Ben mi çok abartiyorum sizce bu aldatma mi degil mi

Çocukları büyüklere bırakıp birlikte tatile çıkın ve bu arada evet sizi nişanlı iken aldatmış... 80 yaşındaki kadın kanlı çarşaf ister çünkü o öyle görmüştür ondan da istemişlerdir. Olduğu gibi kabul edin onu bol bol duasını alın...

Islamiyete gore zina zinadir, cinsiyet ayrimi yapmaz. Turk kulturune gore de tam olarak kocanizin bakisina goredir..

Allah icinize sindirsin yapacak bisey yok

Birde savunmasi çok sinir bozucu resmi nikahtan önce yaptim diyor nikahtan sonra olmadi diyor evlenince zina oluyormus. bu arada biz nişandan 5 ay sonra nikahlandik, kimbilir kackere yapti.aklima geldikce sinir oluyorum,ama yapacak birsey yok hayat devam ediyor :(

Şu kanlı çarşaf meselesine gıcık oluyorum. Eşler arasında ki özel konulara aile büyükleri niye karışıyor? Eger nişanlıyken böyle birşey olmuşsa bunun ismi aldatmadır ayrıca kadın aldatamaz erkek aldatır diye birşey yok islamiyette cinsiyet ayrımı olmaz evli veya bekar farketmez nikahsız yapılan her cinsel ilişki zinadır.

Son düzenleme:
Boşar mıymış.

Peki hangi yüzle? Ne diyecekti sana olmasaydı o kan damlası.Ay pardon ben kendim yaptım yaptım da yapmamış birini istiyorum.Bu nasıl iki yüzlülüktür.Madem böyle bi düşünceye sahipsin.Madem evlilik öncesi ilişkiye karşısın sen neden yaptın.Ay sinirlerim zıpladı yok böyle bi zihniyet.Bazı erkekler nasıl hep bana hep banacı ve dar fikirli oluyor.

Seni aldatmış bal gibi de hiç inkar etmesin.

ben olsam bütün ilişkimizin bir YALAN üzerine konduğunu düşünürdüm
hoş ben olsam bu zihin yapısına sahip adamı koca diye koluma da takmazdım ya neyse...
Çocuklarınızın cinsiyetini bilmiyorum ama insallah böyle bir babaya kız çocuğu vermemiştir Allah,yazık ilerde o kıza :((

*7 sene geçmiş üstünden,eğer niyetin ayrılık değilse unut gitsin,hergün ısıtıp ısıtıp önüne koyma aynı meseleyi...
diyorum bir yandan,bir yandan da herşeyi geçtim;yeni evlenecek bi adamın hem kendisine hem karısına hastalık bulaşma ihtimalini hiçe sayıp hayatkadınlarıyla yatması..nasıl bir bencilliktir:47:

Çocuklarimin ikiside erkek,eğer cocuk olmadan önce öğrenmis olsaydim nasil davranirdim bilmiyorum ama simdiki kadar alttan almazdim diye düsünüyorum.birde kadin ile erkek bir değil diyor ya erkek yapinca ihtiyac oluyormus,kadin yapinca o... nasil bir zihniyettir bu

gecmis gecmiste kalmis taa 7 sene onceki seyler icin neden huzurunu bozuyorsun ki ?

bence kari$tirma
gunah onun gunahi,in$ bigun farkina varip tovbe eder bu gunhaindan dolayi..
7 sene çok uzun zaman,ortada iki çocuk var
bu sebepden ayrilmiycagina gore konuyu kapat bo$una kendini uzme ..

Kimse kusura bakmasın ama ister 95 yaşında ninesi olsun kimseye o kan lekesini göstercek kadar küçülmezdim.
Bir kadının bacak arasından sadece kendisi sorumludur.
Hatta bazısında hiç kan gelmez bazı kadınlarda iki damla gelir böyle kadınlar o çarşafa ne kanı sürecekler?
Ben bu konuya takıldım gerçekten.
Kadın kocasından başka kimseye mahremiyetini anlatmak zorunda değildir.

