Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin gayet taraflı davranıyo bukadarcıks eyden eşinle aranı bozma falanda diyemicem tatlım
git kavga et de demiyorum ama konuş yanlış gördüklerini söyle gerekirse tavrını göster
ne demek kendi ailesiyle senin ailene farklı davranması
bide ne demek kv kendi kafasına göre pişiriyo istiyo falan izin verme neden izin veriyosun ben yaparım de el sürdürme o da bidaha yapmaz
oooo senin kv yukarı tükürsen bıyık aşağıya tükürsen sakal durumdaymışya zaten kvnin de istediği o. gelsin evimde yayılsın. yediği önünde yemediği arkasında. gelin işe gitsin çalışsın akşama eve gelsin onlara hizmet etsin.
onlarıda yaptı zamanında merak etmeyin ama ben tavrımı koyduğum için dilim fazla uzun olduğu için yemeğimi yapar, evimi temizler. herşeyi yapmaya çalışır kafasına göre.
ne yaparsak yapalım kan bağı faktörünü değiştiremeyiz, geçen ay annemle babam bizdeydi alışveriş yaptık dolabı doldurduk, eşimde bişey demedi ne diyebilirki, onun ailesi geldiğindede aynı şeyi yapıcaz, o yapmazsa ben de yapmam, gıcıklığına değil sadece adaleti sağlamak adına yapmam
eşin adil olamıyosa çık sen al zeytini sende annenle plan yap şunu yapalım buraya gidelim vs diye
şöyled ebişey var. eşim bize geldi mi maşallah gitmeyi bile düşünmezler. artık misafirlikten çıkıyorlar. canımız sıkıldı deyip çıkar çıkar gelirler.
benim ailem geldiği ayda yılda bir en fazla bi iki gün kalıp giderler.
cogunuz bana kizabilir bukadarda olmaz.buyutme diye ama.sormak.istiyorum.esimin benm ailemle.kendi ailesine olan davranislari.
hemen konuya giricem.gecen esimin ailesi geldi.aradan bi kac gun gecti.bi gun aksam.uzeri esim.annesine anne hadi kiymayi cikarttiysan pideyi yaptiripgeleyim dedi.sonra bana geldi ben pide yaptirip gelicem dedi.bende bozuldum.sonucta bufikrimi alip askim aksama pide yaptirp yiyelim mi demesini beklerdim.sanki yaptirmami diyecem.sonucta misafirimiz.bozuldugum.esime sordum iyi karar vermsisin diye.oda dunden dusundum dedi.yani dun dusunmus sonra annesine soylemis.ogle arasi isten eve geldigimde kiyma falan coktan cikmis.
benm ailemde geldi gitti esim hic ben pide yaptirayim.demedi.ki dese bile ben gerek yok diyorum oda israr etmiyor.ama ken
esimin ailesi burdayken evde ne eksik ne alayim.diye annesine aora ben sanki dis kapinin dis mandali.
r.hatta cogu zaman kendi doldurur gelir.benm ailem geldiginde yapmaz.
ageven ailesi burda sabah kalktik bugun bi kral kahvalti yapalim ben ne eksikse alip geliyim.hadi soyle getiriyim ne varsa der. benim ailem burda olunca ekmek mi alincak der sadece.bi ara ailemin yanimda uzun kalmasi gerektiibir ay boyunca zeytin yoktu evde aklina gelipte almadi.
arrik en ufak seyde bile.kiyaslama yoluna gittim.cunku o duruma.getirsi esim sizve hakiszmiyim.boyle bi durumda ne yapmami beklersiniz.
anlam.bozuklugu olabilir kusuruma bakmayin.telefon yaziyrm ve cok gc satta oldugu icin.
Madem eşin aileni düşünmüyor sen düşün o nasıl sana bile danışmadan planlar yapıyorsa sen de yap. Bugün annemler gelecek şunu yapacam de hatta sen de pide yap geçende annelere yaptırmıştık çok güzel olmuştu tekrar yaptırayım dedim dersin:) ailenin değerini sen yükselteceksin ama sen diyorsunki eşim şunu alalım yapalım dese de zaten ben gerek yok derim. Ailen sendeyken zeytin bitti almadı farketmedi demişsiniz madem sen farkındayım eşine canım ekmek için gittiğinde zeytin bitmiş onu da alırmısın lütfen de. Bu kadar basit
Eğer senin isteklerine karşı ailene yaptıklarına karşı surat asarsa o zaman dersin senin ailen geldiğinde herşeyi düşünüp en iyisini yapıyorsun da benim aileme neden aynı değeri vermiyorsun benim ailem bu değeri haketmiyor mu? diye
belkıde yaptıgı yanlısın farkında degıldır . Kendı aılesı gelınce cırpınıosa senınde kendı aılen ıcın yapacagını dusunuyordur belkıde. Ama eger kasıtlı yapıyorsa cok kotu bır durum.
canım zeytin meselesine gelince hep beraber kahvaltı ederken sordu. yok mu diye bende söyledim olmadığını. aradan haftalar geçti hala almadı. unutur çünkü sürekli. bi şeyi aldırabilmek için gün içinde bi kaç defa söylerimki alsın. bu normaldede böyledir.
ama ailesi varken iki eli kanda bile olsa gider alır. hiç bişeyide unutmaz.
geçen kv memleketteyiz. biz eşimle dışarıya çıktık. annesi giderken bişye istedi bizden. kaç saat sonra döndük eşim onu unutmadı. ben söylerim muhakkak unutur. çünkü önemsemez. elli kere tembihlerim bak muhakkak al laazım unutma dersem ancak öyle alır.
birde ben çalıştığım halde kendi muhtelif ihtiyaçlarımı bile alırken bin bir türlü surat yapar. geçen mesela çarşıya gittik. benim ihtiyacım olan bişey vardı. 30 TL civarında. aradım benim şuna ihtiyacım var. alıcam diye. sonra alırız da para yokta. çok pahalıymışta. sen nerden buluyon sanki o kadar parayıda.neler neler saydı. neyse aradan zaman geçti. market alışverişi için markete girdik. orda ailesini ilgilendiren bişey gördü. 27 TL fiyatıda. hiç fiyatına bile bakmadan aldı. kasaya gittik. ödedi aa çok pahalıymış ben bu kadar pahalı olduğunu bilmiyodum dedi. aldık. yolda yürürken lafımıda söyledim. ben çok ihtiyacım olan bişeyi alamıyorum ama sen ailenle ilgili bişey alırken parasına bile bakmadan alıyosun dedim. geri veririm ne olacak falan dedi. bi kaç gün sonra geri iade etti aldığımız şeyi.