- 17 Mart 2012
- 6.522
- 2.298
- 448
Nemesis98235
Canim iki hamileligimde gayet rahat gecti ve biz doguma kadar cinselligimizi normal yasadik lohusaliga gelirsen ben onu farkli yöntemle rahatlatiyordum.evlendikten sonra öyle süphem olmadi hic yinede güven olmaz ama evine, bana ve cocuklarina cok bagli birisi esim.biz nisanlilik döneminde cok uzaktik birbirimizden ben türkiyedeydim o yurtdisindaydi yani beraber degildik belki beraber olsak yapmazdi diye düsünüyorum ama yinede ne biliyim off kafam çok karisik
Arkadaslar merhaba ben bu sitenin eski üyesiyim,ara sira takip ediyorum ama ilk defa konu aciyorum.fazla uzatmadan derdimi anlatiyim.
Ben 7 senelik evliyim,2 tane evladim var, yurtdisinda yasiyorum.Ben evlendigimde 17 yasindaydim esimde 25 yasindaydi.Biz 9 ay nisanlilik dönemi gecirdik ve yeni öğrendim esim biz nisanli iken resmi nikah olmadan önce malum o yerlere gitmis ve ihtiyacini görmüs.şimdi ben ona diyorumki nikahtan önce yada sonra ne farkeder sen beni aldattin yok diyor beyefendi kabul etmiyor.birde bunun babaannesi var 80 li yaslarda biz evlendigimizde benden kanli carsaf istemisti, bende simdi diyorumki bakire olmasam nolucakti onlara noluyor sen bildikten sonra beyefendi demesinmi ozaman seni bosardim.benseni napiyim ozaman dedim bende sen yapinca ohh erkegim ben ihtiyaç,biz yapinca offf ya kizlar bana akil verin simdi bu aldatmami degilmi?
Aklima geldikce sinir oluyorum
Kusura bakmayin cok uzun olmus
öncelikle şunu söylemeliyim ki bence bekar erkek yoktur ya hele ki bu zamanda erkek mutlaka cinsel isteğe ilgi duyup evlenemeden öncede yapıyordur.
Erkek yani bu adı üstünde Kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkarken,Erkek 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamaz..
Siz nişanlı iken başka kadınlarla birlikte olmuşsa evet aldatmadır.
Eşinizin zihniyeti feci... Erkek yapar ihtiyaçtır, kadın yaparsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?