Bir de kendileri evlenmeden başka kadınlarla yatıp kalkıp bakire kadın arayan erkeklere gıcık oluyorum.
Onlar yapınca erkektir yapar ama kadın yapınca namussuz derler.
Zina ne zamandar beri erkeklere helal olmuş.? İnsanlar kendi işine göre herşeye kılıf uyduruyor. Hele de ihtiyaç durumu apayrı.
Zaten ihtiyaçtan dolayı bir erkeğin zina yapması normal olsaydı dinimizce yasak olmazdı.
Ama onlara göre kadının yapması günah erkeğin yapması çok doğal. Çünkü işlerine öyle geliyor.

Kocan nikahtan önce yaptığı için seni aldatmadığını söyleyebiliyor. Peki sen aynı şeyi yapıp da "aman nikahtan önceydi" diye sırıtsaydın "tabi ki olabilir karıcım sonuçta ihtiyaçtır hem de nikahtan önce yapmışsın çok normal" mi diyecekti?

İğrenç bişey bu ya böyle erkeklerden nefret ediyorum :47:

Son düzenleme:
Nişandan önceki hayatlarınız birbirinizi bağlamaz bence ama eğer nişanlıyken yapmışsa aldatmış.

Bu işler böyledir canım; erkekler yapınca, erkekdir, Aslan oğlum, bravo bravo,ihtiyaç, şak şak şak, kadın yaparsa direk o.... Oluyor yani. Düşünebiliyormusun, Doğu'da iki erkek kuzen bir kız kuzenlerine tecavüz ediyorlar. Kız tecavüz edildi diye diri diri Gömen, erkeği görmemezlikden gelen bir zihniyet hakim ülkemizde. Say say bitmez zaten Dogu batı pek farketmiyor artık.

Yok artik!
Hayat mi igrenclesti ben mi yeni farkediyorum bilemiycem
Tecavuz nasil olursa olsun igrenc bir olaydir ve magdurun hic bir sucu yoktur gel bana tecavuz et demedikten sonra ki oyle bile olsa suc suctur
Sucu olmayan kizcagizi nasil gomerler ya!
Resmen hayvanlik
Siddete gercekten karsiyim her turlusune
Ama bu zihniyeti ve tecavuzculeri keseceksin bir yerlerinden

Çocuklarimin ikiside erkek,eğer cocuk olmadan önce öğrenmis olsaydim nasil davranirdim bilmiyorum ama simdiki kadar alttan almazdim diye düsünüyorum.birde kadin ile erkek bir değil diyor ya erkek yapinca ihtiyac oluyormus,kadin yapinca o... nasil bir zihniyettir bu

Vallla canım kusura bakma ama 7 yıl sonra mı feministlik edeceğin tuttu ?

Sen evlenirken bakire olmasan,"sanane sen bakir misin ki ?" diyebilecek miydin ?

Bunlar,çarşaf isteyen zihniyette bir aileymiş.O zaman çarşafa bile tepki göstermemişsin.

Şimdi kalkmışsın,erkek yapınca öyle,kadın yapınca böyle diyorsun.

Hoş bir olay değil kabul ama yeni olmuş gibi tepki gösterilecek birşey değil.

Hele ki boşanmayacaksan,eşine "bu aldatmadır" gibi tripler yapma derim.

O zaman yanlış mesaj vermiş olursun."Aldatıldığını düşünüyor ama kabulleniyor,demek ki aldatsam yine kabullenecek" gibi...

Siz bunu yenimi öğrendiniz yoksa daha oncemi... 7 yıl sonra birseyleri kurcalamanin anlamı yok.... Hazmedemiyorum diyorsan gerisini siz bilirsiniz....

evet aldatmadır,ayrıca ben yapınca ihtiyaç sen yapınca namus diyen biri, öyle bi aile zaten evlere şenlik, ama sen az çok tanımışsındır nasıl insanlar olduğunu, 7 seneden sonra bu işe ne yapılabilirki,yerinde olsam şunu düşünürüm acaba ben o 2 çocuğa hamileyken ne bileyim lohusayken falanda ihtiyaç hasıl oldumu nasıl giderildi?

