• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi çok alınganım

ya pardonda bu adam neden bukadar bencil? sizin ailenizle özel konularınız olur belki hamilelik belki ev hayatınız ile ilgili.. yani ayda yılda bir görüşmelere de muhalefet etmesin ailesini. insan iki aile bir arada olunca rahat olamıyor. biraz daha müsama gösterebilir. ama erkeklerin geneli bencil olduğu için ince düşünmezler. ince düşünmek de işlerine gelmez.

sonunda ipler koptu eşimle cok kötü tartıstık son sözü sanki gelmesinler demişim gibi gelcekler evimize biz gidecez buna alışşan iyi olur ailenden yola cık yanlarında bir ben varım dedi... ben haftasonu ailesinin gelmesini sorun eden insan oldum tartısma cıkaran durup dururken insan oldum.. baya kavga ettik telefonda bunları yüzüme söyle telefonda söyleme diye tehdit etti beni.. aksam sanırım kötü olacak yine.. en cok bebeğime üzüldüm cünkü bagırdıgım için sanırım sag tarafıma toplandı korktu yavrum

anneci erkek süt kuzusu henüz cıkamamıs evlendiğinin farkında degil de 4 defa konusuyor. sana tek tavsiyem sen isgediğin kadar o adama su söyle bu böyle de yinede sen suclu olursun oyuzden bebegini düsün ve sakin kal kocanı ve kv ni aralarındaki ilişkiyi görmemeye calıs etkisiz eleman olsunlar bu ilişkileri . bunu sana neden söylüyorum cünkü hamilesin şimdi buna yogunlasman gerek

artık kafasına koymus cagırmayı ama benim derdim kadının hastalıgını kullanıp elinde oynatması nefret ediyorum ondan.. ben kendi ailemi cagıramıyorum kocam cünkü nöbetçi olur ve sürekli uyur ama kendi ailesi gelecegi zaman kahvaltıya cagırabiliyor.. ben de bu sabah ayrmcılık yapıosun falan dedim.. sen yanlıs anlıosun herseyi vs bisürü sey söyledi
canim aileler yuzunden esinle yuz goz olma..
cagirma ikisinide hamilsesin yat keyfine bak..
Allahbyardimcin olsun..
iyi veya kotu her turlu kv ve kp den necret ediyorum..
yani sevmiyorum ya..
okursa ayri sehirde olsunlar..
gerci huzuru bozan her sekilde bozuyor..

canim aileler yuzunden esinle yuz goz olma..
cagirma ikisinide hamilsesin yat keyfine bak..
Allahbyardimcin olsun..
iyi veya kotu her turlu kv ve kp den necret ediyorum..
yani sevmiyorum ya..
okursa ayri sehirde olsunlar..
gerci huzuru bozan her sekilde bozuyor..
hakkımı helal etmiyorum ne eşime ne ailesine kesinlikle

İki gün üst üste misafir ağırlamak çalışan ve hamile bir bayan için çok fazla. Ne kadar düşüncesiz eşiniz resmen sidik yarıştırma modunda. Ayrıca kendisi evde bile yok kahvaltısını yapsın kaçsın sizde onun hasta annesiyle vakit geçirin. O kadar meraklıysa ailesine düğünü iptal etsin. Pes yani bencillikte sınır tanımıyor.

Aynı ayar bir kocadan bende var canım, bırak annesini doğuma bir hafta kala teyzesini ve dayisini cagirmisti benden habersiz yemeğe. hem çalış hem misafir ağırla zor canım. sen bugünden başla Karnım belim ağrıyor demeye. biraz naza çek kendini gelirlerse kıvran yat valla. sakin dört dörtlük agirlayayimda deme. ben çok sinir olup sabah evden çıkmıştım akşam geldiğimde kimse yoktu, esekleri yoktu tabi ağırlayacak gelip hemen geri gitmişler. esimde halen surat yapiyodu üstelik.

Aynı ayar bir kocadan bende var canım, bırak annesini doğuma bir hafta kala teyzesini ve dayisini cagirmisti benden habersiz yemeğe. hem çalış hem misafir ağırla zor canım. sen bugünden başla Karnım belim ağrıyor demeye. biraz naza çek kendini gelirlerse kıvran yat valla. sakin dört dörtlük agirlayayimda deme. ben çok sinir olup sabah evden çıkmıştım akşam geldiğimde kimse yoktu, esekleri yoktu tabi ağırlayacak gelip hemen geri gitmişler. esimde halen surat yapiyodu üstelik.
yok canım sadece olan kahvaltılıkları cıkaracagım bide yumurta haslıcam umrumda bile değil ortaya koycam yesinler dün aksam annemler geldi eşim annenler persembe gelsin diye sipariş vermişti.. eşim gayet güleryüzlü davrandı eminim pazar annesigile tavır yapmayım diye.. annemler erken gitti yine basladı tartısmaya.. bana güveni bitmiş ben onun ailesiyle mesafe koymak istiyomusum halbuki gecen hafta işyerinden cuma günü izin aldım gittik ailesinde kaldık.. annesi haftabası aradı özledik nezamn görüşcez diye verdi gazı.. ben onun ailesini istemiyomusum vs vs ben verdikçe fazlasını ister oldu artık bende gülmicem yüzüne ne hali varsa görsün.. halbuki nişanlıyken ben zorla götürürdüm ailesinin yanına şimdi aileci oldu allah ıslah etsin.. hamileliğimi burnumdan getiirdi.. dogsun inş bebişim cok daha iyi olcam istiosa gitsin bosasın ben de vazgectim artık

Ben bu habersiz misafir cagirmalardan çok çektim, artık gorumcelre söyledim ailen beni arasın gelmeden önce abin kafasına göre çağırıyor bebekle yetiştiremiyorum diye, biraz azalttılar. kimseye neşeli sen Şakrak davranmak zorunda değilsin. ben tüm bu yasadiklarimdan anladimki eşim zerre kadar bana açımiyor. geçen cumartesi için çok önemli işlerim vardı yine ailesi gelecekmis en son bana haber verdi beyefendi. cumartesi sabah kalktım il merkezine gittim büyük kızım la. eve 2 gibi geldim yemek falanda yapmadım. Balık yaptırmıştır ev les gibi olmuş...

Back
X