3. Evliliğini yapmış adam ve siz hala kendinizden mi şüphe ediyorsunuz ben şoookSelamlar,3 yıllık evliliyim,16 aylık oğlumuz var.Esim 3. ben ilk evliliğimi yaptım.Esim çok cabuk alevlenir, ağır konuşur,kırar geçer ama ben ne yaptım diye dönüp bakmaz ben içeride üzülüp sorunları sorgularken o mısırını patlatır çayını içer filmini/maçını izler daha çok kirilirim ve gunlerce sürat eder trip atar.Bir ara evden ayrıldım,öncesinde davranışları daha kötüydü yatak da ayiriyordu en ufacık şeyde.kizdiysa yemeğimi de yemez-ki bunu normal zamanlarda da yapar çok kirilirim.
Evden ayrılma sebeplerim bu anlattiklarima ek olarak hamilelikte aldatılmış olma şüphelerim, hakaretleri,aşağılamalar,iğneleyici konuşmaları..ve en ufak şeyde defol demeleri,bana cinsel bir ilgi duymamasiydi...ha bir de masada çok nadir beraber yemek yeriz,hep ben sonra yiyeceğim der kenara çekilir içten içe kirilirim.
Neyse bunlara dayanamayıp oğlum 4 aylıkken evi ayırdım 8 ay sonra düzeleceğine ve pişman olduğuna dair söylemleri,ısrarları üzerine döndüm.Aldatmayi reddediyo kendi aklımdan şüphe ettiriyor! Neyse..
Döndükten sonra birçok konuda değişim oldu inkar edemem ama sivri dili saygısız konuşmalar begenmemeler yine devam ediyor.Bosanmak istediğimi kime soylesem fedakar olmsm gerektiğini söylüyorlar.Herkesin evliliğinin bu şekilde sorunlarla ilerlediği anlatılıyor.Ben mi tahammülsüzlük ediyorum sizce de ? Aile içinde buyumemis olması bu davranışlarında etken mıdır sabretsen belki ilerde düzelecek deniyor ama ben 40 yaşıma gormis biriyim çekmek istemiyorum bencil miyim yani ? Beklesem ugrassam cidden değişir miydi biseyler hanımlar ben mi beceremiyorum evli kalmayı ? Çocuğum ileride beni suçlar mi evet evet en korktuğum şey bu
Yorum ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ....
Yahu evlilik için tabiki mücadele edilir ama eş ile mücadele edilmez eş ile sağlam bi bağ oluşmalı bu adam değişmez insan 7 sinde ne ise 70 indede o olur kırılıp küsmek naz yapmak kadına ait bi duygudur erkeğin bu tavrı yanlış kusura bakmayın ama eşiniz tam bir egoist ve sizin ömrünüzden yerSelamlar,3 yıllık evliliyim,16 aylık oğlumuz var.Esim 3. ben ilk evliliğimi yaptım.Esim çok cabuk alevlenir, ağır konuşur,kırar geçer ama ben ne yaptım diye dönüp bakmaz ben içeride üzülüp sorunları sorgularken o mısırını patlatır çayını içer filmini/maçını izler daha çok kirilirim ve gunlerce sürat eder trip atar.Bir ara evden ayrıldım,öncesinde davranışları daha kötüydü yatak da ayiriyordu en ufacık şeyde.kizdiysa yemeğimi de yemez-ki bunu normal zamanlarda da yapar çok kirilirim.
Evden ayrılma sebeplerim bu anlattiklarima ek olarak hamilelikte aldatılmış olma şüphelerim, hakaretleri,aşağılamalar,iğneleyici konuşmaları..ve en ufak şeyde defol demeleri,bana cinsel bir ilgi duymamasiydi...ha bir de masada çok nadir beraber yemek yeriz,hep ben sonra yiyeceğim der kenara çekilir içten içe kirilirim.
Neyse bunlara dayanamayıp oğlum 4 aylıkken evi ayırdım 8 ay sonra düzeleceğine ve pişman olduğuna dair söylemleri,ısrarları üzerine döndüm.Aldatmayi reddediyo kendi aklımdan şüphe ettiriyor! Neyse..
Döndükten sonra birçok konuda değişim oldu inkar edemem ama sivri dili saygısız konuşmalar begenmemeler yine devam ediyor.Bosanmak istediğimi kime soylesem fedakar olmsm gerektiğini söylüyorlar.Herkesin evliliğinin bu şekilde sorunlarla ilerlediği anlatılıyor.Ben mi tahammülsüzlük ediyorum sizce de ? Aile içinde buyumemis olması bu davranışlarında etken mıdır sabretsen belki ilerde düzelecek deniyor ama ben 40 yaşıma gormis biriyim çekmek istemiyorum bencil miyim yani ? Beklesem ugrassam cidden değişir miydi biseyler hanımlar ben mi beceremiyorum evli kalmayı ? Çocuğum ileride beni suçlar mi evet evet en korktuğum şey bu
Yorum ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ....
2 kez boşanan bir kadında sorun aramam, kadınlar son raddeye gelmeden o adımı atmıyor da, 2 kez boşanan bir adama gerçekten önyargılı yaklaşırım, net!2kez bosanmis biriyle evlenmek buyuk cesaret acaba hic dusunmedinizMi bu adam iki kere bisanmis ucuncuyle evlenmek istiyor nasil sorunlu biridir ne yanlislar yapmistir nasil bir karakteri varki iki kere daha bosanmis yani bu basit bisey degilki ne dusundunuz evlenirken merak ediyorum. Ve bence ömür curutmeye degmez deger bilmeyen biri
aynen..kadinlar ah biz kadinlar..kafamiza saksi dussede aklimiz basimiza gelse2 kez boşanan bir kadında sorun aramam, kadınlar son raddeye gelmeden o adımı atmıyor da, 2 kez boşanan bir adama gerçekten önyargılı yaklaşırım, net!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?