• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok alınganım

Ben onun ailesine hem onun yanınada hemde ailesinin yanında saygılıysam o da benim aileme benim yanımda ve ailemin yanında saygılı olması lazım ama sadece ailemin yanında saygılı benim yanımda bu tür şeyler söylüyor mesela markete gidicektik tatil dönüşü az bişey yazmışız listeye o kadar baktık ne kadar az yazmışız dedim babanın evinde ne yiyordun diye çıkıştı tek olay kalmak değil birikmiş içimde ben ne desem hayır fark ediyorum artık düşünmeden hayır
Çok üzüldüm sizin için. Daha 3 aylık evliyken size bu kadar saygısız, ailenize bu kadar düşmanca sözler eden bu adamla gelecekte işiniz çok çok zor kardeşim. Çok ciddi direnmeniz, haddini bildirmeniz, olumlu davranışları varsa onları örnek göstererek yol göstermeniz, baskıcı, saygısız tavır ve sözlerine boyun eğmemeniz lazım Yola gelmiyorsa gitmeyin kalmayın, böyle olumsuz sözlerine hem ağzının payını verin hem de devamında ciddi trip atın. Lütfen beni affedin ama kızım ya da kardeşim olsaydınız böyle bir adamla evli kalmamanızı, bunu yol yakınken tekrar değerlendirmenizi isterdim Haddim olmayarak da bu adamdan çocuk sahibi olma konusunda hiç acele etmemenizi ve herşeyi çok ama çok iyi düşünmenizi öneririm. Daha fazla konuşmayayım ben. Allah yardımcınız olsun 😔🙏

Ay aynı halı deseni ya 🤣 sıkıntıdan haberleri izliyomuş gibi yapmak falan.. 1.5 yıl olacak küslük çıkarttım mutluluktan ölüyorum 😂😂😂
Keşke haber izleseler.O kadar saçma şey izliyorlarki. Atıyorum elektrikli testere kullanımını anlatan tv programı, hani yarışma programı var onun panoraması falan var onu.Bende sürekli çay hizmeti yapıyorum napayım.Ben de ayda bire düşürdüm kafam aşırı aşırı rahat.🤩🤩🤩Ohhh beni sevmesinler, eltimi sevsinler.Ona sarsınlar valaha kıskanmam. Eltim yokta olacak gıbı

Ya belki biraz uç olacak ama...
Şimdi aynı şehirde yaşayan yakın oturan insanlar hastalık, mecburiyet, bakim yardimi vb gibi durumlar dışında niye birbirlerinin evinde yatarlar? Yani hoşa giden nedir? Diğer odada karılı kocalı pijamalı donlu yatan insanların varlığını bilmek neden gayet normal karşılanır...hatta hoşa gider?
Bende hiç istemem hatta bekarken kimseye gitmezdim

Sırf dediği olsun diye yine gitmezdi yapmazdı mesela işten eve geldiğimizde sırf o merdivenden çıktı ben asansörden çıktım 1 dk kapıda beni bekledi diye seni bekliyorum 1 dkdır diye bende dedim bekleme o zaman sende asansörle gelseydin dedim çok konuşmaya başladın dedi bende ben hep konuşuyordum zaten dedim sırf ben hem öyle dedim hem merdivenden çıkmadım diye surat astı sen düşün
Şu anlattıklarına hiç kırılmıyor musun mesela?
Çok üzülüyorum okudukça...

