öncelikle şunu söylemeliyim ki bence bekar erkek yoktur ya hele ki bu zamanda erkek mutlaka cinsel isteğe ilgi duyup evlenemeden öncede yapıyordur.
Erkek yani bu adı üstünde Kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkarken,Erkek 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamaz..
Hangi kitapta hangi kanunda yazıyor. 9 nefismiş....
Şehvet duygusu sadece erkek de mi var? Kadın arzulamaz mı kimseyi? Kadına günah yasak olan erkeğe de günah yasak.
Ama olmaz kadın kendini evleneceği adama saklayacak ama o adam türlü kadınla yatmış olacak.
Bu zihniyette devam edin erkek çocuklarını da böyle yetiştirin daha çok ağlarız kadın cinayetlerine...
siz bunu deyin deyin.
sonrada erkekler bunu okuyup ,duyarak , sevgililerini,eşlerini aldatsınlar.
neden yaptın deyince de ,kolay cevabı..
e kardeşim ben erkeğim,siz kadınlar bile bunu diyorsunuz.
Erkek yani bu adı üstünde Kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkarken,Erkek 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamaz..
adamların eline verin aldatma için kozları.
bravo siz gibi düşünen kadınlara.
pes
erkeklerin ihtiyaçları var da kadınların yok mu??? kadınların da cinsellikten hoşlandığını idrak edemedi hala toplumumuz.... sanıyorlar ki erkeklerin kara kaşı kara gözü için yaşanıyor seks.
Var tabi. Ama var diye de ne yani onların yaptığını mı yapalım ?
sen oldukça yanlış anlamışsın bence bir kez daha okumalısın yazdığım şeyi. Açık ifade kullanayım ben o zaman kadınlar yaratılış gereği erkeklerden çok farklıdır bunu biliyosundur diye düşünüyorum erkeğin kadından bi noktada farklı olduğunu kavramak gerekiyor. Erkeğe tabiki de günah kadında da vardır nefs denilen şey önemli olan kadın erkek farketmez ona sahip çıkabilmektir ne yani bayanız diye erkeklerin yaptığını mı yapmalıyız herkes yaptığından sorunmludur öncelikle kadın tabikide saklayacak erkeğe kendini zaten öyle olmazsa erkeğin ezik beyninden ne farkı kalır ki buranın öteki tarafıda var canım ateşe dayanabileceğin kadar günah işle diye bişey var erkek yapıyosa kadında yapacak diye bi kural yok burda erkek zaten yaratılış gereği öyledir bu sen burda eşitlik olarak Kadına günah yasak olan erkeğe de günah yasak. diyerek haklısın bence sadece orada yani. Kadın arzulayabilir diye aynısımı yapmalı ? Yapma bence burda sen bu zihniyeti kaldırmalısın.
Var tabi. Ama var diye de ne yani onların yaptığını mı yapalım ?
Arkadaslar merhaba ben bu sitenin eski üyesiyim,ara sira takip ediyorum ama ilk defa konu aciyorum.fazla uzatmadan derdimi anlatiyim.
Ben 7 senelik evliyim,2 tane evladim var, yurtdisinda yasiyorum.Ben evlendigimde 17 yasindaydim esimde 25 yasindaydi.Biz 9 ay nisanlilik dönemi gecirdik ve yeni öğrendim esim biz nisanli iken resmi nikah olmadan önce malum o yerlere gitmis ve ihtiyacini görmüs.şimdi ben ona diyorumki nikahtan önce yada sonra ne farkeder sen beni aldattin yok diyor beyefendi kabul etmiyor.birde bunun babaannesi var 80 li yaslarda biz evlendigimizde benden kanli carsaf istemisti, bende simdi diyorumki bakire olmasam nolucakti onlara noluyor sen bildikten sonra beyefendi demesinmi ozaman seni bosardim.benseni napiyim ozaman dedim bende sen yapinca ohh erkegim ben ihtiyaç,biz yapinca offf ya kizlar bana akil verin simdi bu aldatmami degilmi?
Aklima geldikce sinir oluyorum
Kusura bakmayin cok uzun olmus
Ben bu zihniyeti kaldırmıyorum, varın siz kaldırın. Kocanızdan sevgilinizden yediğiniz darbeleri erkek işte deyip sineye çekersiniz. Buranın öteki tarafı bir tek bana değil erkeğe de aynı şeyi demişse, cinsellik konusunda erkek kadından daha serbest olamaz. Bakir olmayan adam sevgilisinin eşinin bakireliğini sorgulayamaz...
Yok senin yaptığını yapalım. Adamlar her haltı yesin, erkek işte diye sineye çekelim...
nasıl kadınlara nefislerine hakim olmayı şart kılıyorsa toplum erkeklere de kılmalı. birine o... öbürüne ihtiyaç sahibi yetişkin muamelesi olmamalı.
Ben sineye çekelim diye bi kelime ve ifade kullanmadım sadece erkeklerin uçkurlarına düşkün olduklarını beyan ettim sense bunu Bakir olmayan adam eşinin bakireliğini sorgulayamaz diyorsun bende diyorum ki sana erkek bunu yapıyor diye sende onun yaptığı mı yapacaksın. Asıl böyle kadınlar oldukça erkekler daha çoook aldatır neden biliyormusn kadınlar kendini eşya yerine koyuyor diyerek.
Sen kendini koyma erkeğin yerine ondan farklı ol anladın mı ne demek istediğimi. Asıl erkek duyuyor böyle zihniyetleri sonrada onlarda yapıyorlar yapın diyerek beyinsiz düşüncelere sahip oluyorlar bence yazık biliyor musun. Erkeğe de günah değil diye bir şey dedim mi kadın da erkek de aldatıyorsa zaten her iki tarfata adidir dedim. Sadece erkekler yaratılış gereği cinsiyete daha meyillidir dedim nefs ya bu konuştuğumuz konuya bak sahip çıkamıyorsan müslüman olamazsın zaten bunun erkeği kadını mı var ? : )
Tamam herkesin düşünceleri farklıdır kabul ettirmeye çalışmam bana yakışmaz.Çok devrik yazıyorsun zor çözüyorum cümlelerini ama komiksin. Demek erkekler kadınlar yaptığı için yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?