• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz ailesinin faturalarını ödese mutfak ihtiyaçlarını karşılasa bir tepki verir misiniz

Eğer ailesinin ihtiyacı varsa , Ben herhangi bir tepki vermezdim . Fakat senin durumun tamamen farklı .... Baba eve bakmıyor , eşin bakıyor. Bence Kayın baban eşine güvendiği içindir. Cocukta olacak bezidir, mamasıdır, kıyafetidir . Cocuk masraf .... Eşinle konuş başka bir yol bulun. Allah yardımcınız olsun.

Böyle ailelere sinir oluyorum ya. Millet çoluğu çocuğu için çalışıp çırpınıyor. Kimisi de sürekli sömürüyor. Benim eşimin ailesi de sessiz, sessiz yaptırıyor bu tarz şeyleri. Tek oğulları ama evimde bir tek çöpleri yok. Lafa geldi mi bir tane oğlumuz var. Ellerinden gelse bizimle yaşayacaklar. Her kış kapılarını kapatıp bahara kadar çocuklarında kalıyolar. Baharda da bir kez çocukları ziyarete gidiyor. Eşim yıllık harcamalarını yapıyor resmen bahar ayında. Evlendiğimden beri sevmiyorum bu tavırlarından dolayı. Eşim bu konularda ki düşüncelerimi biliyor. Allahtan aynı şehirde değilim deyip avutuyorum kendimi. Eşin artık kendi yuvasını kurmuş. Eee çocuğuzda oluyor. İlk düşünmesi gereken kendi evinin huzuru. Kocasını da kayınvaliden çekip çevirsin canım. Allah yardımcınız olsun.

Eşim evlenmeden yurtdışına gidip çalışıp aldı evi

Hayırsız bir baba anlaşılan yardım etmeyi bırak çocuğunun rızkını da sömürüyor yazık artık eşiniz de baba oluyor belki çocuktan sonra evladın ne olduğunu anlayınca babasının yaptıklarının saçma olduğunu kendi görür umarım öyle olur

Kesinlikle haklisiniz ama simdi para vermeyide keserse aralari kotu olabilir bebek esyasi vs bahanesiyle kesebilirsiniz insallah esinde olumlu sonuc verir

Bence de bebegin ihtiyaçları bahanesiyle kesin para vermeyi. O zaman mecbur bakacak evine. Şimdi nasılsa oğlum ödüyor, alıyor diye elini cebine atmiyor.

Kızlar eşime dün açtım konuyu eşim ben zaten bunu düşünüp annemle konuştum artık daha fazla veremeyeceğim azaltacağım demiş .annesi de anlayışla karşılamış.. bir daha ki maaşından itibaren bin tl olarak verecek .bebek doğduktan sonra da biraz daha azaltırım vermeyi dedi

Kızlar eşime dün açtım konuyu eşim ben zaten bunu düşünüp annemle konuştum artık daha fazla veremeyeceğim azaltacağım demiş .annesi de anlayışla karşılamış.. bir daha ki maaşından itibaren bin tl olarak verecek .bebek doğduktan sonra da biraz daha azaltırım vermeyi dedi

Sizin icin hayırlısı olsun. Eşinizi de sizide tebrik ettim. Insallah torun fikri kb iyi gelir de evine bakar.

Evet eşim geçindiriyordu ,görümceler çalışmıyor

Valla kusura bakmasınlar o zaman çalışsınlar, öğrenciliği boyunca çalışıp para kazanan arkadaşlarım var. Benim annem 50 küsür yaşında hala çalışıyor. Okuyan kardeşime harçlık veriyordum kızıyordu bana verme ben çalışıp kazanıyorum diye.

Böyle konuları okuyunca annem için daha çok üzülüyorum. Dedemden kalan bin tl maaşı var, erkek kardeşim okuyor 20 yaşında. Arada part time işlerde çalışıyor ama kendine bile yetmiyor aldığı para. Diğer kardeşim ayda 7-10 bin tl kazanıyor ( karısının maaşı hariç) ama anneme ayda 100 tl yolluyor. Bu ay artık 200 yollamasını istemiş annem çünkü fatura aidat ve mutfak masrafı zaten bin tl tutuyor. Annem e ilaç doktor yol vs için hiç para kalmıyor. Hayır demiş kardeşim bizim bütçemiz var onu bozamam demiş. Ki çocukları Yok , olma ihtimali de Yok . Oturdukları ev kendilerinin ayrıca 2 kira geliyor.
Siz çok çok iyi bir insansınız bence, mamasının yarısını ailesine yollamış ama bukadar çok hele başlarında bir baba varken , ayda enfazla ama enfazla 500 yollamalı.

Ne mutlu size. Şimdiye kadar verdiğiniz de sevabınız olsun. Eşinizin sizden önce düşünüp konuşması da çok olgun bir davranış. Sizin de şimdiye kadar ses çıkarmayıp endişelenmeye başladığınızda tatlı tatlı çıtlatmanız öyle. Çok mutlu olun çocuğunuzla birlikte.

Back
X