Ben mi çok anlam yüklüyorum

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Genel olarak arkadaşlık ilişkileriniz nasıldır? Herkesi evinize alır mısınız? Ben mi çok anlam yüklüyorum bu tarz şeylere ama bakıyorum birbirlerinin arkalarından konusan insanlar sürekli beraberler canım cicimler evlerine davet ediyorlar. Her şeyi çok taktığımdan yalnız kalıyorum ama insanların bi yanlışını görünce de bi daha güvenemeyip soğuyorum. Eşime bakıyorum o da sallamıyo pek amaç iyi vakit geçirmek diye düşünüyo. Ben miyim yanlış düşünen siz evinize sadece dostum dediklerinizi mi alıyosunuz? Yani arkamdan konusmuş olan bi insana nasıl eskisi gibi davranabilirim ki? Böyle düşüne düşüne de yalnız kaldım

Kısa şöyle sorayım önemsiz bi olay yaşandı aranızda ve soğukluk girdi. Bu soğukluk sırasında arkadan konuşmalar oldu. Tekrar eski sıcaklığı yakalamaya çalışır mıydınız

Son düzenleme:
Ah ahh... Üniversite dönemimin başlarında en zorlandığım konuydu. Ha şimdi de zorlanıyorum ama alıştım, uyum sağlamak yerine kendi yağımda kavruluyorum. Kusursuz dost arayınca dostsuz kalınıyor mümkün mertebe dürüst insanlar biriktiriyorum.
Hala sevmediğim şeydir; at tut sonra laylay lom. Arkadaş mevzusu değil bir tek, sevgilisine, nişanlısına atıp tutup normalde yüzüne bakmaması gereken durumlarda bir telefonla ballı şeker olunuyor. Sonra anladım yorum yapmak nafile, insanların bana karşı tavırlarına göre yön çizmeliyim. Az insan koyuyorum çok yakınıma belki 1 belki 2 ama onlar bile mesafemi bilirler. Böylesi daha iyi yalap şalap olunca tadı da kaçıyor.
Size de kendi hayatım nazarında naçizane tavsiyelerim bunlardır.

Ah ahh... Üniversite dönemimin başlarında en zorlandığım konuydu. Ha şimdi de zorlanıyorum ama alıştım, uyum sağlamak yerine kendi yağımda kavruluyorum. Kusursuz dost arayınca dostsuz kalınıyor mümkün mertebe dürüst insanlar biriktiriyorum.
Hala sevmediğim şeydir; at tut sonra laylay lom. Arkadaş mevzusu değil bir tek, sevgilisine, nişanlısına atıp tutup normalde yüzüne bakmaması gereken durumlarda bir telefonla ballı şeker olunuyor. Sonra anladım yorum yapmak nafile, insanların bana karşı tavırlarına göre yön çizmeliyim. Az insan koyuyorum çok yakınıma belki 1 belki 2 ama onlar bile mesafemi bilirler. Böylesi daha iyi yalap şalap olunca tadı da kaçıyor.
Size de kendi hayatım nazarında naçizane tavsiyelerim bunlardır.
Ben de sizin gibiyim nasıl böyle umursamaz oluyo insanlar hayret yani. Ama çok irdeleyince de yalnız kalınıyo ortası olsa keşke

Birinden soğuduysam zorunlu gorusecegim insan degilse hic gorusmem hicte dönüp düşünmem maalesef biraz kinciligim vardir hele arkamdan konusulmasi hic hoş degil mide bulandirici yine konusur çünkü bence uzak durun

Genel olarak arkadaşlık ilişkileriniz nasıldır? Herkesi evinize alır mısınız? Ben mi çok anlam yüklüyorum bu tarz şeylere ama bakıyorum birbirlerinin arkalarından konusan insanlar sürekli beraberler canım cicimler evlerine davet ediyorlar. Her şeyi çok taktığımdan yalnız kalıyorum ama insanların bi yanlışını görünce de bi daha güvenemeyip soğuyorum. Eşime bakıyorum o da sallamıyo pek amaç iyi vakit geçirmek diye düşünüyo. Ben miyim yanlış düşünen siz evinize sadece dostum dediklerinizi mi alıyosunuz? Yani arkamdan konusmuş olan bi insana nasıl eskisi gibi davranabilirim ki? Böyle düşüne düşüne de yalnız kaldım

Kısa şöyle sorayım önemsiz bi olay yaşandı aranızda ve soğukluk girdi. Bu soğukluk sırasında arkadan konuşmalar oldu. Tekrar eski sıcaklığı yakalamaya çalışır mıydınız
Hayir o sıcaklığı yakalamaya çalışmam çünkü ikiyüzlülük yapamıyorum ben ayni senin gibiyim ve bende yalnızım 1 tane dostum var oda gurbette ama böyle de mutluyum...

Bu devirde yalan arkadaşlıkla işim olmaz menfaat dünyası...

Bence haklisiniz.
Evime gelen arkadaşlarım ancak dostum olanlardır en yakinlarimdır.
Herkesi özel alanima almam heleki arkamdan konusani hic almam.
Boyle samimiyetsizliklere gerek olmadigini dusunuyorum.

Ben de sen gibiyim
Ufacık bir Prüzde senelerin verdiği dostluklarımı bitirdim
Evime güvenmediğim insanı almam
Gitmem de
Eski sıcaklığı aramın soğuduğu kimse ile geri yakalayamam

Konuyu takipteyim

Ev insanin mahremidir bence. Ona göre de güvenebileceğimiz insanların girip çıkması gerekir. Arkamdan atip tutan kişiye daha çok malzeme vermek için mi evime alayım? 3 yıldır bu şehirde yaşıyorum ve evime gelen arkadaşlarım bir elimin parmağını geçmez

Back
X