Ben mi buyutuyorum

Teşekkür ederim
Saçmalamış, çok ciddiye alınacak bir laf değil bence. Öyle uzaktan bakınca birçok insan kız ya da erkek çocukları daha çok seviyorum, daha şirinler kafasında olabiliyor ama ebeveyni olduğun çocuğa, akli dengen yerindeyse kız ya da erkek gözüyle değil, evlat gözüyle bakıyorsun ve birbirinden ayırt edemiyorsun. Nişanlınız o kadar şuursuz mu? Genel olarak aklı başında bir insansa, kızına iyi bir babaysa, sadece saçmaladı gözüyle bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim :)

Bilmiyorum erkek olunca sanki kızı daha farklı olcak imajını verdi gibi hissettim ondan olabilir
O şuan sadece kizini bildigi icin daha cok severim gibi geliyo ama minicik elleri ayaklari olan sürecini beraber yasadginiz bir evladınızı daha üstün tutacaktir. Korunmaya muhtac olan bebeginiz olcak sonucta. Ilk göz agrisınıda farkli sevecektir tabi

Benim eşim de kız çocuğunu seviyor. Kız başka diyor genelde. Şimdi kızı da erkeği de bizim olacağından canım sıkılmazdı ama sizinki kötü. Ben çocuklu biriyle olmazdım asla. Çekemezdim yani hele de şu laftan sonra sürekli kafama takılırdı.

Canım benim.asla neden babasiyla arasına gireyimki oda canı kani babası.Sadece korkum kizini daha farklı tutucak gibi hissetmem neden bilmiyorum
Kusura bakmayın ama ben şöyle dusunuyorum az da olsa kızını farklı tutabilir neden mi?çünkü o kızcağız anne ve babasıyla birlikte değil hep bir tarafı eksik buyuyecek(yanlış anlamayın bunda sizi sorumlu tutmuyorum) ama sizin çocuğunuz siz ve eşinizle büyüyecek o nedenl eğer evlenir çocuğunuz olur az da olsa eşiniz kızına farklı davranırsa alinmayin hatta teşvik edin bu kötü bir şey değil yani

Ne alakası var benim yaşım oldukça büyük 2. Evliliğim ve çeşitli sebeperde yıllarca anne olma isteğim var.Neden kiskaniyım sadece bu konuşma nisanlimla hoşuma gitmedi evet size göre buyutuo olabilirim haklı olabilirsiniz
Kusura bakmayın ikinci evliliğiniz ve uzun süre beklediğinizi bilmeyerek yorum yaptım umarım evlenir evlenmez hayırlısiyla çocuk sahibi olursunuz

bence hiç takmanızı gerektiren bir durum yok.
olabilir böyle muhabbetler, biraz patavatsızca laf olmuş ama çok alakasız bir şeyi baz alarak öyle demiştir %90 ihtimalle.
ayrıca o çocuk da ikinizin çocuğu olacak, hem de minicik olacak.
İllaki çok çok sevecektir emin olun.

bence hiç takmanızı gerektiren bir durum yok.
olabilir böyle muhabbetler, biraz patavatsızca laf olmuş ama çok alakasız bir şeyi baz alarak öyle demiştir %90 ihtimalle.
ayrıca o çocuk da ikinizin çocuğu olacak, hem de minicik olacak.
İllaki çok çok sevecektir emin olun.
Naif cevabiniz için çok teşekkür ederim :)İstemsiz uzulup takıldım işte.

Çocuk özlemi çeken yıllardır hayalini kuran biriyim.Nasip olursa anne olmayı çok istiyorum nişanliyim :)Nişanlımın ilk eşinden bir kızı var.Bi süre kaygilarim oldu acaba cocugumuz olunca ayrımcılık yapar mı Vs diye tam bu kaygımı aşmistim ki dün akşam nişanlım kız çocuklarını daha sevdiğini daha başka olduğunu söyledi erkek olsada çocugumuz kız onun için başka olurmus.Ben bunu duyunca ister istemez üzüldüm nedemek kizi erkeği mi var evladın? Ben mi acaba büyütüyorum bu konuyu sizce arkadaşlar?
Öyle kötü niyetli dedigini sanmıyorum. İki evlat ayrımı inşallah yapmaz ama bazıları kız, bazıları erkek çocuğuna bir tık daha düşkündür.

