• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok beceriksizim ?

Evet öyle dediğiniz gibi yavaşladı , bende tek başıma olduğum için bu şehirde çok etkilendi

Bilmem ki insanlar genelde 25 ten önce buluyorlar gibi ama 😹Lisedir , üniversitedir genelde bu zamanlarda sosyal çevren de geniş oluyor. İş hayatında çok sosyal olamıyorum maalesef
daha ıce donuksunuzdur sızın gıbı ıce donuk bırı de varsa cesaret edemıyordur :KK70: ıce donukler toplulugu falan yok mu ya keske oyle bır grup falan olsa kaynasılırdı

demek kı bıraz daha ortama karısmak gerek dıyecegım ama zaten corona var bazı ımkanlar halıyle kısıtlı

bazı kızlar erkeklere daha cok kanka olur bakarsınız etrafında hep erkek kanka :KK70: oyle mısınız

daha ıce donuksunuzdur sızın gıbı ıce donuk bırı de varsa cesaret edemıyordur :KK70: ıce donukler toplulugu falan yok mu ya keske oyle bır grup falan olsa kaynasılırdı

demek kı bıraz daha ortama karısmak gerek dıyecegım ama zaten corona var bazı ımkanlar halıyle kısıtlı

bazı kızlar erkeklere daha cok kanka olur bakarsınız etrafında hep erkek kanka :KK70: oyle mısınız
Bununla ilgili bir test yapmıştım içe dönük çıkmıştı 😹Aslında sosyalimdir , çeşitli hobilerimde var hem erkek hem kız arkadaşım da çoktur 🙊Bende bu yüzden çok üzülüyorum ya zaten evden çıkmayan biri olsam neyse 😅

Bununla ilgili bir test yapmıştım içe dönük çıkmıştı 😹Aslında sosyalimdir , çeşitli hobilerimde var hem erkek hem kız arkadaşım da çoktur 🙊Bende bu yüzden çok üzülüyorum ya zaten evden çıkmayan biri olsam neyse 😅
sosyallesme ayrı dısa donukluluk ayrı bunlar cok karıstırılıyor
tıyatro kuluplerınde kutuphanede kalabalık bır grup arkadasın ıcınde de vardır onların ıclerınde ama daha yalnız kendı halınde :)
bunu aslında sız kendınız yapıyorsunuz enerjı meselesı
hıc mı arkadasınız yok arkadasınızın arkadası vardır hıc mı tanısmadınız bırlıkte bırseyler yapmadınız bazen teklıfler sızden gelmelıdır :) hıc mı o anlamda adım atmadınız oldu ama sadece arkadas olarak mı oldu yanı hıc boyle sevgılılık olarak bakmadılar mı

hıc mı yanı

belkı de oldu sız farketmedınız karsı tarafda cekıngense mesela

sosyallesme ayrı dısa donukluluk ayrı bunlar cok karıstırılıyor
tıyatro kuluplerınde kutuphanede kalabalık bır grup arkadasın ıcınde de vardır onların ıclerınde ama daha yalnız kendı halınde :)
bunu aslında sız kendınız yapıyorsunuz enerjı meselesı
hıc mı arkadasınız yok arkadasınızın arkadası vardır hıc mı tanısmadınız bırlıkte bırseyler yapmadınız bazen teklıfler sızden gelmelıdır :) hıc mı o anlamda adım atmadınız oldu ama sadece arkadas olarak mı oldu yanı hıc boyle sevgılılık olarak bakmadılar mı

hıc mı yanı

belkı de oldu sız farketmedınız karsı tarafda cekıngense mesela
Teklifler geliyor elbette ama mesela konuşma devam etmiyor bir şekilde , benseo yüzden beceriksiz miyim diye başlık attım. Hadi bazı insanlar da bi aura vardır , flörtözlerdir ya o yok bende sanırım

Çok isteyince o gönül işleri olmaz ısmarlama olmuyor ama sihirli bir önerim var ve mutlaka gerçekleşiyor

Boş bir defter al aşık olup evleneceğin adamın özelliklerini yaz ,
Ve daha ne istiyorsan
Sonra bu defterin açılmama şartıyla unut

