- Konu Sahibi Denizdekikum
-
neden ailenizi istemiyormuş?
Sen benim ailemi istemiyorsun mantığı sabit kafasında..
Zaten aileni istemiyorum sevmiyorum diye bir şey demiyorum o bu söylediklerimden onu anlıyor. Bunlarda bu kafa varken eşim değişmez ve benden başka herkesi mutlu etmeye çabalar.Yanlış anlamayın sevmemekte haklısınız ailesini ama ne farkeder ki aşağı indirmiş veya yukarıda sevmişler?Eline koz vermeyin adamın.Siz ona senin ailenden hoşlanmıyorum imajı verirseniz o da size aynı şeyi söylemekte hiçbir sakınca görmez.
Zaten aileni istemiyorum sevmiyorum diye bir şey demiyorum o bu söylediklerimden onu anlıyor. Bunlarda bu kafa varken eşim değişmez ve benden başka herkesi mutlu etmeye çabalar.
Genel olarak sevmiyorum yani işte benim sevdiğim şeyleri alınca mutlu oluyorum yoksa beni ona bağlayan kızım dan başka hiçbir şey yok. Ama bunu yapanda kendi zamanında kızı karnimdayken evi terkettiren kendisi. Yaptıkları beni bu hale getirdi kalmadı hiçbir şey içimde.Eşinizi artık sevmiyor musunuz?Kesinlikle mi sevmiyorsunuz yoksa düzelse sevebilir misiniz tekrar?
Genel olarak sevmiyorum yani işte benim sevdiğim şeyleri alınca mutlu oluyorum yoksa beni ona bağlayan kızım dan başka hiçbir şey yok. Ama bunu yapanda kendi zamanında kızı karnimdayken evi terkettiren kendisi. Yaptıkları beni bu hale getirdi kalmadı hiçbir şey içimde.
eşiniz sizi hamileyken dövdü mü?
Eski konularinida biliyorum cnm, Allah sana kolaylik versin. Sen indirmek istemiyorsan birak esin indirsin arada, ama belki uyutcam yedircem yarim saate getir falan dersin. Artik cokda kafanz takma gecmisi ileriye bak, okulunu bitir kendini garantiye al ne olur ne olmaz.
Sana bulasmasinlarda yardimlari eksik kalsin.
Esinede Allah insafiyet versin islah etsin.
Yerde sürüklemek balkonda soğukta yerde uyumak logusayken ekmek almadım diye ayağıma vurmak annesine cevap verdim diye parmağımi kırmak yine logusayken annesinin dediği yere beşiği koymadim diye anlima vurup bayiltmak yolda kafama kafama vurmak milletin bizi ayirmasi daha Neler neler tabi bunların çoğunu yazmadım ve zaten çoğuda hamile iken
Kızınız için bir süre daha katlanmak zorundasınız diye düşünüyorum.O zamana kadar da kendi huzurunuz için görmemezlikten gelin.Ne yaparsa yapsın takmayın.Siz rahatsız oldukça sorunlar daha göze batar hale gelir.Madem adamı bu kadar gözden çıkardınız sinir de olmayın.Beklentiniz olmazsa mutsuzluğunuz da olmaz.
Boşanmak istiyorum dediğimde onlar eskide kaldı suan yapmıyorum ki diyor. O öyle dedikçe benim sinirler ZIP ZIP. Şuan bir sebebim yok yani. Vurmuyo kirmiyo sadece ailesi sorun anlattıklarım sadece. Yani geçmişi one sürmem suan bosanmam için bir sebep olabilir mi?ve hala boşanmak için sebep çok yok,,, nedenini bilmiyorum sadece istemiyorum diyorsunuz??????
size boşanın asla demem ama boşanmak için çooook sebebiniz var.. emin olun..
O zamana kadar ilaç kullanmam da sakinca yok sanırım biraz kafam sakinlessin en azından bebeğime zarar vermekten korkuyorum ya yanlışlıkla bagirirsam en korktuğum şey beni kötü anne olarak tanıması. Ilan iyi gelecek sanırım. O süre tukenene kadar dediğin gibi sabır sabır sabır..
Sonuçta aynı evdeyiz hiçbir şey olmamış gibi gelip sarılıyor opuyor kokluyor gelde bu adama mesafe koy yani kendini agirdan satması da yok uyuz oluyorum iyiceKendi kendinize kullanmayın uyuşturuyor o ilaçların çoğu insanları.Gidin bir hastaneye görüşün doktorla yazdığı ilaçları alın.O zaman kadar da yani boşanma seviyesine gelene kadar kendinizi olabildiğince az üzmeye çalışın.Zaten bir anlam ifade etmiyor adam sizin için ne kafanıza takacaksınız ya.
Kendi kendinize kullanmayın uyuşturuyor o ilaçların çoğu insanları.Gidin bir hastaneye görüşün doktorla yazdığı ilaçları alın.O zaman kadar da yani boşanma seviyesine gelene kadar kendinizi olabildiğince az üzmeye çalışın.Zaten bir anlam ifade etmiyor adam sizin için ne kafanıza takacaksınız ya.
Boşanmak istiyorum dediğimde onlar eskide kaldı suan yapmıyorum ki diyor. O öyle dedikçe benim sinirler ZIP ZIP. Şuan bir sebebim yok yani. Vurmuyo kirmiyo sadece ailesi sorun anlattıklarım sadece. Yani geçmişi one sürmem suan bosanmam için bir sebep olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?