Ben mi çok abartiyorum sizce bu aldatma mi degil mi

Ben bekar biri olarak söyleyebilirim ki konunuzu okudum ve içim sıkıştı,midem bulandı, bu nasıl bir zihniyettir ? O ihtiyaçlarını giderdiği kişiler de insan, ah kadın bedeninin parayla satılabilmesi nasıl bir kepazeliktir aklım almıyor, çok sinirlendim cidden. Nişanlıyken yapınca aldatma olmuyor muymuş,bak sen. Bir kere bir insana söz verdikten sonra nişanmış nikahmış fark eder mi ya? Orada ilklerini seninle yaşamak için bekleyen bir insan varken ihtiyaç adı altında bu nasıl bir rezilliktir.. Ah gerçekten akşam akşam sinirlendim. Bu hazmedilecek bir şey değil fakat üzerinden seneler geçmiş.. Çocuklarınız var ve bu olay dışında mutlu olduğunuzu söylüyorsunuz, Allah kolaylık versin bunu hazmetmek zor fakat yuvanızı dağıtmayın yine de..

Nemesis98235
Canim iki hamileligimde gayet rahat gecti ve biz doguma kadar cinselligimizi normal yasadik lohusaliga gelirsen ben onu farkli yöntemle rahatlatiyordum.evlendikten sonra öyle süphem olmadi hic yinede güven olmaz ama evine, bana ve cocuklarina cok bagli birisi esim.biz nisanlilik döneminde cok uzaktik birbirimizden ben türkiyedeydim o yurtdisindaydi yani beraber degildik belki beraber olsak yapmazdi diye düsünüyorum ama yinede ne biliyim off kafam çok karisik

o zaman bu işi unutacaksın ve üstünü örteceksin yapcak bişey yok

şuanda onunla bu konuyu konusmuyorum artik zaten ama icimden cikmiyor,unutmaya calisicam yapicak birsey yok.

Kaç yıl önce olmuş, şimdi mi dert ediyorsunuz ?
Evet bence de aldatmadır. Ama bir hata olarak görün geçin bence.
Geçmişe takılmanın ne alemi var ?
Sonuçta arada mesafe varmış + siz onunla cinsel anlamda daha bir şey yapamamıştınız . Çocuklarınız bile yoktu.
O yüzden, sanki şimdi aldatılmış gibi, "unutamıyorum" düşüncelerine girmeyin. Gerek yok bence çünkü.

Evet aldatmis, haklisin falan da...
7 senelik cocuklu bir evlilik sonrasinda bunlari daha dun olmus gibi sorgulayip sorun cikarmak bana cok mantiksiz geldi.
Bayatlamis bir sucu tartismak, sinirleri bozman bile zaman kaybi. Ha bunun sonucunda bosanmak gibi bir dusunceniz varsa ki o bile sacma bence, eyvallah da. Eskide kalmis bir olayi gun yuzune cikarip evin huzurunu kacirmak, sonuc da degismeyecekse anlamsiz bana gore.

pesss babanneye noluyor kanlı carsaf ıstıyor kaldı mı bunlar hala ya..

valla bir kadın kendine çarşaf gösterme küçültmesini yaşatıyorsa, başkaları ne yapsa müstahak gibi gelir, "hakkım" gibi gelir onlara.

çarşaf gösterdiğiniz gün maalesef insan konumundan çıkıp, kaba tabirle "el değmemiş ürün" konumuna geçmişsiniz. bu yüzden siz ne kadar yakınırsanız yakının, eşiniz sizi anlamayacak.

herseyi gectimde bu rahatlık insanı cileden cıkarır gittim nolmus istesin carsaf bakire olmasam nolurdki bosardım seni kendi her b.ku yemiş pişkinlige bak ya o babanede 80 yasında hala aklı nerelerde ey allahım

