paranı bırıktır, zamanı gelınce ne eksıkse alırsın..
verme maasini, evin kirasindan payina duseni ode, elektrik su filan faturalardan kalaninda payina duseni ode. Ne maasini ver ne primini, herseyini de kendin al.Selam kizlar
23 yasindayim. 1,5 senedir bir firmada calisiyorum. Kazandigim
Maasimi aileme veriyorum. Babam bize hep bir kesemiz olsun demistir ve bende bu sekilde alistim ama ne zaman para istesem babam fazlasiyla verir cok sukur. Kizlar kazandigim maas kadar prim kazaniyorum. Para konusunda iyi bi yerde calisiyorum. Ve bi miktar para biriktirdim anneminde bundan haberi var. Konuya gelirsek annem smdiden soyle ceyiz icin ufak tefek seyler aliyor ve bunu benim odememi istiyor. Ben primimi biriktiriyorum ileride araba alirim yada evlenirken ailemin yetmedigi yerde ben yetmeye calisirim diye kendimce biriktiriyorum bilgisayara ihtiyacim var onu bile alamadim firsat bulamadim. Neyse annemle
Konsuuyoruz parayi altin yapayim dedim annemde bilezik yapalim sana dugununde takariz dedi ve ben sinirlendim ablama herseyi yaptiniz ablam 5ay calisti sadece sonra evlendi. Smdi benim gelecek icin biriktirdigim parayi bilezik yapip bana mi takacaksiniz dedim annemde tamam kendin biriktirdin ama tencere takimini sen odersin dedi. Bu sefer bunada cok bozuldum ben primimden biriktirmeye calisiyorm sizden param yok demiyorm gizlemiyorum maasimi size veriyorum hepsini ama
Bana hala ceyizini sen ode diyorsunuz diye kizdim
Annemde ne kadar bencilsin dedi
Smdi size sormak
İstiyorum ben bencilmiyim kizlar ?
Ben o parayi ileride zor gunumde yetismedigi yerde ben yetisirim diye biriktiriyorum annem bana bilezik yapip dugununde takariz diyor. Maasimi aileme veriyorm yardimco oluyorum ceyizini sen ode diyorlar aldigim prim hep gozlerinde yani boyle soylemek istemiyorum ama cok
Bozuldum ablama herseyi yaptilar bana gelince sen yap diyorlar sizce bencilmiyim ?
Normalde ceyizini kendin yapman normal ama hem maaşını alip demeleri normal degil. bilezik konusuda anormal. . bence bencillik degil
yanlis anlamayinda neden maasinizin yarisini ailenize veriyorsunuz merak ettim . Bu gercekten merak.Yüksek bir meblağ kazanıyorum, maaşımın yarısını anneme veriyorum. Çeyizimi kendim alıyorum.
Bence kafanıza takmayın, bir şey duyunca başlarına kaktığınızı düşünebilirler. Hem çeyizini kendin ödeyince istediğini alabiliyorsun.
Edit: Çeyizimi bana kalan yarıdan alıyorum tabii.
Ama suan ben biriktiriyorm annemde yavas yavas alalim
Sıkısmayalim diyor tamam diyorum
Maasimi veriyorm
Ordan taksitleri odersiniz bende para biriktirip kenara aticam diyorm annemde
Onu sen odersin diyor hem
Maasimi veriyorm aileme
Kendi biriktirdigim
Paraylada ceyizimi ben aliyorm bencil olan benmiyim ?
Ailemin ihtiyacı var çünkü. Tamam ben vermesem de aç kalmayacağız ama neden ben iyi para kazanırken ailem sıkıntı çeksin ki?yanlis anlamayinda neden maasinizin yarisini ailenize veriyorsunuz merak ettim . Bu gercekten merak.
Ablanız evlendiğinden bu yana ailenizin maddî durumu kötüleşti mi? Hani belki öyle bir sorun vardır.Kuzenimde aliyor ceyizini yavastan ve maasini ailesine vermiyor kendisi oduyor ceyizini herseyini. Ben veriyorum ama ceyizini sen ode diyor ben tepki gosterincede bencilsin diyor ya annem babam herseyim ama
Ablama herseyi onlar yaparken ben biriktirmeye calistigim
Parayi bilip sen ode demesi uzuyor beni sonra ben bencil oluyorm
kuzenimde aldi bizimle birlikte biseyler ceyiziniverme maasini, evin kirasindan payina duseni ode, elektrik su filan faturalardan kalaninda payina duseni ode. Ne maasini ver ne primini, herseyini de kendin al.
Anladim. Buna raziysaniz problem yok zaten, sadcee merak etmistim.Ailemin ihtiyacı var çünkü. Tamam ben vermesem de aç kalmayacağız ama neden ben iyi para kazanırken ailem sıkıntı çeksin ki?
Ablanız evlendiğinden bu yana ailenizin maddî durumu kötüleşti mi? Hani belki öyle bir sorun vardır.
K
kuzenimde aldi bizimle birlikte biseyler ceyizini
O oduyor ama
Kazandigi paranin 500 tlsini krediye oduyor gerisini kendi aliyor ceyizini oduyor ve annem
Bnu bana ornek gosteriyor. Bende o hepsini vermiyor ama kalaniyla oduyor diyorum sende priminle ode nolucak diyor ya aileden para saklanmaz ama bencil diyipte boyle davranilmasini istemiyorum
Ben zaten maasimi veriyorum birakin primimi harcamayip biriktiriyorsam oda benim biriktirmem
Olsun yani haksizmiyim
Kuzenimde aliyor ceyizini yavastan ve maasini ailesine vermiyor kendisi oduyor ceyizini herseyini. Ben veriyorum ama ceyizini sen ode diyor ben tepki gosterincede bencilsin diyor ya annem babam herseyim ama
Ablama herseyi onlar yaparken ben biriktirmeye calistigim
Parayi bilip sen ode demesi uzuyor beni sonra ben bencil oluyorm
Bence bencillik degil, maasini vermen bile buyuk bisey bence. Annenin soyledigi cok yanlis, nedemek bilezik yap dugunde takariz kizlarisin onuda bi zahmet kendileri yapip koysunlar bir koseye. Vallahi benm annem herseyimi kendi aldi, herseyim tam takir. Bende 1 kurus bile koymadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?