Kırılıp gücenmekte haklısınız da bence kendinizi yıpratmayın artık. Bu olay çok eskide kalmış, unutun gitsin. Malum erkekler farklı kadınlar farklı yetiştiriliyor. Kanlı çarşaf isteği belki sık rastlanan bir şey değil artık ama bekaret hala tabu. Burada yapılan yorumlardan anlaşılan kadınlar da evlenmeden yaşanan cinsel ilişkilere hiç sıcak bakmıyorlar. Biri sevgilisiyle cinsel beraberlik yaşadığını paylaştığında onun ucuz bir kadın olduğundan başlayıp, başına gelenlere de müstehaktır diye yoruma son veriyorlar. Düşünmek lazım bekaret nedir? Niçin kadın evlilik dışında cinsellik yaşayamaz? Cevap belli. Dinimizin gereği budur, örf ve adetlerimiz bunu gerektirir diyenlere itirazım yok. Herkes bildiği gibi yaşasın da neden bu gerekliliklere inanmayanlara, doğru bildiği gibi yaşayanlara saygı duyulmuyor? Erkekler değil, biz kadınlar hemcinslerimizi yerden yere vuruyoruz. Erkekler yapmış çok mu? Evlilik yaşı 30ları geçmiş günümüzde. Herkes kafasına göre yaşadıklarına mazeret bulacaktır. Eşiniz de olsa, ananız babanız da, kendi yetiştirdiğiniz çocuk da olsa herkesin dünyayı, olayları yorumlayışları çok farklı. Kimi evlenene kadar cinsellikten uzak kalır, kimi sevdiğiyle evlilik dışı cinsellik yaşayamadığından fahişelerle beraber olur, kimi zaten benle yatan kız fahişeliğe meyilli olmasa bunu yapmazdı deyip kızı bırakıp kaçar, kimi ben seks yapmadığım insanla evlenmem der evlenmeden önce mutlaka cinsel şeyler yaşamak ister ve bu tiplerin bazıları kız ilk benimle beraber olsun derken bazıları da benden önce elbette bir hayatı olacaktı der, geçmişe takılmaz falan filan.
Eşinizin bu konuya nasıl baktığını sorgulamayın bence. Asıl önemli olan siz de iki erkek yetiştiyorsunuz. Doğru bildiklerinizi onlara öğretmeye çalışın. Kadının raf ömrü olan bir mal olmadığını bence insan önce annesinden öğreniyor.

Keşke 7 yıl önce öğrenebilseymişsin...artık çok geç...kanlı çarşaf olayına gelince bayanları aşağılamaktan başka bir şey değil kusura bakmayın...

aynısını soracaktım.
evet aldatmadır,ayrıca ben yapınca ihtiyaç sen yapınca namus diyen biri, öyle bi aile zaten evlere şenlik, ama sen az çok tanımışsındır nasıl insanlar olduğunu, 7 seneden sonra bu işe ne yapılabilirki,yerinde olsam şunu düşünürüm acaba ben o 2 çocuğa hamileyken ne bileyim lohusayken falanda ihtiyaç hasıl oldumu nasıl giderildi?

Arkadaslar hepinize yorumlariniz icin tesekkür ederim bazilariniz bosanacakmisin diye sormuslar, hayir bosanmiycam ama kalbim çok kirildi 7 sene gecmis üzerinden ve iki yavrum var.bana kizanlarda olmus kac sene sonra sıkıntı yapmanın anlami yok diye haklisiniz ama ne biliyim gururum incildi sadece sizlerle paylasip bu fikirde yalniz olmadigimi bilmek istedim

Back
X