- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişandan önceki hayatlarınız birbirinizi bağlamaz bence ama eğer nişanlıyken yapmışsa aldatmış.
Bu işler böyledir canım; erkekler yapınca, erkekdir, Aslan oğlum, bravo bravo,ihtiyaç, şak şak şak, kadın yaparsa direk o.... Oluyor yani. Düşünebiliyormusun, Doğu'da iki erkek kuzen bir kız kuzenlerine tecavüz ediyorlar. Kız tecavüz edildi diye diri diri Gömen, erkeği görmemezlikden gelen bir zihniyet hakim ülkemizde. Say say bitmez zaten Dogu batı pek farketmiyor artık.
Çocuklarimin ikiside erkek,eğer cocuk olmadan önce öğrenmis olsaydim nasil davranirdim bilmiyorum ama simdiki kadar alttan almazdim diye düsünüyorum.birde kadin ile erkek bir değil diyor ya erkek yapinca ihtiyac oluyormus,kadin yapinca o... nasil bir zihniyettir bu
evet aldatmadır,ayrıca ben yapınca ihtiyaç sen yapınca namus diyen biri, öyle bi aile zaten evlere şenlik, ama sen az çok tanımışsındır nasıl insanlar olduğunu, 7 seneden sonra bu işe ne yapılabilirki,yerinde olsam şunu düşünürüm acaba ben o 2 çocuğa hamileyken ne bileyim lohusayken falanda ihtiyaç hasıl oldumu nasıl giderildi?