Eski toprakların neler karıştırdığını bizzat şahit olanlardan duyuyoruz.. Dervişin fikri neyse zikri de odur.. Kötü şeyler yazıcam ama değmez ağzımı bozmaya.. Konu sahibesi ablacım, olay 7 sene önce yaşanmış, eşin anlatmayabilirdi de?.. Ne erkekler var yapıp üstüne de 'sanane' deyip evliyken bile yapanlar vaR.. Ne günlere geldik, böyle mi olmalı evlilikler?. Eşin size bağlıymış, aranız iyiymiş, yapmış bi hata, üstüne gitmenin anlamı yok.. Hazmedemiyorum derseniz de boşanırsınız.. Ya bu deveyi güdersin ya da bu diyardan gidersin misali

Canım sen onunla bi hayat paylaşmak için imza attığın tarihten itibaren bakıcaksın. Soy adını aldığın gün itibariyle değerlendiriceksin
Evine ailesine çocuklarına bakıyorsa sevgi şevkat veriyorsa. Bu konuyu açıp kıskançlık yapmak huzur bozmak boşuna
Fayda etmez mutsuzluk huzursuzluk getirir. Şimdi senin kollarında ve senden dünyaya 2 tane çocuk dünyayA getirmiş
Böyle saçmalıklarla akılını. Yorarsan ellerinle gene hataya sürüklersin... En güzeli önüne bakıp yürümek asilce
Fedakarca!

öncelikle şunu söylemeliyim ki bence bekar erkek yoktur ya hele ki bu zamanda erkek mutlaka cinsel isteğe ilgi duyup evlenemeden öncede yapıyordur.
Erkek yani bu adı üstünde Kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkarken,Erkek 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamaz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu içeriği ve ilgisi nedeniyle "Eşi ve Eşinin Ailesi" başlığına taşınmıştır.

Aldatma da zaman aşımına uğrayabiliyormuş demek. O zaman 7 sene önce eşimizin bizi aldatmış olduğunu bugün öğrenirsek de "aman ne olmuş 7 sene geçmiş" "dün dündür bugün bugündür mü" diyeceğiz. Konu sahibi arkadaşım adınıza çok üzüldüm. Bu basbayağı bir aldatmadır. Nişanlılık döneminizde yaşanmış. Ki ben, beni tanımadan önce de böyle malum yerlere gitmiş olmasına filan tahammül edemezdim ya. Neyse.

Ben boşanır mıydım. %99,5 boşanırdım. Sizi bilemem tabi.

Bir de ne demeye anlatıyor ki adam. Amacı ne onu da çözemedim. Vicdanını temizlemeye çalışıyor olabilir. Yedin bir halt kalsın sende. Bunu anlatma cesareti bulabilmesine de takılırdım ben olsam.

Arkadaslar yorumlariniz için hepinize tek tek tesekkür ederim,birkac gündür internete giremedim kusura bakmayin.ben suanda onunla bu konu hakkinda tartismiyorum artik ama içimdeki ona karsi kızgınlığım geçmiyor.

Ben hazmedemez bosanirdim. Bugun nisanlilik donemini aldatma degil ihtiyac goren, yarin lohusalik donemini kendine hak bulur.

Anlayamadigim bunu nasil itiraf etti.

walla affetmesen bile eğer boşanmııcaksan yok sayman lazım. evlendikten sonra yapmamış ve sen şu an onu suçladıkça erkektir yapar idyecek, saçmalıııcak.
bence konuyu kendi içinde de kapatmaya çalış artık. nişanlıyken tabi ki yapılmaması gerek ama evlendkten sonra yapmaması sizi rahatlatsın.
unutmaya çalış.

Hangi kitapta hangi kanunda yazıyor. 9 nefismiş....

Şehvet duygusu sadece erkek de mi var? Kadın arzulamaz mı kimseyi? Kadına günah yasak olan erkeğe de günah yasak.

Ama olmaz kadın kendini evleneceği adama saklayacak ama o adam türlü kadınla yatmış olacak.

Bu zihniyette devam edin erkek çocuklarını da böyle yetiştirin daha çok ağlarız kadın cinayetlerine...

erkeklerin ihtiyaçları var da kadınların yok mu??? kadınların da cinsellikten hoşlandığını idrak edemedi hala toplumumuz.... sanıyorlar ki erkeklerin kara kaşı kara gözü için yaşanıyor seks.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…