- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
- Konu Sahibi Lokomotif Banu
Kovmak yerine ara bulsaydin yada ikisinin
de kovsaydin ne bileyim daha iyi olmazmiydi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda mecbursun
olurdu aslındaKovmak yerine ara bulsaydin yada ikisinin
umrum da değil aslında kötü olarak bilmeleri , dedikodu olunca ben sinirleniyorum
diğer misafirlerim benden daha çok sinirlendilercok ama cok buyuk ayıp etmışsınız yahu onlar kavga ederse etsın sıze ne?o onların ayıbı ben orda oturan dıger mısafırlerınızden olsaydım ve komsunuzu bu sekılde kovdugunuzu gorseydım kesınlıkle ama kesınlıkle bırdaha sıze gelmezdım![]()
evet sinirlendimSinirle söylediğinizi tahmin ediyorum , umurunuzda olmayacaksa sorun yok ama biraz sakinleşince daha farklı pencereden bakacak ve ne demek istediğimizi anlayacağınızı düşünüyorum .
asıl terbiyesiz benim yaniSizin evde misafir olmak istemezdim...siz davet etmissiniz(evet kavgali olduklarini bilmede ama yinede) onlarda ayip olmasin diye büyük ihtimal gelmisler...Olay taze oluncada dayanamayip huzursuzluk cikartmislar, evet bu onlarin ayibi ama emin daha sonra özürlerini dileyecektiler....Ama siz yaptiginiz asil terbiyesizlik, hem evinize davet ediyorsunuz hemde "kibarca" kovuyorsunuz, üstüne bide kendinizi hakli görüyorsunuz...Bravo...![]()
hayu onlar senın korkundan bısey dıyememıslerdır kusura bakma ama kucuk duşmuşsun bosa savunma kendınıdiğer misafirlerim benden daha çok sinirlendiler
çocukları korktu onların seslerinden , hepsini küçük çoluğu çocuğu var
benim çocuğumun yanında iki bayan kavga etse bende sinirlenirdim
aman gelmesinler çok da önemli değil , ben onlara ayıp oldu diye yaptım , bunu anlayamıyorlarsa gelmesinler kendileri bilir
bence o ikisi bi şekilde barışıp konu sahibine küsecek na şuraya yazıyorum :)Şimdi kavgalı 3 komşu olmuş oldunuz artık 3 ünüzün aynı ortamda denk gelmemek için bayağı çaba sarfetmeniz gerecek.
ben doğru yaptım diye bir cümle kurmadım ki ?Peki ama doğru yaptiginizdan bu kadar eminseniz neden buraya konu açıp yorum alma ihtiyacı duydunuz?
poh poh poh pohhhPeki ama doğru yaptiginizdan bu kadar eminseniz neden buraya konu açıp yorum alma ihtiyacı duydunuz?
hayu onlar senın korkundan bısey dıyememıslerdır kusura bakma ama kucuk duşmuşsun bosa savunma kendını![]()
yani , o kalınca olayı anlatmaya başladıŞimdi cadalozlardan biri kendi gitmiş, kalanı da siz yollamışsınız. Yani doğru esasında, misafir misafirliğini bilmeli, konudan haberi bile olmayan insanların , çocukların yanında kavga çıkartıp, yolladığınız için bir de size çatması garip geldi bana.
Aralarında mesele varsa, baktılar ortamda başka insanlar var, birbirleriyle muhatap olmasalardı o zaman? Herhalde diğeri gidince, bu kendi bakış açısına göre olayı anlatıp, taraftar falan toplayacaktı ortamdan. Rezil olmaktan korkan edebiyle otururdu.
Benim evimde kavga çıkartanı bende kovalardım. Hak verdim size.
ıkısı bır olup konu sahıbını kovarlarrrbence o ikisi bi şekilde barışıp konu sahibine küsecek na şuraya yazıyorum :)
konuyu gecıstırebılırdın kovmana gerek yoktuyani , o kalınca olayı anlatmaya başladı
eee tabi kendince anlatacaktı ben haksızım demiyecekti , buna da mahal vermek istemedim
Yoo ha bire savunma halindesiniz, umrumda değiller deyip duruyorsunuz.Zaten vermissiniz kararınızı.Gerci bana kalırsa vicdanen rahatsizsiniz o yüzden savunma halindesiniz ya neyse...ben doğru yaptım diye bir cümle kurmadım ki ?
kovduğum küstü zaten mesaj atıyorbence o ikisi bi şekilde barışıp konu sahibine küsecek na şuraya yazıyorum :)