Ben mi büyütüyorum nişanlım mı kaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tutumlu erkek iyidir ama cimri erkek öğğ evlerden ırak
Benimki fazla bonkordu acayip öyle böyle değil cebinde 100 lira olsun isteyene verir öyle bir adamdı azıcık tutumlu yapana kadar anam ağladı ..bu kadar yeter diyorum suan ...kaynimda aksine çok cimridir eltimin yasadiklarino görünce şükrediyorum benimkine

Makinayı neden gece çalıştırmadin ??
Fırın fazla yanmasın ...yağı az kullan yoğurda su ekle gelemem ben arkadaş

Alışverişe gittik ama altın alışverişi bizde sonradan yapılıyor. Yanı bu şekilde altın olarak getirilip düğüne yakın takıya çevriliyor.

Hatırlatsın zaten.
Ben de denin gibiyim bu yaşıma kadar hiç bir faydasını görmedim.
bu tipi insanlar kibarlık olarak algılamıyor bana İnan, dümdüz enayilik olarak algılıyor.

Ayy birde eve karışan erkek buda çekilmez. Bende biliyorum 1 2 kişi böyle. Pirinç niye erken bitti neden salçayı çok koydun vs

Hatırlatsın zaten.
Ben de denin gibiyim bu yaşıma kadar hiç bir faydasını görmedim.
bu tipi insanlar kibarlık olarak algılamıyor bana İnan, dümdüz enayilik olarak algılıyor.
Ben de sanırım yaşadıkça göreceğim yani böyle enayi yerine konuldukça

Alışverişe gittik ama altın alışverişi bizde sonradan yapılıyor. Yanı bu şekilde altın olarak getirilip düğüne yakın takıya çevriliyor.
Vala canım sennin kafana yatıyor mu bu ilşki? Altın konusunda madem düğüne yakın oluyor o zaman bir sorun yok gibi. Bir de maddi durumun iyi ise nişanlına destek yapabilirsin (beyaz eşya vb konusunda) ama emrivaki yapması pek hoş olmamış belki kendince adetlere göre hareket etmek istiyor ama söyleme tarzı sizi üzmüş düşündürmüş olabilirr bunlaarı konuşarak halledebilirlisiniz inşallah

Ayyy iğrenç.
Birincisi bileklik bilezik gibi takıları kendin istiyorsan takmalısın başkaları arıyor bakıyor diye değil.
İkincisi bana verilmiş altınlardan bileklik yapmak için kvden izin almazdım çünkü onlar bizim.Kvnin değil.
Üçüncüsü bileklik yaparsan altınları bana vermezsin.Kendi altınlarınla bileklik yap değer kaybeder o bu diyen biri ile evlenmezdim.
Adam evlenmiyor sanki ticarethane muhasebesi tutuyor gibi.
Bu adam eve meyveyi sebzeyi de sayılı alır benden demesi

anladığım kadarıyla siz birbirinize fikir bile danışamıyorsunuz eve alınacaklar konusunda, önemli olan sadece parayı kimin vereceği. çünkü onun için alınan maldan çok, birlikte kullanacağınızdan çok, onun üstüne kalmaması önemli, yani markası x olmuş, kalitesi bu olmuş değil. sizin yerinizde olsam bana bu tavırla gelen insanla evlenmek, ev dizmek, yaşamak için bir gram hevesim olmazdı. nişanlılığın amacı zaten birbirini tanımak, ben bu adamla evlenebilir miyimi tartmak değil mi? siz yapabilir misiniz peki?

Tanıdıkça benim de heyecanım hevesim tükeniyor. Dediğiniz gibi biz bu tür konuları konuşamıyoruz. Hep ben bu konuları açıyorum ama karşılığında ya geçiştiriliyorum ya da bir şekilde konu kapanıyor. Yapabilir miyim emin değilim...

Yol yakınken kaç yoksa bir dahaki açacağın konu nasıl boşanırim falan filan olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…