Dedim sana mı verecektim diye.Boşan.
Hatta bir ilke imza at evlenmeden boşa bu çocuğu..
Altınlar sana hediye değil mi ister bozdurur bileklik yaparsın ister eritip doğaya salarsın.
Bana vermezsin ne demek.
Demedin mi sana vermeyeceğim ki zaten diye.
Dedim sana mı verecektim diye.
Ben kibarlık olsun diye sadece nezaketen danışacaktım zaten. Çünkü şimdiye kadar kendilerinin teklif etmesi lazımdı onlar da biliyor adetleri gelenekleri.Oha çok saçma değil mi? Bu adam evliliğin ne olduğunu biliyor mu? Evlendiğinizde "bu patatesleri, soğanları kendime aldım. Bunlardan kendime yemek yapacağım, sen kendine git sebzeni al" deme olasılığı %95.
Ayrıca altınlara da göz koymuş gibi duruyor. Evlenince bana nasıl vereceksin diyerek evlenince altınlarınız ona gidecek yani... Hem altınlar kadının oluyor. Gelip de benim altınlarımdan kullanma demesi saçma.
Sizin de annesinden müsade istemeniz saçma. Altınlar sizin değil mi artık? Sana ait sonuçta. Annesine sormak ne alaka? Bence nişanlın şimdiden kendini belli etmiş. Evliliği bi süre ertele derim.
Benim eşimde göçmen. Ne bilezik takarım ne birşey. Üzerinize alınmayın sadece benim fikrim. Böyle kibarca kötü duruyor sanki, görmemiş gibi.Çevre zaten illaki konuşacak birşey bulur.Bence baştan bir gözlemleyin. Ben göçmen olduğum için bizde altın çok olur ama ben eşimden hiç bir şey istemedim. Herşeyi ortak yaptık. Sen ben lafı asla olmadı. Şimdi düğünler de başladı ben mecburen imitasyon alıp takacağım bizde takmayınca tuhaf gözlerle bakıyor insanlar o yüzden bende böyle bir çözüm yolu buldum. Evlediğimizde gelenleri de bozmuştuk ilerisi için kenarı attık. Sizin nişanlınız sen ben ayrımı yapıyor bu normal bir şey değil, üstelik altın var yani hiç bir şey de istememişsiniz ne olmuş altınlardan bir bileklik yapılsa ? Bence enine boyuna iyice bir düşünün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?