- 19 Mayıs 2019
- 118
- 192
- 103
- Konu Sahibi Artemis888
Hepinize merhaba.O kadar canım sıkkın ki. Derdim şu herkesin evlendiği, sokaklarda el ele gezdiği bir dünyada hala yapayalnızım.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içincanım benim yaşın daha küçükmüş. anlıyorum seni ama bu işler nasip işleri . böyle negatif düşünüp üzme kendini. başka uğraşlar bul kendine. vakti zamanı gelince seninde bi nasibin gelir . yat kalk hayırlısını dile .eşin işin dostun rabbim herşeyin hayırlısını versin. üzme kendini![]()
Çok teşekkürler tavsiyeniz içinHerkesn nasibi vardır. Bence öyle düşünmeyin. Sizin yerinizde olmak isteyen de coktur.mesela ben evliyim çocuklarım var ama çalışmıyorum çalışmak Isterdim. Kendı paramı kazanmak Isterdim. Yada daha geç evlenebılırdım ama nasıp öyleymiş ama şuan bu mümkün değil. Hiç ummadığınız anda bırı çıkar karşınıza. Zamana bırakın.
40 yaşında değilim tabi ama bu yaşlarda çok güzel yaşlar , ilerde yalnız geçirdiğim için çok üzülürüm gibime geliyorDünyada yapayalnızim deyince ben de kırk yaşına geldin sandım..25'te ben de daha dikiş tutturamamistim. Ordan oraya atlayıp duruyordum.
Evet düşünüyorum yardım almayı zaten bu kadar bu kafaya takmamın altında da sevilme ihtiyacım var hep önce kendini sev mutlu olmak için birine ihtiyacın yok diyorum ama sanırım artık beceremiyorumMerhaba, baskalarinin seni sevmesi begenmesini bi kenara birak emin ol o zaman hersey daha güzel olur.Ve ise kendini sevmekle basla bence. Bak ne güzel okumussun bi yerlere gelmissin. Dua et Allah hayirli insanlarla karsilastirsin
Bence insanlari bi kenara birak ve kendini sevmeye basla
Bi psikologtanda yardim alabilirsin...
Yakın arkadaşım 25 yaşında, mankenlere taş çıkaracak ve aynı zamanda akıllı bir kız. Ama hayatında yaklaşık 5 yıldır kimse yok hep diyor ki bana ben çok mu çirkinim? Bu konunun sadece dış görünüşten ibaret olduğunu düşünmüyorum ve zaman artık eskisi gibi değil, belki komik ama erkekler de hayatına bi kız almaktan korkuyorlar artık kimse kimseyle uğraşmak istemiyor. Başka uğraşlar bul kendine ve hayatı akışına bırak, he yazan olursa da çok sert çıkma benden sana tavsiyeHepinize merhaba.O kadar canım sıkkın ki. Derdim şu herkesin evlendiği, sokaklarda el ele gezdiği bir dünyada hala yapayalnızım.Bilemiyorum çok mu çirkinim , çok mu beceriksizim veya sohbetim mi hoş değil anlayamıyorum.Daha önceki ilişkimde aldatıldım.Flörtlerimle de konuşuyorum ama hiçbiri bir ilişkiye dönüşmüyor.Derdim evlilik falan da değil , yeni atandım işim gücümde var , genel kültür seviyemde iyidir ama çok yalnızım bu şehirde bana bir yoldaş olsun , gezeceğim canım sıkılınca konuşacağım birileri olsun istiyorum ama kimse beğenmiyor beni.Bu hayatta hiç sevilmemişim ve hiçte sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum.Var mı böyle hisseden , sonunda mutlu sona ulaşan ? 25 yaşındayım bu arada
Işin gücünde varmis ye ic gez kuzum daha cok gençsin böyle düşünürsen tabiki arkadaş edinemezsin sosyal çevre edin illaki kafana göre birini bulursun bulamazsanda bu kadar takma kendine güven. Evlenenlerde el ele paris yapmıyorlar emin olllll....Hepinize merhaba.O kadar canım sıkkın ki. Derdim şu herkesin evlendiği, sokaklarda el ele gezdiği bir dünyada hala yapayalnızım.Bilemiyorum çok mu çirkinim , çok mu beceriksizim veya sohbetim mi hoş değil anlayamıyorum.Daha önceki ilişkimde aldatıldım.Flörtlerimle de konuşuyorum ama hiçbiri bir ilişkiye dönüşmüyor.Derdim evlilik falan da değil , yeni atandım işim gücümde var , genel kültür seviyemde iyidir ama çok yalnızım bu şehirde bana bir yoldaş olsun , gezeceğim canım sıkılınca konuşacağım birileri olsun istiyorum ama kimse beğenmiyor beni.Bu hayatta hiç sevilmemişim ve hiçte sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum.Var mı böyle hisseden , sonunda mutlu sona ulaşan ? 25 yaşındayım bu arada
40 yaşında değilim tabi ama bu yaşlarda çok güzel yaşlar , ilerde yalnız geçirdiğim için çok üzülürüm gibime geliyor
Evet öyle dediğiniz gibi yavaşladı , bende tek başıma olduğum için bu şehirde çok etkilendiOyle dusunmeyin. Suan pandemi surecinde sosyal hayatin yavasladigi bir gercek. Yeni bir sehirde yalniz da olunca haliyle fazladan etkilendiniz. Biraz sabredin![]()
Bilmem ki insanlar genelde 25 ten önce buluyorlar gibi amaoyle bır anlattınız kı yasınız 45 bu zamana kadar kımse olmamıs gıbı
bısmıllah ya daha dun bır bugun ıkıyas 25 oncesınde okuldur iştir kosusturmacalar vardı daha yenı cevre edınmeye baslıyorsunuz olur elbet