Erkek arkadaşım soruyor bişeyler yani kız değil.
Bir de merak ediyorum,güven duygusunun 0 (sıfır) olduğu bir ilişkiyi nasıl yürütüyorsunuz?
Sence fikir almanı gerektiriyor mu? Sen de davranışını normal bulmuyorsun, sadece ve sadece birileri çıkar "Ay ben de çok kıskancım, anlıyoruuum." ya da "Ama o da senin sözünü dinelemeliydi, haklısın bence." ya da "Ah canım hatalı davranmışsın ama olur sevgililer arasında, kıskanmak sevmektendir." desin de için rahatlasın diye bekliyorsun. Yok öyle şey. İnsanların konuşmalarını kısıtlayacak bir ilişki patalojiktir. ("Patalojik" hastalıklı anlamında bir sözcüktür.) Sen çocuğun kızlarla konuşmasını böyle konu ediyorsan ilişkinizin toplamını düşünmeye 24 saat yetmiyordur. Ne zaman uyuyup ne zaman ders çalışıyorsun? Hadi uyurken rüyanda görüyorsundur da ders çalışmayı nasıl başarıyorsun bunları düşünürken? Bravo.
Sence fikir almanı gerektiriyor mu? Sen de davranışını normal bulmuyorsun, sadece ve sadece birileri çıkar "Ay ben de çok kıskancım, anlıyoruuum." ya da "Ama o da senin sözünü dinelemeliydi, haklısın bence." ya da "Ah canım hatalı davranmışsın ama olur sevgililer arasında, kıskanmak sevmektendir." desin de için rahatlasın diye bekliyorsun. Yok öyle şey. İnsanların konuşmalarını kısıtlayacak bir ilişki patalojiktir. ("Patalojik" hastalıklı anlamında bir sözcüktür.) Sen çocuğun kızlarla konuşmasını böyle konu ediyorsan ilişkinizin toplamını düşünmeye 24 saat yetmiyordur. Ne zaman uyuyup ne zaman ders çalışıyorsun? Hadi uyurken rüyanda görüyorsundur da ders çalışmayı nasıl başarıyorsun bunları düşünürken? Bravo.
valla canım bana göre sen çok haklısınbende senin gibi çok kıskanç olduğum için bu durumda sana hak veriyorum ama kıskanç olmayana göre de cevaplar hep erkek arkadaşın haklı yönünde olacaktır artık kimin haklı olduğunu sormak yerine ben gidemiyorum bari sen evlenmeden önce bir psikoloğa git çünkü bu sorunu yenemedikçe ALLAH korusun evlemdikten sonra da kıskançlık yüzünden çok tartışacaksınız benim yaşadıklarımı kesinlikle yaşamanı istemem ama psikolğa gidersen de lütfen gideceğin yer özel doktor olsun ancak bu şekilde faydasını görürsün umarım yardımcı olabilmişimdir
Sanırım lisedesiniz,sorsun gayet doğal bir soru onda bir şey yok büyütmeyin
Ayrıca neden kısıtlama getiriyorsunuz ki birbirinize özgür olun biraz
sen niye konuşma diyosun?aklında yokken kızı aklına sokuyosun öğrenemediğiz şey bu aklının ucunda yok sen kızı düşündryosun belkide,napıcaksın ayrılıcakmısın?bagrcagna hızlıca gidip kıza deseydn konuşma diye,ayrılıcakmısın şimdi küçülttn kendini pişman pişman msj atıcaksın..bari onu yapma atma bekle bakalım umarım anlar
küçüksün yavrucum küçükkk hayat sana öyle şeyler öğreticek ki lerleyen yıllarında bunlara gülüp geçiceksin merak etme
bu yıllarının tadını çıkar ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?