Ben mi büyütüyorum benim gibi düşünen var mı fikirlerinize ihtiyacım var..

Denizdekikum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
154
18
118
35
İstanbul
Daha öncede çok yazdım eleştiren de oldu yanımda duran da Allah razı olsun. Kızlar benim sorunum kV ve kP her bayanın olduğu gibi. Kızım 7 aylık ve eşim son 3 haftadır 2 3 günde bir kızımı aşağı indirip duruyor kp birde emir veriyor ...yı bize getir diye uyuz oluyorum. Yani evim var gel torununu sev sevme diyen mi var sanki. Bir tartışma esnasında bize indir ...yı gibisinden laflar etti bende evim belli 1 merdiven sonuçta gelin Sevin elinizden almıyorum kapıyı acmamazlik etmiyorum ya dedim ben inmem senin getirmen lazım gibisinden laflar etti eşim de sanırım bu laftan sonra indirmeye başladı. Şimdi diyeceksiniz götür ne olacak.. götürmek istemememin nedeni hamilelikte bana yasattiklari esim beni karni burnumda yerde suruklerken kv kapidan izlemisti dha neler neler ve bi alt katta oturan eltime her gün gidip bana bir kere bile gelmemeleri eltim 3 gun once dogum yapti ondan cikmiyorlar temizligini falan yapiyorlar yemekler kp bir hizmet bir hizmet eltimin anneside kilini kipirdatmiyor benim zavalli anam hizmetci gibi esime hizmet etti sabah aksam evi supurdu sildi kızım mikrop almasin diye kizimi ellerini yikayip kucagina aldi o derece titiz ve ozenlidir ve kızıma bir çöp bile almayip almış havalarina giriyorlar birde hem ben mesafe sever insanım öyle yalaka olamam. Ya ben kızımı kendimden bile sakiniyorum o benim hayatım en zor gunlerimi onunla atlattim ona sıkıca tutundum karnimdayken bile hep elimi tutuyormus gibiydi çok seviyorum yani aslında bu sevgi değil aşk ben kızıma aşığım kimseyle paylasamiyorum. Bugün bu sebepten kavga ettik bende senin ailenin istemiyorum dedi bende onlarda senin evine meraklı değiller Allaha şükür evleri var ev görmemiş değiller dedim bana dediği laf "hee belli 2+1 evdeler" oldu çok kötü oldum sadece saygısız terbiye görmemiş diyebildim. Insan bosanacak kadar büyük sebebi olmadan sevmediği istemediği içîn bosanabilir mi yoksa bebeği için sürdürmek mi zorunda ben artık kaldiramiyorum nedeni yok ama sanırım saygimda sevgimde bitti nedensiz olarak istemiyorum içim ısınmiyor adama yani eşime neden istemiyorsun dese bilmem derim yani acaba başka bir semte tasinsak düzelir mi ikide bir ailesini katmaz araya?. Yarın doktora gidip ilaç alacağım kendime sakinleştirici öyle sakinlesmeye çalışacağım.. Sizin desteklerinize daha çok ihtiyacım var ama..

Sen benim ailemi istemiyorsun mantığı sabit kafasında..

Yanlış anlamayın sevmemekte haklısınız ailesini ama ne farkeder ki aşağı indirmiş veya yukarıda sevmişler?Eline koz vermeyin adamın.Siz ona senin ailenden hoşlanmıyorum imajı verirseniz o da size aynı şeyi söylemekte hiçbir sakınca görmez.

Zaten aileni istemiyorum sevmiyorum diye bir şey demiyorum o bu söylediklerimden onu anlıyor. Bunlarda bu kafa varken eşim değişmez ve benden başka herkesi mutlu etmeye çabalar.

Eşinizi artık sevmiyor musunuz?Kesinlikle mi sevmiyorsunuz yoksa düzelse sevebilir misiniz tekrar?
Genel olarak sevmiyorum yani işte benim sevdiğim şeyleri alınca mutlu oluyorum yoksa beni ona bağlayan kızım dan başka hiçbir şey yok. Ama bunu yapanda kendi zamanında kızı karnimdayken evi terkettiren kendisi. Yaptıkları beni bu hale getirdi kalmadı hiçbir şey içimde.

Eski konularinida biliyorum cnm, Allah sana kolaylik versin. Sen indirmek istemiyorsan birak esin indirsin arada, ama belki uyutcam yedircem yarim saate getir falan dersin. Artik cokda kafanz takma gecmisi ileriye bak, okulunu bitir kendini garantiye al ne olur ne olmaz.
Sana bulasmasinlarda yardimlari eksik kalsin.
Esinede Allah insafiyet versin islah etsin.