Çok üzüldüm sizin için. Daha 3 aylık evliyken size bu kadar saygısız, ailenize bu kadar düşmanca sözler eden bu adamla gelecekte işiniz çok çok zor kardeşim. Çok ciddi direnmeniz, haddini bildirmeniz, olumlu davranışları varsa onları örnek göstererek yol göstermeniz, baskıcı, saygısız tavır ve sözlerine boyun eğmemeniz lazım Yola gelmiyorsa gitmeyin kalmayın, böyle olumsuz sözlerine hem ağzının payını verin hem de devamında ciddi trip atın. Lütfen beni affedin ama kızım ya da kardeşim olsaydınız böyle bir adamla evli kalmamanızı, bunu yol yakınken tekrar değerlendirmenizi isterdim Haddim olmayarak da bu adamdan çocuk sahibi olma konusunda hiç acele etmemenizi ve herşeyi çok ama çok iyi düşünmenizi öneririm. Daha fazla konuşmayayım ben. Allah yardımcınız olsun 😔🙏
Çok teşekkür ederim rabbim herkese eşin bile hayırlısını nasip etsin

Tabi kırılıyorum ve tavrımı da koyuyorum kendisine çok suskun bir yapıda değilim ama böyle hepsi toplanınca artık gücüm kalmadı
Ama işte eşin öyle tavır yapmaktan ya da senin kırgınlığını anlayabilecek bir adam değil bana kalırsa.

Ben onun ailesine hem onun yanınada hemde ailesinin yanında saygılıysam o da benim aileme benim yanımda ve ailemin yanında saygılı olması lazım ama sadece ailemin yanında saygılı benim yanımda bu tür şeyler söylüyor mesela markete gidicektik tatil dönüşü az bişey yazmışız listeye o kadar baktık ne kadar az yazmışız dedim babanın evinde ne yiyordun diye çıkıştı tek olay kalmak değil birikmiş içimde ben ne desem hayır fark ediyorum artık düşünmeden hayır
Maalesef odunun biriyle evlisiniz. Ya bu odunu yontacaksınız ya da ailesine iade edeceksiniz.
Çünkü bu adam sizi bir birey, bir insan, bir yetişkin olarak görmüyor. Emir eri, eşya olarak görüyor.

Maalesef odunun biriyle evlisiniz. Ya bu odunu yontacaksınız ya da ailesine iade edeceksiniz.
Çünkü bu adam sizi bir birey, bir insan, bir yetişkin olarak görmüyor. Emir eri, eşya olarak görüyor.
Bugün ben güzelce konuşucam eğer ki beni azarlayıp konuşursa ne bir yere giderim daha ne bişey yaparım ailemi çok mu özledim ister 5 vesait olsun duraklarım yinede tek giderim şu zamana kadar hep kendi ayaklarım üstünde durmuşum yarında dururum

Bugün ben güzelce konuşucam eğer ki beni azarlayıp konuşursa ne bir yere giderim daha ne bişey yaparım ailemi çok mu özledim ister 5 vesait olsun duraklarım yinede tek giderim şu zamana kadar hep kendi ayaklarım üstünde durmuşum yarında dururum
Kesinlikle böyle yapın. Siz işi gücü olan, aklı başında, yetişkin, kendi kararlarını verebilecek iradeye sahip özgür bir insansınız.
Sırf erkek olduğu için ona ve ailesine itaat etmek zorunda değilsiniz. Bunun farkında değilse eşiniz, gerçekten çok yanlış bir tercih yapmışsınız evlenmek için.

