım sizin evde tartışmaları normal degil, misafir misafirligini bilurse ev sahibide ev sahipliğini bilir. Bir daha ayni ortama gelmezler. Bende bizim evde tartismayi hic sevmem bide cocuk varsa hic normal degil o sizi dusunmuyirsa siz neden dusuneceksiniz. Aslinda laf sokup durani kovsaniz daha iyi olacakti....

Keşke konuyu kapattırıp gününüze devam etseydiniz . Belki sinirle yaptınız ama hoş olmadı bence .
Diğer iki komşu barışır siz hep kötü kalırsınız.
umrum da değil aslında kötü olarak bilmeleri , dedikodu olunca ben sinirleniyorum

iyi yapmışsın canım sizin evde tartışmaları normal degil, misafir misafirligini bilurse ev sahibide ev sahipliğini bilir. Bir daha ayni ortama gelmezler. Bende bizim evde tartismayi hic sevmem bide cocuk varsa hic normal degil o sizi dusunmuyirsa siz neden dusuneceksiniz. Aslinda laf sokup durani kovsaniz daha iyi olacakti....
laf sokanı kovdum zaten
diğeri yeter ya dedi kalktı gitti laf sokan kaldı bende onu kovdum

Back
X