Sen Abartmıyorsun Eşin Sana Ve Ailene Haksızlık Saygılısızlık Yapıyor Resmen... Ailesinide Ön Planda tutup Seni 2 plana atmış...cogunuz bana kizabilir bukadarda olmaz.buyutme diye ama.sormak.istiyorum.esimin benm ailemle.kendi ailesine olan davranislari.
hemen konuya giricem.gecen esimin ailesi geldi.aradan bi kac gun gecti.bi gun aksam.uzeri esim.annesine anne hadi kiymayi cikarttiysan pideyi yaptiripgeleyim dedi.sonra bana geldi ben pide yaptirip gelicem dedi.bende bozuldum.sonucta bufikrimi alip askim aksama pide yaptirp yiyelim mi demesini beklerdim.sanki yaptirmami diyecem.sonucta misafirimiz.bozuldugum.esime sordum iyi karar vermsisin diye.oda dunden dusundum dedi.yani dun dusunmus sonra annesine soylemis.ogle arasi isten eve geldigimde kiyma falan coktan cikmis.
benm ailemde geldi gitti esim hic ben pide yaptirayim.demedi.ki dese bile ben gerek yok diyorum oda israr etmiyor.ama ken
esimin ailesi burdayken evde ne eksik ne alayim.diye annesine aora ben sanki dis kapinin dis mandali.
r.hatta cogu zaman kendi doldurur gelir.benm ailem geldiginde yapmaz.
ageven ailesi burda sabah kalktik bugun bi kral kahvalti yapalim ben ne eksikse alip geliyim.hadi soyle getiriyim ne varsa der. benim ailem burda olunca ekmek mi alincak der sadece.bi ara ailemin yanimda uzun kalmasi gerektiibir ay boyunca zeytin yoktu evde aklina gelipte almadi.
arrik en ufak seyde bile.kiyaslama yoluna gittim.cunku o duruma.getirsi esim sizve hakiszmiyim.boyle bi durumda ne yapmami beklersiniz.
anlam.bozuklugu olabilir kusuruma bakmayin.telefon yaziyrm ve cok gc satta oldugu icin.
eşine neden bu durumu söylemiyorsun?
sonuçta yabancı değil, bunu yapan eşin.
Senin abarttığını düşünmüyorum bunlar belki ufak şeyler ama sizi yıpratacak şeyler de aynı zamanda..
Eşinizle bir konuşsanız belki dikkat eder biraz davranışlarına?
Yanlış tabiki eşinizin yaptığı ama bence eşinizle konuşun benim ailem gelincede böyle şeyler yap düşün onlarda senin ailen vs diye.Özellikle bu gibi aile konularında eşinizle tartışmaya girmenizi tavsiye etmem iş inada biner çünkü güzel güzel sakince konuşun .
İdareyi ele alın.. Şunlar eksik, bu alınacak, akşama bunu yapıcam uygun mu diye siz her gün konuşun bence.. Ya da hiç sormayın pide yaptırıcam diyorsa ben şunu düşünmüştüm diyip tepkisini görebilirsiniz..
hayir abartmiyorsun aksine bu davranislari kendi ailesine degil senin ailene yapmasi gerekirdi çunku senin ailen ona daha yabanci daha misafir... sen çalisiyorsan kayinvaliden evdeyse sunu yeriz bunu yeriz diye plan yapmalari normal (yanlis anlamadiysam) yani kayinvalide yemek konusunda sana yardimci oluyor... kendisiyle konus eger degismezse sen de onun yaptiklarini yap belki o zaman seni anlar ve iki tarafa da esit davranmayi kabul eder;;
tamam normal akşama şunu yapalım bunu yapayım demekte. beni arayıp eve neler alayım. şunu yapalım mı gibi şeyler söylemesini beklerim. ev sahibi gibi davranılmasından nefret ediyorum.
sonuçta o evin hanımı benim. en azından eksikleri söyleyip eşim alır. kv de evde ne bulursa onu yapar. isteklerde bulunması, kendi kafalarına göre karar verip yapmaları zoruma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?