ben mi cok abartiyorum.okurmusunuz.

Sen Abartmıyorsun Eşin Sana Ve Ailene Haksızlık Saygılısızlık Yapıyor Resmen... Ailesinide Ön Planda tutup Seni 2 plana atmış...

Ayrımcılık yaptığı ortada.! Ailenle Sürtüşmemi Yaşadı Eşin ? Yaptığı çok çok terbiyesizlik bu konuyu eşinle konuş bence Onun Annesi değerli ise Senin Annende Değerli Terbiyesizlik yapıyor resmen. uyuzz oldummm burda okuyunca yazdıklarını

Senin abarttığını düşünmüyorum bunlar belki ufak şeyler ama sizi yıpratacak şeyler de aynı zamanda..
Eşinizle bir konuşsanız belki dikkat eder biraz davranışlarına?

Yanlış tabiki eşinizin yaptığı ama bence eşinizle konuşun benim ailem gelincede böyle şeyler yap düşün onlarda senin ailen vs diye.Özellikle bu gibi aile konularında eşinizle tartışmaya girmenizi tavsiye etmem iş inada biner çünkü güzel güzel sakince konuşun .

İdareyi ele alın.. Şunlar eksik, bu alınacak, akşama bunu yapıcam uygun mu diye siz her gün konuşun bence.. Ya da hiç sormayın pide yaptırıcam diyorsa ben şunu düşünmüştüm diyip tepkisini görebilirsiniz..

belkıde yaptıgı yanlısın farkında degıldır . Kendı aılesı gelınce cırpınıosa senınde kendı aılen ıcın yapacagını dusunuyordur belkıde. Ama eger kasıtlı yapıyorsa cok kotu bır durum.

Cook haklisin

Bence direk bozuldugunu yuzune soyle

Farkinda degilim falan dese dahi

İyi farkinda ol dersin

Senin ailenede ozen gostersin

Açıkçası ben bir sorun göremedim ortada. İnsanın içinden gelmesi ile alakalı. Kendi ailesi gelince bişeyleri yapmak için daha fazla can atıyor ki bu da normal. Sen de kendi ailen gelince daha fazla çırpınırsın. Ama ben bir sorun göremedim. eğer kocan senin ailen geldiğinde senin yaptığın ikramı burnundan getirecek bişey yapsaydı kızmakta haklısın ama öyle bişey yok.
Kendimden örnek veriyorum, ben annem abim söz konusu olduğunda ne yapacaımı ne ikram edeceğimi şaşırırım. Ama evlensem bir gün, kaynanama karşı aynı heyecanda olur muyum ? sanmıyorum. bu beni yanlış veya kötü yapar mı ? hayır. yapılması gerekeni yaparım, ama içimde fazlaca istek olmaması ne benim sucumdur ne de kaynanamın. gün sonunda kimse aç kalmıyorsa, mevzu edilecek bir husus da yoktur.

eşine neden bu durumu söylemiyorsun?
sonuçta yabancı değil, bunu yapan eşin.

bu kadar basıt bır sbeebpten dolayı esıne kızma evlılıgın tehlıkeye gırer ,dusunemıyordur aılen gelınce soyle yapalım de teklıf et yanı ortada buyutecek sorun yok goremedım ben

eşine neden bu durumu söylemiyorsun?
sonuçta yabancı değil, bunu yapan eşin.

ben olsam söylemezdim, insanın olayları içinde halletmesi gerekiyor bence. çünkü dışa vurduğun her şikayet (şikayet modunda olmayabilir, ama emin ol karşı taraftan o şekilde anlaşılacaktır) birikip bir anda çıkıyor insanın karşısına.

hayir abartmiyorsun aksine bu davranislari kendi ailesine degil senin ailene yapmasi gerekirdi çunku senin ailen ona daha yabanci daha misafir... sen çalisiyorsan kayinvaliden evdeyse sunu yeriz bunu yeriz diye plan yapmalari normal (yanlis anlamadiysam) yani kayinvalide yemek konusunda sana yardimci oluyor... kendisiyle konus eger degismezse sen de onun yaptiklarini yap belki o zaman seni anlar ve iki tarafa da esit davranmayi kabul eder;;

butur davranışlar bence hıçte basıt değil bende olsam kızardım. kendı ailesıne nasıl davranıyorsa sızınkınede oyle davranmalı. hatta dahada ıyı davranmalı. benım eşim ailem bızde kaldığında benden fazla düşünür. bence kırıldığınızı bellı etmekten zıyade sızınkıler eve geldığınde şu alıncak bu alıncak deyın. yonetımı ele alın.
ailenız geldığınde o sofraya zeytınsız oturmayın yanı

Senin abarttığını düşünmüyorum bunlar belki ufak şeyler ama sizi yıpratacak şeyler de aynı zamanda..
Eşinizle bir konuşsanız belki dikkat eder biraz davranışlarına?

eşimle hiç bir konuda oturup konuşmadığımız için bu konudada konuşamayacağımı biliyorum. hemen sen fesatsın sen kötüsün diye çıkar içinden biliyorum

eşime benim ailemde gelince böyle yap demem hiç bir zaman. insanın içinden gelmesi lazım. zorla yaptıramam hiç bişeyi. ha şöyldede bişey var. ailem burda olunca bişey istesem. kendi ailesi gelince 10 fazlasını yapar.

canım ben çalıştığım için eve gittiğimde yemek hazır oluyor. dolayısıyla kendi aralarında karar verip yapılıyor. kendi canları istediklerine göre.

Evet eşin farklı davranıyor
Ama sende durup izlemek yerine, zeytin bitmişse çık al 1 ay boyunca neden onun düşünmesini bekliyorsun ki

Ya da kıymayı çıkar, dünden düşünmüştüm pideleri al da gel bi zahmet de
Jetonu düşer herhalde

tamam normal akşama şunu yapalım bunu yapayım demekte. beni arayıp eve neler alayım. şunu yapalım mı gibi şeyler söylemesini beklerim. ev sahibi gibi davranılmasından nefret ediyorum.

sonuçta o evin hanımı benim. en azından eksikleri söyleyip eşim alır. kv de evde ne bulursa onu yapar. isteklerde bulunması, kendi kafalarına göre karar verip yapmaları zoruma gidiyor.

eşin gayet taraflı davranıyo bukadarcıks eyden eşinle aranı bozma falanda diyemicem tatlım
git kavga et de demiyorum ama konuş yanlış gördüklerini söyle gerekirse tavrını göster
ne demek kendi ailesiyle senin ailene farklı davranması
bide ne demek kv kendi kafasına göre pişiriyo istiyo falan izin verme neden izin veriyosun ben yaparım de el sürdürme o da bidaha yapmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…