Ben mi çok alınganım? Sinirlerim bozuldu:/

Bence sorun kiz kardesinin sana boyle davranilmasina musade etmesi o anda susma saygini bozmadan cevabini ver onlar kim ki takiyosun ?

Bence sorun kiz kardesinin sana boyle davranilmasina musade etmesi o anda susma saygini bozmadan cevabini ver onlar kim ki takiyosun ?
Kesinlikle haklısınız. Bundan sonra kendime kötü laf söyletmeme karari verdim. Kendimin arkasinda dimdik durucam. Gerekirse enerjimi sömüren insanları hayatımdan uzaklaştırıcam :))

Bence burda tuhaflik kiz kardesinizde. Bnm kayinvalide kayinpeder kardesimi ezecekte ben susacam. En basta ben asla gorusmem. Ne demek ailemi asagilamak.!! Siz tuhaf degilsiniz her universiteyi bitiren siyaseti tarihi ayrintisiyla bilmek zorunda degil. Ilgi duymayabilirsiniz. Bana kalirsa madem sizi savunan yok oyle ortamlarda hic bulunmamaya calisin. Bulunuyosaniz da konusmayin size soru sorulmadikca agzinizi asla acmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…