merhabalar arkadaşlar.2 gün nete giremedim şimdi okudum yazdıklarınızı.teşekkürler yorum yapanlara..
Bakımsız insanlardan herkes rahatsız olur tabiki ona sözüm yok.Benim sorunum şu.Ağdaya gidiyorum haftasonu eşime bırakıyorum bebeği,2 hafta önce gittim.Fakat benim vücut yapım gereği kıllarım hızlı ve sık geliyor anlatabiliyormuyum şimdi?Eşimin kadınlar her hafta mı gidiyor diye şaşırarak sorması bundan dolayı idi.Bir de üzüldüğüm şey bebeğim olmadan önce adaya dürekli giderdim,kuaför bana iyi uzamamış alamam der gönderirdi,fakat eşime göre ben hamile olmadan önce de bakımsızmışım.Beni üzen konuşmalarından biri de bu idi.Çocuk olduktan sonra ayda bir gitmeye başladım,zaten ilk 3 ay evden hiç çıkamadım yardım edecek kimsem yoktu,bebek durmuyordu hiç...Eşim sonrasında benden özür diledi hatta ertesi günü gözleri dolmuşl bir şekilde geldi işten ben seni çok kırdım özür dilerim dedi sarıldı.Bu konuyu güya kapattık fakat eşimin hakkımdaki fikirlerini de öğrenmiş oldum,ben hamile olmadan önce de bakımsızmışım meğer evliliğimizin ilk aylarında da beni beğenmezmiş,bunu öğrendim.Yine de onu seviyorum.Kişiliğim itibari ile de söylediği lafı unutamıyorum