• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi bencilim bilmiyorum

Onlar sana emrivaki yapiyorsa sen de yap. Dugun gunu misafir agirlamaya bana guvenmeyin, zaten bebegim kucuk olacak, evimde iki kisiden fazlasini agirlayamam de. Geri kalanlara yer bulsunlar, kendi dugunleri ne de olsa.. Belki bir caydiriciligi olur. Yoksa kaynanan bir kere karar vermisse ille de dedigini yapar, bir suru insanla da sen ugrasirsin.
En azindan bir kistas da sen koy, oranin senin evin oldugu gercegi dank etsin bir sekilde.

kayınvalidenin isteği bana da çok saçma geldi ilk defa böyle birşey duyuyorum:26:eşin bu konuda ne düşünüyor:44: sen eşini ikna et ailesi ile konuşsun düğün için baba evinin uygun olduğunu söylesin sen hiç sözünü belli etme bırak eşin halletsin:31:

bana güvenmeyesiniz, ben o lohusa halimle kimseye hizmet edemem, kimsede benden beklemesin zaten de...
bellki sana yıkmaya çalışıyorlar

Siz güzelce böyle evsahipliği gibi bir yüke giremeyeceğinizi, size güvenmemelerini söyleyin ama asıl eşiniz konuşsun. Böyle durumlarda iş bitirici eş bence. Onun tavrı çok önemli.

ipekyolu, e$inin aklını da çelseler; sen bu iyimser tarafına yenilme.. Yani kararında ısrarlı ol,tavız verme canım.. Anlayıslı olunsa ne var sankı,su zamanda kı su stressıne bak canım yaa.. Senın bunlarla mesgul olmanın zamanı mı sankı.. Keyfıne bak,rahatla .. E$ine devret bu fikir yorgunlugunu :34:

sağol canım sonuna kadar haklısın elimden geldiğince karşı çıkıcam eşimle konuştum olmaz öyle şey dedi ama hayır diyememe huyu var onun da bakalım ne olacak

kayınvalidenin isteği bana da çok saçma geldi ilk defa böyle birşey duyuyorum:26:eşin bu konuda ne düşünüyor:44: sen eşini ikna et ailesi ile konuşsun düğün için baba evinin uygun olduğunu söylesin sen hiç sözünü belli etme bırak eşin halletsin:31:

eşim onların maksatı düğünü burda yapmanın dışında herşeyi bize yıkmak olduğunu söyledi o da farkında dedim eğer sesin çıkmazsa çocuğumu alır annemin yanına giderim düğüne de gelmem evi kırın dökün güle güle kullanın ama bi daha da kimse gözüme görünmesin dedim.olur mu canım kendi evlerinde yapsınlar sen şimdiden kafanı yorma bebeğimizi düşün diyo ama gelde kafanı yorma çok seviyorlar emrivakiyi yüzsüzler

Back
X