efftelya Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ocak 2009 3.312 1.572 698 17 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi raiin #21 kendıme vakıt ayırmanın keyfıne vardım..Arkadaslarımla dısarı cıktım,Kitap okudum,Müzik dinledim, daha cok aileme vakıt ayırdım.. Tabir yerınde olacaksa Onsuzlugada alıstırdım kendımı.. Ilk zamanlar sudan cıkmıs balık gıbıydım cırpınıyodum sımdı baska sulardada yuzebılıyorum yani..Sanada tavsıye ederım ilişkimizin selametı acısından cok ıyı oldu..Sımdı y.lisans bıtırme projesı ıcın tatil kararı aldı..Acil vakıt ayırması gereklı..Uzak kaldık Her dakıka sevıyorum,özlyorum mırc mırc mırc modunda Senı ozlemesınede fırsat vermelısın..
kendıme vakıt ayırmanın keyfıne vardım..Arkadaslarımla dısarı cıktım,Kitap okudum,Müzik dinledim, daha cok aileme vakıt ayırdım.. Tabir yerınde olacaksa Onsuzlugada alıstırdım kendımı.. Ilk zamanlar sudan cıkmıs balık gıbıydım cırpınıyodum sımdı baska sulardada yuzebılıyorum yani..Sanada tavsıye ederım ilişkimizin selametı acısından cok ıyı oldu..Sımdı y.lisans bıtırme projesı ıcın tatil kararı aldı..Acil vakıt ayırması gereklı..Uzak kaldık Her dakıka sevıyorum,özlyorum mırc mırc mırc modunda Senı ozlemesınede fırsat vermelısın..