Ben mi çok alınganım

valla ben 18 yasındayım yenı evlıyım ben tuylenmeye basladım ılk zamanlar dr eldıvenıyle her tarafımı aldım sımdı ıse tuyum cok az herkese tavsıye edıyorum 1bucuk ayda ancak cıkıo bırde heryerde cıkmıyo okadar azaldı...sir agda kullanın ...esiniz buyuk kabalık etmıs sızde o arada mantısını edın yok öyle haketmıyo bence o arada mantı gıbı zahmetlı bır yemegı yemeyı bence kendınıze bakın cocuguda göturun yanınızda yada babasına bırakın bu dönemde annenın kız kardesınız görumcenız bekar varsa gelsın yardım etsın sıze sızde kendınızı toparlamıs bakmıs olursunuz:teselli:

Arkadaşların da dediği gibi madem bakımınız sıkıntı oluyor beyefendinin gözünde,
o zaman mantı yemeyecek kusura bakmasın.
Bence de önce kendi bakımınıza dikkat edin, boşverin mantıyı.
Böyle kıla ,kiloya takılan tipleri de anlamam ya.

:lepi::lepi::lepi: çok güzel yazmışsın canım kesinlikle katılıyorum:lepi:

kendince bi bahane bulmuş size çatmak için gibi geldi bana..anlamıyormu sizin bebek bakmaktan kendinize dönemediğinize..yuh yani..

tabiki haklısınız ama
arkadaşların dedi gibi makinada 1o dk da biter bu iş
erkekler bazen çok kaba oluyorklava:

Diğer konularınıda okudum,mantıyı felan boşver sen...
Heryere tek başına yetişemezsin.
eşinin evde kaldığı gün yada günlerde bebeğini eline tutuştur,çık gez,ağdanı mı yaptırcan,saçını mı boyatıcan,vitrinlere mi bakıcan,sen bilirsi artık...
Ama sadece kendin için yap...

kocasına fazla yüklenmemek lazım bence,
adam demekki bakımlı bir eş istiyor,
küçük çocuk var diye kendini salması gerekmez,
bu bebek hiçmi uyumuyor,
ben kadınların bakımlı olmasından yanayım,
mantıya takmışsınız da adam her gün mantı istemiyodur herhalde,
kıllı bir kadın hiç bir erkeğin hoşuna gitmez,
kadın tertemiz olmalı,misler gibi kokmalı,
evin içinde bile kendi için bakımlı olmalı.
kılların için bence en iyi çözüm laser epilasyon,
hem sen, hem de eşin kurtulur gidersiniz.

ben böyle düşünüyorum.

Bende kısa bir süre evlenicem ya diyorum eşimde böyle yaparsa bakımım için elimden geleni yapıyorum ama aynı evde yaşamak daha yakın olup birşeyler paylaşmak farklı... ama bi gerçek varki çoğu erkek eşini eleştirdiği kadar kendine dikkat etmiyor.Göbek ve bıyık normal şeylermiş gibi... seven bi insan bazı şeyleri görmezden gelir yada daha tatlı dille uyarır bence.

tüylerin çoksa makina kullan canım sende. ben hiç ağdaya gitmiyor evde makinayla alıyorum. süreklide alırım baktım makinaya gelmeyenler var onalrıda tüy dökücü veya jiletle alırım rahat ederim. hiç öyle hepsi uzasın diye bekleyemem valla. zaten makinayla aldığım tüyler asla ağdayla alınmaz. çocuğu uyut gir banyoya temizlen ne var bunda en fazla yarım saatlik iş.

Bence lazer yada bioderle sorunu kökten çöz...
Seni kırmasını biliyorsa parasını da ödesin.
Ama kendini üzme canım boş yere eşinin eşref saatidir boşver...

evet mantıyı felan boşver diyo herkez çünki kıl tüy için bu kadar kırıcı olacak adamında mağdem bu kadar vakit bulamamaktan şikayetçiler o zaman karısından ilk vakit bulduğu anda kendisi için boğazı için bir şey istemeye hakkı yoktur bence.mağdem o kadar takık bıraksında kadın bulduğu vakitte kendiyle ilgilensin..

