Ben mi çok abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kedi sahiplendi diyince kediyle alakalı da birşey bekledim ne alaka anlayamadım doğrusu. Sevgilinizin annesi kayınvalideniz değil henüz. Annesinin haberi olmayabilir sizin geleceğinizden. Birde bu kadar anlam yüklemeyin. Aileler tanıştıktan sonra ailesiyle görüşmeler yapın.

Gerçekten çat kapı misafir geldiyse reddedememiş olabilirler ama bana daha çok yalan gibi geldi bu.
Belki başka bir durum oldu, size de direkt gelme demek yerine, böyle dediler kibarca.
Bekleyin, sakinleşin, sevgilinizin ailesiyle iş ciddiye binince görüşürsünüz zaten. Onlar tekrar davet ederse gitmeyin. Tavır da yapmayın. Her şeyin zamanı var bence.

Son düzenleme:
Bundan sonra evlerine gitme, davet ederlerse bir bahane bul ve kabul etme. Kayınvalide adayına mesafe koymanı tavsiye ederim. Ayıp etmişler , ben de olsam canım sıkılır.

merhaba arkadaşlar..
erkek arkadaşım kedi sahiplendi ve bir kaç öncesinden beni davet etmişti ve bende yarın için gidecektim.Aynı zamanda kayınvalidemle de görüşmüş,oturmuş olacaktım.Fakat bugün yarın misafir geleceğini söyledi..Başka zamana artık dedi ama biz bir kaç gün öncesinden sözleşmiştik.Gelecek olanlara müsait değiliz demelerini beklerdim :KK43:
Kendimi çok değersiz hissettim..Annesini aramıştım bugün 1 nisan belki şaka yapıyordur diye düşündüm ama değilmiş.Yarın bankaya gidecek dedi hatta erkek arkadaşım için sen de git dedi ben de yok istemiyorum dedim ve o an ağlamaya başladım tabii konuşamadım ben kapatıyorum kendinize iyi bakın dedim kapattım.
Ben mi çok abartıyorum yoksa haklı mıyım :KK43:
Ağladım ve kendimi çok değersiz hissediyorum..Siz olsanız ne yapardınız?
Hülya koçyiğit gibi yatağa da attıysanız kendinizi tam olmuştur

Ben alındığımı belli ettim hatta kv telefonu yüzüne kapatmış gibi oldum çünkü o an konuşamıyordum ağlamaktan.Üzülünce hemen duygusallaşıyorum
Sizi bu hayatta üzer. Minnoş kalbinizi acımadan çat diye kırarlar. Hassas kalpler için dünya cehennem 😔

merhaba arkadaşlar..
erkek arkadaşım kedi sahiplendi ve bir kaç öncesinden beni davet etmişti ve bende yarın için gidecektim.Aynı zamanda kayınvalidemle de görüşmüş,oturmuş olacaktım.Fakat bugün yarın misafir geleceğini söyledi..Başka zamana artık dedi ama biz bir kaç gün öncesinden sözleşmiştik.Gelecek olanlara müsait değiliz demelerini beklerdim :KK43:
Kendimi çok değersiz hissettim..Annesini aramıştım bugün 1 nisan belki şaka yapıyordur diye düşündüm ama değilmiş.Yarın bankaya gidecek dedi hatta erkek arkadaşım için sen de git dedi ben de yok istemiyorum dedim ve o an ağlamaya başladım tabii konuşamadım ben kapatıyorum kendinize iyi bakın dedim kapattım.

Kayinvalide mi? 🤭

Bu ne gelincik olma meraki? Anneyle gorusmeler falan?

1 Nisan sakasi mi? 🤭

Ne komik bir uye. 😆

Kayinvalidem mi? Böyle yaparsanız sizi daha çoook üzerler.
Kayınvalide ve oğlu size değer verse gelinim gelecek der misafirleri kabul etmezdi alınmakta haklısınız
Ne olursa olsun, isterse melek olsun evlenmeden evlerine sık sık girip çıkmayı, kayinvalidem kayinpederim diye sahiplenilmesi hoş degil sonra araya mesafe koymak cok zor oluyor

ben buna ağlamadım.Sözleşmişken misafir kabul etmelerine üzüldüm.Bunun için neden ağlıyım Allah aşkına hanımefendi???
Bende eskiden biri bana bir söz verdiyse tutar deyip güvenirdim . Ağlamanızın nedeni güveninizin yerle bir olması . Hayat zamanla insanı biraz vurdumduymazlık ve yaşanan olayların aslında önemsiz olduğu seviyesine getiriyor , biraz da hayatın kısalığının farkına vardırıp amaaaannn ne hali varsa görsün , benden uzakta oynasın dedirtiyor .
Size tavsiyem sizi tekrar davet ettiklerinde gitmeyin , 3-5 teklif sonrasında dışarda yemek yiyelim o zaman deyin .

merhaba arkadaşlar..
Abartmıyorsun,bana da bahane üretmişler gibi geldi,bir daha çok ısrarla davet etmedikleri takdirde gitme bence.Daha şimdiden kayınvalidem diye benimsemen ama abartı geldi bana,dur daha bu ne acele

Eskilerin bir lafı var; ağır ol, molla desinler demişler. Öncelikle arada resmi bir adım yokken ne gerek var, sevgilinin annesi ile telefonda görüşmelere falan. Tamam özel gün falan olsa aranır eğer bir şekilde tanışılmışsa ama anca o kadar. Ben sizin yerinizde olsam, bu saatten sonra özel gün falan olmadığı sürece ne telefon ederim, ne de ilişkinizde resmiyete yönelik bir adım olmadan ve annnesi bizzat davet etmeden o eve giderim. İlerde yeterince yüz göz olacaksınız zatem şimdiden böyle şeylere gerek yok bence. Siz böyle arada resmiyet olmadan gelin havalarına girince onlarda size kırk yılllık gelin muamelesi yapmışlar bence

Yaptıkları hoş değil ama çok da suç bulamadım. Henüz sevgilisiniz ve misafirleri her kimse sizden daha önemli olmaları çok normal.
Sizin hatanız bu gerçekle yüzleşecek ortamı yaratmanız. Sonra da ağlayarak tüy dikmeniz.

Yani ne gerek var ki sevgilinin aile evine gitmeye, annesiyle oturup sohbet etmeye? Kadını şimdiden kayınvalideniz yapmışsınız. Nişanlımın annesinden kayınvalidem diye bahsetmişliğim yok henüz.

Siz şimdiden bu kadar içlerine girerseniz böyle olaylar yaşayacağınız ortamları kendiniz yaratmış olursunuz. İlişkiniz evliliğe gider ve evlenirseniz de kimseye sınır çizemezsiniz.
Ailesiyle anlaşamazsanız şu an hissettiğinizden daha da değersiz hissettirileceğinize emin olabilirsiniz. "Sevgiliyken evimizden çıkmıyordun, şimdi neyimizi beğenmiyorsun" deseler verecek cevabınız yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X