Ben mi beceremedim bu evliliği...

aynen..kadinlar ah biz kadinlar..kafamiza saksi dussede aklimiz basimiza gelse hahaha

kadin 1 kez vazgecerse tam gecer ama geri donusu olmaz
Saksı ne ki, genellikle tır çarpmış ya da uçaktan düşmüş olmamız lazım bence
Saksıyla boşanan varsa vuhuu, şuna bak hemen boşayıverdi zoru yapamadı, deriz.
Özlemişim seni tontrikocum

Saksı ne ki, genellikle tır çarpmış ya da uçaktan düşmüş olmamız lazım bence
Saksıyla boşanan varsa vuhuu, şuna bak hemen boşayıverdi zoru yapamadı, deriz.
Özlemişim seni tontrikocum
bende ozledim canisi :) valla biliyo musun zurnanin zirt dedigi bir yer var..iste oraya gelince dayanamiyorsun artik bence..

bende ozledim canisi :) valla biliyo musun zurnanin zirt dedigi bir yer var..iste oraya gelince dayanamiyorsun artik bence..
Bende zart zurt zort ohooo

Ya da herkesin kaldırabileceği şey yani zırtı zortu farklı, biliyorsun yanlış ama e tamam ne yapayım yani deyip, görmezden gelmek daha cazip geliyor.
Ama o son radde yaşanınca deli dumrul edasında göz hiçbir şeyi görmüyor.
Allah bizim cinsi fedakar, cefakar yaratmış.
Niyeyse çekiyoruz işte.

bi gun gelecek dayanamayacaksin bunu sende biliyorsun. sevgisiz cicek bile buyumez solar..biz kadiniz..duygulari bastir bastir bir gun cok fena patliyorsun demedi deme.

bi gun gelecek dayanamayacaksin bunu sende biliyorsun. sevgisiz cicek bile buyumez solar..biz kadiniz..duygulari bastir bastir bir gun cok fena patliyorsun demedi deme.
Benimki seviyor zaten sorun orda ama kendince seviyor, artık bende tık yok
Aman valla zor hayat kadınlarınki.
Bu gece çok konu üst üste geldi, şuan bile kendime şaşıyorum.
Hastayım ama bebelerim de öksürmekten uyuyamıyor, bir onların başına gidiyorum bir çamaşır çalıştırıyorum, sonra şarjdaki telefona gelip kk ya bakıyorum ardından bulaşık makinesi dolduruyorum, yarınki yemek için buzluğa bakıyorum falan.
Ve gece 3:)

Yazık ya bize

hahaha annelik zor kadin olmak zor hakket..olsun buyuyecekler elbet.. sen sana gore en dogru sekilde yasayacaksin..hayata 1 kez geliyoruz..hersey istedigimiz gibi gitmez ama..en azindan istedigimiz gibisini oldurmaya calisiriz.

Daha önce 2 kere neden boşanmış diye hiç sorgulamadınız mı?

adam evlilkte mastır yapmış sen masum ve körpecik.
Allah yardımcın olsun.

Daha önceki evliliklerini elbette sorguladım.ikisini de ortada çok önemli bişey yokken terketmiş,annesi söylüyor ,kendisi önemsiz bulmuyor.
İkinci eşiyle telde konuşmuştuk kendisinin boşadigini söylemişti o da..

Herkes hata yapar gözüyle bakmıştım bir de burada açılan bazı konulardaki gibi ben de evleniyorum diye üzülüyordum bosluktaydim ve 36 yasindaydim çevre baskısı da vardı

O kadar mesaj arasında buna takıldım, çünkü eşim yay burcu. =))) Noluyormuş ki yay olunca?

@Altisapka ya kocanız kadın öğütücü gibi bir insan bence. Şu anlattığınız adam evlilik insanı değil zaten, o yüzden 2 kere boşanmış belli. Size bütün evlilikler böyle, sabret diyen insan kesinlikle mutsuz bir evlilik yaşıyordur, evliliğin ne olduğunu da bilmiyordur. Eşiniz saygısız, hoşgörüsüz, bencil, ince düşünceden yoksun... Bunlara rağmen kendinizi sorgulamanız çok enteresan gerçekten. Eşinizin annesi de oğlunu aklıyor sanırım, başka ne yapacaktı? Oğlum geçimsizin teki, hiçbir kadın katlanamadı, ne olur bari sen katlan diyecek hali yok herhalde. İlişkinizi iyileştirmeye yönelik ne yapıyorsunuz birlikte?

Hayır çocuğunuz iilerde size kizmaz...Emin olun babası tarafından aşağılan bir anne yerine kendi ayakları üzerinde dimdik duran bir anne cocugunuzu daha mutlu eder.

Aslında tam tersi..iki kişiyi sebepsiz terk eden aynısını sana niye yapmasın benden söylemesi dedi..ben şimdi bosanmasam o terk edecek çok belli..

Hiçbir şey yapmıyoruz desem..bütün tekliflerimi reddeder bı yere gidelim biseyler yapalım derim para mi var araba mı var der.Ne sinema ne tiyatro ne gezme ne bişey varsa yoksa ev..canunin istemediği şeyi de asla yapmaz.
Kendisinin bitmeyeceğini itiraf ettiği borcu var benim buraya geldiğimde borcum yoktu param vardı yine de para yok şunu yapamayız buraya gidemeyiz der..bana her gün fakir edebiyati yapar ve aileme yatdimimdan dolayı sen de batacaksin görürsün der..

2 kez boşanan bir kadında sorun aramam, kadınlar son raddeye gelmeden o adımı atmıyor da, 2 kez boşanan bir adama gerçekten önyargılı yaklaşırım, net!
Ona önyargı denmez. Tespit denir.

Ben 1 kere boşanan adamda da sorun arıyorum.
Zira kadinlarimiz boşanmamak için çoğunlukla insanüstü bir mucadele veriyor. Ve buna rağmen bir kadın bir adamı boşadıysasorun yuzde 98 oranında erkektedir.

Aksini iddia eden erkektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…