Bence abartılacak bir şey yok. Yani ben bekarim uzunca yillar da cocuk yapmam herhalde ama ben bile kız çocuğum olursa yeri ayrı diye düşünüyorum. Esiniz cocuklarinin arasinda ayrim yapmaz hatta sizinde çocuğunuz olursa kücük diye daha cok özenip ilgilenjr

Kız ya da erkek, ilk evlat başka oluyor. Ilkleri onda tadiyor insan. Ama evlat evlattır hepsi sevilir hepsinin yeri ayrıdır.

Lâkin siz ortada fol yok yumurta yok, kafaniza taktığınız şey çok saçma. Evlendiniz de hamile kaldiniz da cinsiyeti de belli oldu da................

Kız ya da erkek, ilk evlat başka oluyor. Ilkleri onda tadiyor insan. Ama evlat evlattır hepsi sevilir hepsinin yeri ayrıdır.

Lâkin siz ortada fol yok yumurta yok, kafaniza taktığınız şey çok saçma. Evlendiniz de hamile kaldiniz da cinsiyeti de belli oldu da................
Anlatamadım sanırım böyle bi düşünce de olması beni üzdü

Anlatamadım sanırım böyle bi düşünce de olması beni üzdü
Eşimle benim 2 kızımız var. Ben ikinci kızıma hamileyken (kızımın adı pelin olsun) pelin benim ilk göz agrım. Onun yerini kimse tutamaz .......:ukala: hatta ilk doğduğunda pelin kıskanmasın diye kucağına bile almadı. Şimdi küçük kızım ele avuca geldi. Kendisi tırmanıyor babasının kucağına. Babası da deli oluyor onun için. 🤷‍♀️
Tükürdüğünü yaladı. Söylediklerine de pişman oldu. Her evladın yeri ayrıymış diyor şimdi.

Evet çok abartıyorsunuz. Daha nişanlıyken nasıl yıllardır çocuk özlemi çekiyorsunuz, anlam veremedim. Çocuğu bu kadar hayatınızın merkezine koymayın. Ek olarak eşinizin dediğinde bir şey yok. Bende kız çocuklarını daha çok severim hamile kalınca sağlıklı olsun ama inşallah kız olsun dedim. Erkek olursa üzülüp ağlayacak Halim yoktu ama kız olunca daha mutlu oldum yalan yok. Sizin alınmanızın sebebi cinsiyet ayrımı değil halihazırda bir kız çocuğu olması bence. Neden ayrımcılık yapsın ki ikisi de çocuğu. Ben sizde bu durumu abartacak bizim çocuğumuz senin çocuğun meselesinden çok sorun yaratacak bir ışık gördüm

Eşimle benim 2 kızımız var. Ben ikinci kızıma hamileyken (kızımın adı pelin olsun) pelin benim ilk göz agrım. Onun yerini kimse tutamaz .......:ukala: hatta ilk doğduğunda pelin kıskanmasın diye kucağına bile almadı. Şimdi küçük kızım ele avuca geldi. Kendisi tırmanıyor babasının kucağına. Babası da deli oluyor onun için. 🤷‍♀️
Tükürdüğünü yaladı. Söylediklerine de pişman oldu. Her evladın yeri ayrıymış diyor şimdi.
Ne güzel 😍

2.
Evet çok abartıyorsunuz. Daha nişanlıyken nasıl yıllardır çocuk özlemi çekiyorsunuz, anlam veremedim. Çocuğu bu kadar hayatınızın merkezine koymayın. Ek olarak eşinizin dediğinde bir şey yok. Bende kız çocuklarını daha çok severim hamile kalınca sağlıklı olsun ama inşallah kız olsun dedim. Erkek olursa üzülüp ağlayacak Halim yoktu ama kız olunca daha mutlu oldum yalan yok. Sizin alınmanızın sebebi cinsiyet ayrımı değil halihazırda bir kız çocuğu olması bence. Neden ayrımcılık yapsın ki ikisi de çocuğu. Ben sizde bu durumu abartacak bizim çocuğumuz senin çocuğun meselesinden çok sorun yaratacak bir ışık gördüm
2.evliliğim ve yaşım biraz var oldu heralde şimdi yıllardır anne olmak istemem.ayrıca basiniza gelmediği bi konuda ne kolay hüküm verebiliyorsunuz.Beni tanımıyorsunuz ama ışık gorebiliyorsunuz.Bence insan nasıl bakarsa oylé görurmus.yinede yorumunuza teşekkür ederim.

Back
X