Selam kizlar
23 yasindayim. 1,5 senedir bir firmada calisiyorum. Kazandigim
Maasimi aileme veriyorum. Babam bize hep bir kesemiz olsun demistir ve bende bu sekilde alistim ama ne zaman para istesem babam fazlasiyla verir cok sukur. Kizlar kazandigim maas kadar prim kazaniyorum. Para konusunda iyi bi yerde calisiyorum. Ve bi miktar para biriktirdim anneminde bundan haberi var. Konuya gelirsek annem smdiden soyle ceyiz icin ufak tefek seyler aliyor ve bunu benim odememi istiyor. Ben primimi biriktiriyorum ileride araba alirim yada evlenirken ailemin yetmedigi yerde ben yetmeye calisirim diye kendimce biriktiriyorum bilgisayara ihtiyacim var onu bile alamadim firsat bulamadim. Neyse annemle
Konsuuyoruz parayi altin yapayim dedim annemde bilezik yapalim sana dugununde takariz dedi ve ben sinirlendim ablama herseyi yaptiniz ablam 5ay calisti sadece sonra evlendi. Smdi benim gelecek icin biriktirdigim parayi bilezik yapip bana mi takacaksiniz dedim annemde tamam kendin biriktirdin ama tencere takimini sen odersin dedi. Bu sefer bunada cok bozuldum ben primimden biriktirmeye calisiyorm sizden param yok demiyorm gizlemiyorum maasimi size veriyorum hepsini ama
Bana hala ceyizini sen ode diyorsunuz diye kizdim
Annemde ne kadar bencilsin dedi
Smdi size sormak
İstiyorum ben bencilmiyim kizlar ?
Ben o parayi ileride zor gunumde yetismedigi yerde ben yetisirim diye biriktiriyorum annem bana bilezik yapip dugununde takariz diyor. Maasimi aileme veriyorm yardimco oluyorum ceyizini sen ode diyorlar aldigim prim hep gozlerinde yani boyle soylemek istemiyorum ama cok
Bozuldum ablama herseyi yaptilar bana gelince sen yap diyorlar sizce bencilmiyim ?