Ben mi büyütüyorum

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
arkadaşlar hamileliğimi öğrendikten sonra ilk defa doktora gideceğim zaten cok stresliyim hastane sonrası belki biraz vakit geçiririz diye düşünmüştüm ama sevgili eşim apar topar geldi futbol esyalarını hazırladı neymiş hastaneden sonra Mac yapacakmış
Tabi ben buna cok bozuldum
Son zamanlarda zaten hassasım Bide bu üstüne tuz biber oldu Ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi
Allah askına söyleyin ben mi abartıyorum ???

arkadaşlar hamileliğimi öğrendikten sonra ilk defa doktora gideceğim zaten cok stresliyim hastane sonrası belki biraz vakit geçiririz diye düşünmüştüm ama sevgili eşim apar topar geldi futbol esyalarını hazırladı neymiş hastaneden sonra Mac yapacakmış
Son zamanlarda zaten hassasım Bide bu üstüne tuz biber oldu Ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi

ilgi beklemeniz normal ama eşinizi hayatınızın merkezi yapmayın.

Evet biraz abartiyorsunuz. Bence bosuna morelinizi bozmayin. Esiniz geldikten sonra cay demleyin koltukta keyif yapin...

o sizin kadar yoğun yaşamıyordur bebek duygusunu
düşünememiştir.. büyütmeyin bence
söz vermiştir falan.. gelince oturursunuz..

Abartıyorsunuz. Erkekler katman katman düşünemiyen varlıklar. Önceden deseydiniz, hastane dönüşü senle vakit geçirmek isterim diye ve umursamadan maç planı yapsaydı, o zaman belki üzülmek için bir neden olurdu.

Canim sanirim biraz abartmissin hassas oldugun icin birak gitsin macyapsin geldigi zaman ortak birseyler yaparsiniz sen de o gelene kadar yat dinlen

Tavır aldım suan
Zaten her hafta macı var
Yarin gidecekti
Bi de bugüne ne gerek vardı
Hemde ilgiye en cok ihtiyacım olduğu Günler'de

bencede sen abartıyorsun malum hormonlar :/
sende kendine bir plan yap hemen ailen kardeşin arkadaşın komşun yokmu sen gir yada çağır ben öyle yapıyorum:KK53:
eşimde bir evde dur ben bir yere gidince hemen gezme buluyorsun diyor:KK70:

bencede sen abartıyorsun malum hormonlar :/
sende kendine bir plan yap hemen ailen kardeşin arkadaşın komşun yokmu sen gir yada çağır ben öyle yapıyorum:KK53:
eşimde bir evde dur ben bir yere gidince hemen gezme buluyorsun diyor:KK70:

Konu o değil ben onun Umursamazlığına kızıyorum

bu seferlik abartmışsınız..şuan ne olduğunun farkında bile eşiniz..bu konuda ona biraz zaman vermelisiniz..anneni ara uzakta deilse yada bir arkadaşını onunla vakit geçir..akşamada eşinle başbaşa güzel bir yemek ye..

Bizler fazla duygusalız erkekler kendi dünyalarında yaşamayı seviyorlar kendi keyifleri ne istelerse onu yapıyorlar.:KK11: sen abartmıyorsun sadece ilgi istiuorsun. kendin çık gez dolaş canım daha yolun basındasın kendini bu kadar kasma :KK66:

bu seferlik abartmışsınız..şuan ne olduğunun farkında bile eşiniz..bu konuda ona biraz zaman vermelisiniz..anneni ara uzakta deilse yada bir arkadaşını onunla vakit geçir..akşamada eşinle başbaşa güzel bir yemek ye..
Inan hic içimden gelmiyor kendimi kötü hissediyorum
Doktora gideceğim ama cok korkuyorum
Ben bu duruma alışana kadar destek Olmasını bekliyorum

Erkeklerin futbol merakı :)
Bir maçımız var diyordur bir de değil mi:)
Üzülmeyin lütfen, siz de kendinizi mutlu edecek birşeyler bulun. onu değiştiremiyorsanız kendinizi değiştirin.
hassas bir dönemde olduğunuz için ağlamaklı olmuş olabilirsiniz. siz de bi arkadaşınızla filan vakit geçirseydiniz kafanızı dağıtsaydınız keşke...

Bizler fazla duygusalız erkekler kendi dünyalarında yaşamayı seviyorlar kendi keyifleri ne istelerse onu yapıyorlar.:KK11: sen abartmıyorsun sadece ilgi istiuorsun. kendin çık gez dolaş canım daha yolun basındasın kendini bu kadar kasma :KK66:

Suan sadece birilerinin beni sakinleştirmesine ihtiyacım var ailem Yanımda değil tek yakınım o

Erkeklerin futbol merakı :)
Bir maçımız var diyordur bir de değil mi:)
Üzülmeyin lütfen, siz de kendinizi mutlu edecek birşeyler bulun. onu değiştiremiyorsanız kendinizi değiştirin.
hassas bir dönemde olduğunuz için ağlamaklı olmuş olabilirsiniz. siz de bi arkadaşınızla filan vakit geçirseydiniz kafanızı dağıtsaydınız keşke...
Hiçbir şey yapmak istemiyorum
Zaten onları yapacak halim olsa bunu sorun yapmazdım
Cok Sağolun burasıda olmasa

Iste üst uste iki gün oluyor

eğer çalışmyorsanız evinizde bol bol dinlenin şarkılar dinleyin ılık süt için akşam üstü kız arkadaşlarınızla plan yapın ne biliyim size iyi gelen insanlarla görüşün ilgiyi eşinizden beklemek normal kadın hamile olduğunu öğrendiğinde anne olur baba 9 ay sonra

X