Sonra beklemeye al kendini yazdıklarını unutmuş gibi yap

İstediklerin er ya da geç gerçekleştiğini göreceksin , yalnız yazarken dikkatli ol
Her yönünü düşünerek yaZ eksik ve olumsuz cümle asla kullanma

Evet düşünüyorum yardım almayı zaten bu kadar bu kafaya takmamın altında da sevilme ihtiyacım var hep önce kendini sev mutlu olmak için birine ihtiyacın yok diyorum ama sanırım artık beceremiyorum
Ben de zamainda buna benzer duygular icerisindeydim asil sorunun nerden kaynaklandigini buldugunda cözüme erisebiliyosun cocuklugunda eksik olan neydi kimin sevgisiydi onunla birazda yüzlesip kabul etmek gerekiyor sanirim. Sonra seni seven bi Allahin oldugunu bilmek yetiyor😊
Böyle yazmasi konusmasi kolay gibi gelsede benim kendime gelmem 2 3 yili buldu
Gercekten Istersen sende yapabilirsin 😉

Çok isteyince o gönül işleri olmaz ısmarlama olmuyor ama sihirli bir önerim var ve mutlaka gerçekleşiyor

Ve daha ne istiyorsan

İstediklerin er ya da geç gerçekleştiğini göreceksin , yalnız yazarken dikkatli ol
Kesinlikle katiliyorum size. Hayaller duadir aslinda ben bunu kafamin icinde yapmistim yasayacagimiz anlarin bile hayali kurmustum ve sükür gerceklesti yasiyorum
Bundan sonraki hayallerime yazarak devam edecegim😉

Ve daha ne istiyorsan

Çok ilginç bir şeye benziyor .Deneyeceğim bunu

ne yani lisede bir başlayıp üniye kadar uzanan yıllardan sonra evlenen çok mu mutlu hayatından. Ya da o daha mı iyi hissetmeli kendini yalnız olmadığı için. bence insan en güzel beden yaşını dilediği gibi geçirmeli mesela ben hep arkadaşlarımla tatile gidip kimseye hesap vermeden yaşamak istedim. yaptım da çünkü 19 a girdiğimde nişan atmıştım yeniden doğmuştum en güzel yıllarım deli dolu geçti şuan 25 i bitiriyorum ve yeni evlendim. evlenmesem hala geziyor olurdum. :KK73: Valla evlenmek de yürek istiyo bakma zor iş :D

Teklifler geliyor elbette ama mesela konuşma devam etmiyor bir şekilde , benseo yüzden beceriksiz miyim diye başlık attım. Hadi bazı insanlar da bi aura vardır , flörtözlerdir ya o yok bende sanırım
hıc flortoz olmanıza gerek yok ılla hayatınızda bırının olması ıcın herkesın tarzı tavrı bellıdır ozellıkle sızın gıbı bırını arayanlar bıle var
belkıde gelecekten beklentılerınız ya da ılıskıye bakıs acınız karsınızdakıne uymuyordur ondan ılerlemıyordur kı bence bu uzulecek bırsey degıl . aksıne uymamasına ragmen sevgılılıge donusse daha uzucu olurdu :) hayatda hersey ıcın dogru bır zaman vardır o zaman elbet gelır hıc ustune dusunmeyın bunu becerıklılıkle de hıc alakası yok yanı hayatınızda bırı yoksa bu sızın yuzunuzden falan da degıl :) rahat olun