Son düzenleme:
Arkadaşım bırak mantıyı yap taze fasülyeyi mevsimi geçmeden.Otur yarım saatte makinayla ne kadar tüyün varsa alıver.Tadınızın kaçtığına değmez basit meseleler...
Erkekler de çok acımasızlmaz:

Canım eşinin söyleyiş tarzı hiç olmamış, çok kırıcı konusmuş. Ama sen de 15-20 dk.nı ayırıp makineyle hallediver işini. Hatta daha da bakımlı ol. Hiç mi uyumuyor bu çocuk. Veya akşam eşin gelince hiç mi boş vaktin olmuyor. Eşini bu söyledklerine pişman et bakımınla, güzelliğinlesositososito

arkadaşların dediği gibi eşinin söyleme tarzı çok yanlış
alınganlık yapmakta haklısın
ama zaten ağdacıya gitsen 1 saat bile sürmez işin
evine yakın biyere gidebilirsin
ya da evde kendin yapıcaksın
bunun zamanla alakası yok bence
hergün evde nasıl yemek yapabiliyorsan
kişisel bakımınada vakit ayırabilirsin

merhabalar arkadaşlar.2 gün nete giremedim şimdi okudum yazdıklarınızı.teşekkürler yorum yapanlara..
Bakımsız insanlardan herkes rahatsız olur tabiki ona sözüm yok.Benim sorunum şu.Ağdaya gidiyorum haftasonu eşime bırakıyorum bebeği,2 hafta önce gittim.Fakat benim vücut yapım gereği kıllarım hızlı ve sık geliyor anlatabiliyormuyum şimdi?Eşimin kadınlar her hafta mı gidiyor diye şaşırarak sorması bundan dolayı idi.Bir de üzüldüğüm şey bebeğim olmadan önce adaya dürekli giderdim,kuaför bana iyi uzamamış alamam der gönderirdi,fakat eşime göre ben hamile olmadan önce de bakımsızmışım.Beni üzen konuşmalarından biri de bu idi.Çocuk olduktan sonra ayda bir gitmeye başladım,zaten ilk 3 ay evden hiç çıkamadım yardım edecek kimsem yoktu,bebek durmuyordu hiç...Eşim sonrasında benden özür diledi hatta ertesi günü gözleri dolmuşl bir şekilde geldi işten ben seni çok kırdım özür dilerim dedi sarıldı.Bu konuyu güya kapattık fakat eşimin hakkımdaki fikirlerini de öğrenmiş oldum,ben hamile olmadan önce de bakımsızmışım meğer evliliğimizin ilk aylarında da beni beğenmezmiş,bunu öğrendim.Yine de onu seviyorum.Kişiliğim itibari ile de söylediği lafı unutamıyorum

Canım bakımından sakın taviz verme lazere gitsene böylece daha uzun süre çıkmaz rahat edersin , eşine de çok alınma büyük ihtimalle latife yapmıştır . Bebeğin küçük olduğu için ilk aylarda hem onun bakımı hem ev derken kendini ihmal etmiş olabilirsin, ama eminim bu durum geçici olacaktır. Hiç alınma üstüne tatlım eminim sen her şekilde güzelsindir ...

Çocuk olunca neden her şeyi annenin başına yıkarlar,anlamış değilim!..Çocuğunuza eşiniz baksın madem,mantı yemiyiversin de siz de kişisel bakımınıza zaman ayırın.Madem kıllı ve bakımsızmışsınız!..alsanaalsanasmile

Bısey sorucam bebegınızı pusete koysanız yarım saatte emıyor bıle olsa agda salonunda emzırebılır altını degıstırebılırsınız.Bunu denedinizmi?

Bazen benım esımde esprı yapar bu konularda.
Oncelerı cok alınıyordum.
Mınıcık tuylerı bıle fark ettıgı ıcın resmen makıne ıle derımı soyuyordum.
ınanın cok kez kanamıstır.
Baktım bu agzına cok sık doladı, bende rahatsız oluyorum.
Dedım 'ben lazer yaptıracagım' .
Eh malum maddı durumumuz su an musaıt degıl.
Bu kez kıvırmaya basladı.
Ama ben kararlıyım, lazer yaptırıp kurtulacagım bu dertten.
Hem bır tek onun ıcın degıl ya bu.
Asıl kendım ıcın yaptıracagım.
Tavsıyem sende oyle yap.
Madem cok sıkayetcı beyefendı,
cıkarsın paracıkları versın sana, sende lazer yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…