Öncelikle günaydın hanımlar ben 3 aylık evliyim evliliğim çok şükür güzel ilerliyor ama bazen her ilişkide her evlilikte olduğu gibi bazı sorunlar illaki yaşıyoruz size dün yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum belki size basit gelebilir ama ben kafama çok takıyorum ve çok üzülüyorum çok fazla uzatmadan başlıyım. Cumartesi kayınvalideme kalmaya gitmiştik bu ilk kez olmuyor Bir kaç kez kalmışlığımız var haftaya kına varmış kv sizde gelirsiniz kalırsınız dedi ben o an evet veya hayır demedim eve gidince eşimle konuşup karar vermek istedim kv bir sorunum yok o bana kızıymışım gibi davranır ben saygıda kusur etmem ama durcağım yeri de bilirim dün ise eşim kınaya gideriz cuma cumartesi kalırız pazarda sizinkilere kahvaltıya gideriz dedi allah razi olsun her gitmemizde ailemi ziyaret ederiz ,bende dedim farklı düşünmüştüm bende cuma sizde kalırız cumartesi yine ailenle vakit geçiririz bir gecede benim ailemde kalalım gerçekten ailemle kalmayı çok özledim 5 yaşında kardeşim var onu çok özlüyorum ben böyle dediğim zaman hayır kalamayız gider görürüz ama kalmak deme bana dedim neden bir sebep söyle erkek kafasını bilmiyorsun ben kalamam sen bizde rahat olabilirsin ben sizde olamam kalma konusunda dedi beni bir sinir aldı ben o istiyor aman hani kalmak istedim kalmıyor demesin diye ailesinde kalıyorum ve çalışan biriyim sadece pazarım var ve kv her gitmemizde de kalın diye tutturur buna zaten ayrı sinir oluyorum 3 ay evliyiz beraber vakit geçirelim eşimin öyle demesinden sonra dedim pazar günü de gitmek istemiyorum cumartesi günü senle gelirim eve geçeriz dedim (cumartesi işe gidicekti iş yeri de evimize yakın ailemizle aramızda 1 saat mesafe var iki taraf bir birine yakın yerde oturuyor ) bilmiyorum ben çok mu takıyorum bu tür şeyleri sabah üzüntülü uyandım istemsizce ben aile konusunda biraz duygusalım sizde böyle olan var mı şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

Kalma kısmı çok gereksiz zaten ne münasebet sürekli kalmak filan

Ben tek isterim bu seferde biz evliyiz tek gidemezsin bekar kafasından çık ziyaret ediyoruz ya işte bize gidip ordan eve dönmesini de bilirdim ama ben senin ailendir diye orayı da ziyaret ediyorum diyip üste çıkıyor

Bu üste çıkmak değil yalnız, karakterini göstermek.
Lütfediyor gibi davranmasına teşekkür ederseniz lütufları da azalır.
Zihniyete bak, tee Allahımm...

Sırf dediği olsun diye yine gitmezdi yapmazdı mesela işten eve geldiğimizde sırf o merdivenden çıktı ben asansörden çıktım 1 dk kapıda beni bekledi diye seni bekliyorum 1 dkdır diye bende dedim bekleme o zaman sende asansörle gelseydin dedim çok konuşmaya başladın dedi bende ben hep konuşuyordum zaten dedim sırf ben hem öyle dedim hem merdivenden çıkmadım diye surat astı sen düşün
eyvah yaa bu adamla ömür mü geçer, istiyor ki eski zaman gelinleri gibi kv evinde kapılarda hizmet etmek için bekleyelim asla şikayet etmeyelim onlar ne derse o. hani eskiden gelinler mal kadar değer görmüyormuş ya sanki o düzende kafası

Sanki sizin ailenize gitmekle sizi sereflendiriyormus gibi bir tavrı var eşinizin. Siz aman iyi olayım diye alttan aldıkça o kendini yükseklerde görüyor demek ki erkek kafasiymis😂 ağaç kovugundan cikmadiginiza göre sizin de bir aileniz var evlendiniz diye ailenizi silmeniz gerekiyordu sanırım. Bu konuda net olun eşinize söz soyleme hakkı vermeyin sen benim ailemde kalmayabilirsin ona karisamam ama benim kalmama karisamazsin sen yokken onlar vardı kendine gel deyip kestirip atın.

Daha çok yeni evliliginiz nasıl başlarsa öyle gider kendinizden taviz vermeyin kvlerde kalmak istiyorsanız kalın ama kendi ailenizde de kalın eşiniz kalmasın çok önemli değil hatta kalmazsa daha rahat edersiniz kafanıza göre takilirsiniz bir de onun gönlünü yapmaya ugrasmazsiniz. Yapacağınız en buyuk hata aman sorun çıkmasın deyip susmak olur sakın bu hataya düşmeyin.

Back
X