Hepinize merhaba.O kadar canım sıkkın ki. Derdim şu herkesin evlendiği, sokaklarda el ele gezdiği bir dünyada hala yapayalnızım.Bilemiyorum çok mu çirkinim , çok mu beceriksizim veya sohbetim mi hoş değil anlayamıyorum.Daha önceki ilişkimde aldatıldım.Flörtlerimle de konuşuyorum ama hiçbiri bir ilişkiye dönüşmüyor.Derdim evlilik falan da değil , yeni atandım işim gücümde var , genel kültür seviyemde iyidir ama çok yalnızım bu şehirde bana bir yoldaş olsun , gezeceğim canım sıkılınca konuşacağım birileri olsun istiyorum ama kimse beğenmiyor beni.Bu hayatta hiç sevilmemişim ve hiçte sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum.Var mı böyle hisseden , sonunda mutlu sona ulaşan ? 25 yaşındayım bu arada
Beni güldürdün yaaa 😊 Daha 25 yaşındasın ve yapayalnızım diyorsun.. Üstelik yeni atanmış kendine yeten bir genç kadınsın çok güzel.. Herkes demiştir eminim ama gerçekten de nasip işi bunlar hiç belli olmuyor.. İlla hayatımızda bir adam olacak diye de bir kaide yok zaten ama seni anlıyorum duygusal bir boşluğa düşmüşsün.. Bence biraz atandığın yere alışınca bir kaç arkadaş edinince o boşluktan da çıkacaksın.. Elbette ki seninde bir yerde nasibin var bence herkese göre birileri var fakat bazen 18 de bazen 35 bazen 40 bazen daha da geç çıkabilir karşımıza aramamak lazım o seni bulacak zaten.. Bizim mutlu olmak için bir adama ihtiyacımız yok fakat arada heyecan güzeldir tabi ki.. Sen önce işine çevrene odaklan yeni hayatına alış sonra o da gelir bulur seni zaten.. Bazen bir bakıyorsun bir ay önce ortada biri olmadığını söyleyen arkadaşım arıyor ben söz yapacağım diyor 😊 Biri bir adamdan muzdarip oluyor boşanıyor bir daha tövbe diyor bir bakıyoruz başka bir adama deli gibi aşık olmuş..Kader kısmet işleri bunlar ya çok da şey yapmamak lazım hayatını yaşa boşver.. Zamanı gelince zaten senin olacak o kadar çok şey var ki...

atandıysan kesin sen bulmadan onlar seni bulur zaten yeni atandığın için az bekle

hıc flortoz olmanıza gerek yok ılla hayatınızda bırının olması ıcın herkesın tarzı tavrı bellıdır ozellıkle sızın gıbı bırını arayanlar bıle var
belkıde gelecekten beklentılerınız ya da ılıskıye bakıs acınız karsınızdakıne uymuyordur ondan ılerlemıyordur kı bence bu uzulecek bırsey degıl . aksıne uymamasına ragmen sevgılılıge donusse daha uzucu olurdu :) hayatda hersey ıcın dogru bır zaman vardır o zaman elbet gelır hıc ustune dusunmeyın bunu becerıklılıkle de hıc alakası yok yanı hayatınızda bırı yoksa bu sızın yuzunuzden falan da degıl :) rahat olun
Tamamdır çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için sağolun😊

Konunuzu sanki ben yazmışım. Tek fark yaşım 28 . Bende hiç sevilmedim sadece elin adamı değil ailemde sevmedi. Ha umurumda tabiki de değil. Ne kadar az insan o kadar huzur.

Canım birini bulunca da hayat toz pembe olmuyor maalesef.Araya aileler giriyor, her kafadan bir ses çıkıyor.Birlikte olduğun insanın saçma sapan huylarıyla uğraşıyorsun vs.

Sosyal olun biraz cekinmeyin erkeklerden..Siz kapali kutu olursaniz kimse hadi fel hayatinin aski benim demez ki size..

Senin yerinde olsam gezerim arkadaşlarla kurslara giderim tatile giderim sonra üzüldüğüne üzülürsün bende yalnizdim 34 yaşında evlendim 28 den sonra bir karamsarlık çöktü gezsemde tatilede gitsem kursada gitsem aklimdan çıkmazdı hayatı kendime zehir ettim evlendim şimdi canım üzüldüğüme üzülüyorum keşke daha çok gezseydim diyorum giden zaman geri gelmiyor

25 yaşında 6 yıllık evli bir kadınım şuan geçmişe dönme hakkım olsa asla evlenmezdim bir söz var bilmem duydunuz mu
BİR KADIN 25 YAŞINA KADAR HAYATININ ERKEĞİNE RASTLAMADIYSA DÜNYADA ONDAN ŞANSLISI YOKTUR

Maalesef yerinizde olmayı şuan öyle çok isterdim ki umarım karşınıza iyi insanlar çıkar

Atanınca evlilik levelına geçesin gelmiş ama sen aşkı çiçek böcek güneş bulut sanmışsın 😁 bence bir insanın yapabileceği en güzel yatırım kafa dengi arkadaş. Romantik ilişkilerin ne olacağı belli olmuyor çünkü 😒

Back
X