ben de bu konularda hassasım ama sonuçta aids bile bulaşmıyor aynı tabak bardaktan onu geçtim tuvaletten tükürükten öksürükten bile bulaşmıyor ne olabilir ki en fazla sadece kendi takıntılarımız :)
Bazen çevremde görüyorum yada konuşuluyor. Ben başkasının içtiği bardaktan su içemem, bu kendi çocuğumda olsa yada kaşığını kullanamam. Etrafıma bakıyorum herkes birbirinin bardağından su içiyor aynı tabaktan yemek yiyor, yada bazen iş veya arkadaş ortamlarımda bardak olmuyor, ben senin bardağından içerim falan ben yapamıyorum bunu.
Mesela birisinin evinde kalmak zorunda dahi olsam asla o evdeki el havlusunu bile kullanamam varsa kendi havlum, yoksa kağıt havlu oda yoksa elimi silmem. En çok nefret ettiğim olay ise kendi evimde yada başkasının evinde reçel yada sarelle gibi gıdaların kahvaltı yapılan çatalla alınması ve ağzına sokup tekrar oraya daldırılması beni deli eder. Aranızda böyle olanlar varmı? yoksa ben mi tuhafım anlamadım.:26::26:
Bazen çevremde görüyorum yada konuşuluyor. Ben başkasının içtiği bardaktan su içemem, bu kendi çocuğumda olsa yada kaşığını kullanamam. Etrafıma bakıyorum herkes birbirinin bardağından su içiyor aynı tabaktan yemek yiyor, yada bazen iş veya arkadaş ortamlarımda bardak olmuyor, ben senin bardağından içerim falan ben yapamıyorum bunu.
Mesela birisinin evinde kalmak zorunda dahi olsam asla o evdeki el havlusunu bile kullanamam varsa kendi havlum, yoksa kağıt havlu oda yoksa elimi silmem. En çok nefret ettiğim olay ise kendi evimde yada başkasının evinde reçel yada sarelle gibi gıdaların kahvaltı yapılan çatalla alınması ve ağzına sokup tekrar oraya daldırılması beni deli eder. Aranızda böyle olanlar varmı? yoksa ben mi tuhafım anlamadım.:26::26:
tuhaf değilsin aynı bende senin gibiyim ama insanlar bana tuhaf bakıyor yoksa benden iğrenıyormusun gibi evet iğrenmek değilde ne bilim huzursuz oluyorum kardeşim napım elimde değil yiyemiyorum özellikle kendi tabagıma ekmek bandırılmasından nefret ederim
evde kedi köpek beslemekten de tiksiniyor çoğu insan ama doktorlar bağışıklığı düşük olan çocukların ailelerine evde hayvan besleyin güçlenir diyorlar:)
havlu islak oldugunda beni igrenirim ellerimi kurulamaya.
ama ayni tabaktan yemek ve ayni bardaktan su icemem fakat nedense sevdicegimde yapabiliyorum baskalarinda degil :26:
bir de birisi ellerini iyice kurulamadan benimle tokalastimi cok tiksinirim
Elleri ıslak neysede, onada dokunamamda( terli olanlarla tokalaşınca ne yapsamda ellerimi yıkasam diyorum. Hele bir arkadaşımız var biraz kilolu resmen ter damla damla akıyor suratından. Allahım diyorum öpmesin beni. geçen gün bir arkadaşımızdaydık şıpır şıpır ter akıyor, öpmim terliyim dedi hiç sesimi çıkartmadım. Bizler böyle ince düşünürken neden bazı kişiler önem vermiyor yada ne bileyim duyarlı olmuyor anlamıyorum. Ben ıslak yere basamam, kıyafetim ıslansın temiz suda olsa huylanıyorum. Hatta banyo yaparken bile vücuduma saç kılı değsin o bile huylandırıyor :)) Birde hamama asla gidemem, isterlerse orayı kırklasınlar milyonlarca kişinin yıkandığını bildiğim için oraya beni kimse otutturamaz buda farklı bir huyum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?