- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
- Konu Sahibi environmentaleng
Bence sen planını bozma. Herkes de kendi misafirini ağırlasın
AdAm_OLaCaK_KIZ
ın dediği gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim aileler yuzunden esinle yuz goz olma..artık kafasına koymus cagırmayı ama benim derdim kadının hastalıgını kullanıp elinde oynatması nefret ediyorum ondan.. ben kendi ailemi cagıramıyorum kocam cünkü nöbetçi olur ve sürekli uyur ama kendi ailesi gelecegi zaman kahvaltıya cagırabiliyor.. ben de bu sabah ayrmcılık yapıosun falan dedim.. sen yanlıs anlıosun herseyi vs bisürü sey söyledi
hakkımı helal etmiyorum ne eşime ne ailesine kesinliklecanim aileler yuzunden esinle yuz goz olma..
cagirma ikisinide hamilsesin yat keyfine bak..
Allahbyardimcin olsun..
iyi veya kotu her turlu kv ve kp den necret ediyorum..
yani sevmiyorum ya..
okursa ayri sehirde olsunlar..
gerci huzuru bozan her sekilde bozuyor..
cok doğru ya kendini düzeltecek yada ben yok olucam hayatından oğlumla birlikteBu adamla gunun birinde bosanacaksin.
yok canım sadece olan kahvaltılıkları cıkaracagım bide yumurta haslıcam umrumda bile değil ortaya koycam yesinler dün aksam annemler geldi eşim annenler persembe gelsin diye sipariş vermişti.. eşim gayet güleryüzlü davrandı eminim pazar annesigile tavır yapmayım diye.. annemler erken gitti yine basladı tartısmaya.. bana güveni bitmiş ben onun ailesiyle mesafe koymak istiyomusum halbuki gecen hafta işyerinden cuma günü izin aldım gittik ailesinde kaldık.. annesi haftabası aradı özledik nezamn görüşcez diye verdi gazı.. ben onun ailesini istemiyomusum vs vs ben verdikçe fazlasını ister oldu artık bende gülmicem yüzüne ne hali varsa görsün.. halbuki nişanlıyken ben zorla götürürdüm ailesinin yanına şimdi aileci oldu allah ıslah etsin.. hamileliğimi burnumdan getiirdi.. dogsun inş bebişim cok daha iyi olcam istiosa gitsin bosasın ben de vazgectim artıkAynı ayar bir kocadan bende var canım, bırak annesini doğuma bir hafta kala teyzesini ve dayisini cagirmisti benden habersiz yemeğe. hem çalış hem misafir ağırla zor canım. sen bugünden başla Karnım belim ağrıyor demeye. biraz naza çek kendini gelirlerse kıvran yat valla. sakin dört dörtlük agirlayayimda deme. ben çok sinir olup sabah evden çıkmıştım akşam geldiğimde kimse yoktu, esekleri yoktu tabi ağırlayacak gelip hemen geri gitmişler. esimde halen surat yapiyodu üstelik.