Kızınız için bir süre daha katlanmak zorundasınız diye düşünüyorum.O zamana kadar da kendi huzurunuz için görmemezlikten gelin.Ne yaparsa yapsın takmayın.Siz rahatsız oldukça sorunlar daha göze batar hale gelir.Madem adamı bu kadar gözden çıkardınız sinir de olmayın.Beklentiniz olmazsa mutsuzluğunuz da olmaz.

eşiniz sizi hamileyken dövdü mü?

Yerde sürüklemek balkonda soğukta yerde uyumak logusayken ekmek almadım diye ayağıma vurmak annesine cevap verdim diye parmağımi kırmak yine logusayken annesinin dediği yere beşiği koymadim diye anlima vurup bayiltmak yolda kafama kafama vurmak milletin bizi ayirmasi daha Neler neler tabi bunların çoğunu yazmadım ve zaten çoğuda hamile iken

Zaten o indiriyor ben inmiyorum ama sıkıldım yani benimde bir evim var ben bebeği o bu sevsin diye dogurmadim ki sevecekse gelsin evimde sevsin çayını koyayım icsin sevsin gitsin. Onun amacı bak oğlum benim lafımi dinliyor sende avucunu yala. Başta iken neden indirmedi şimdi sevgisi tuttu ben buna kızıyorum

ve hala boşanmak için sebep çok yok,,, nedenini bilmiyorum sadece istemiyorum diyorsunuz??????

size boşanın asla demem ama boşanmak için çooook sebebiniz var.. emin olun..

O zamana kadar ilaç kullanmam da sakinca yok sanırım biraz kafam sakinlessin en azından bebeğime zarar vermekten korkuyorum ya yanlışlıkla bagirirsam en korktuğum şey beni kötü anne olarak tanıması. Ilan iyi gelecek sanırım. O süre tukenene kadar dediğin gibi sabır sabır sabır..

ve hala boşanmak için sebep çok yok,,, nedenini bilmiyorum sadece istemiyorum diyorsunuz??????

size boşanın asla demem ama boşanmak için çooook sebebiniz var.. emin olun..
Boşanmak istiyorum dediğimde onlar eskide kaldı suan yapmıyorum ki diyor. O öyle dedikçe benim sinirler ZIP ZIP. Şuan bir sebebim yok yani. Vurmuyo kirmiyo sadece ailesi sorun anlattıklarım sadece. Yani geçmişi one sürmem suan bosanmam için bir sebep olabilir mi?

Kendi kendinize kullanmayın uyuşturuyor o ilaçların çoğu insanları.Gidin bir hastaneye görüşün doktorla yazdığı ilaçları alın.O zaman kadar da yani boşanma seviyesine gelene kadar kendinizi olabildiğince az üzmeye çalışın.Zaten bir anlam ifade etmiyor adam sizin için ne kafanıza takacaksınız ya.

Sonuçta aynı evdeyiz hiçbir şey olmamış gibi gelip sarılıyor opuyor kokluyor gelde bu adama mesafe koy yani kendini agirdan satması da yok uyuz oluyorum iyice

Yok zaten kendi kendime kullanmam dediğim gibi yarın doktora gidip bana uygun bir ilaç isticem

ben şiddet uygulamanın geçmişte kalan hata olmadığını tam tersi insanın doğasındaki bir kusur olduğunu ve her an tekrar edebileceğini düşünenlerdeniz canım.. kusura bakma lütfen.. bazen çocuk için boşanmayabilirsin bazen de tam da çocuk için boşanabilirsin.. bunun kararı sana ait..
canım şu an sana şiddet uygulamıyormuş umarım bir daha asla da yapmaz.. ama sana hamile iken yaptıkları kabul edilemez.. sadece sana değil hamile isen bebeğine de şiddet uyguladı.. şu an ona çok güveniyorsan eminsen bu riski alıyorsan ki almışsın boşanmayarak tabiki devam edeceksindir.. diğer sorunlara çözüm arayacaksın..
ama derler ya "büyük resme" bakarak karar vermeli.. geçmiş şu an ve seni bekleyen olası geleceğe bakarak.. hakkında hayırlısı olsun..

Sizin tek sorununuz Eşinizin kizinizi kv.ve kp.ye indirmesimii.okadar siddet gormussunuz belkide hala görüyorsunuz ve bu ortamda cocugunuzu yetistiriyorsunuz. Bence evliliginizi gozden gecirin özellikle siddet varken....allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…