• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok beceriksizim ?

Hepinize merhaba.O kadar canım sıkkın ki. Derdim şu herkesin evlendiği, sokaklarda el ele gezdiği bir dünyada hala yapayalnızım.Bilemiyorum çok mu çirkinim , çok mu beceriksizim veya sohbetim mi hoş değil anlayamıyorum.Daha önceki ilişkimde aldatıldım.Flörtlerimle de konuşuyorum ama hiçbiri bir ilişkiye dönüşmüyor.Derdim evlilik falan da değil , yeni atandım işim gücümde var , genel kültür seviyemde iyidir ama çok yalnızım bu şehirde bana bir yoldaş olsun , gezeceğim canım sıkılınca konuşacağım birileri olsun istiyorum ama kimse beğenmiyor beni.Bu hayatta hiç sevilmemişim ve hiçte sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum.Var mı böyle hisseden , sonunda mutlu sona ulaşan ? 25 yaşındayım bu arada
27 yaşındayım arkadaşlarımı nasıl seçiyorum bilmiyorum ama çoğunun hiç sevgilsi bile olmadı onlar hep bundan yakınıyorlar hepsi de gayet güzel kızlar.Benim 4 tane uzun ilişkim oldu güya kendime göre seçiciyim bir erkeğin kaşına gözüne değil donanımına bakarım ama elimde ne var 0. Bir kaç ay önce de nişanlımdan ayrıldım ilişkinin başları heyecanlar falan çok güzel ama sonrası hep problem hep problem belki benim başta tamam doğru kişiyi buldum evet diye emin olup sonra asla o kişileri karşımda bulamamdan kaynaklı. Ama şunu söylemeliyim hiç sevilmemek mi sevildim sanıp her defasında kırık bir kalple kalmak mı iyi bilmiyorum.Ama ilişki denen şeyden öyle soğudum ki bir şeyi hevesle beklemnize bile özendim siz anlayın...

Bazı yorumlarda yalnızlık da güzel falan denmiş de açıkçası katılmıyorum. İnsanın hayatında birinin olması sağlıklı bir ilişkisinin olması çok güzel birşey. Yalnızlık 20 li yaşların başından itibaren sorun olmaya başlıyor. Konu sahibinin 25 yaşında yalnızlıktan şikayet etmesi son derece anlaşılır.
Doğru kişi ne zaman ve nasıl bulunur konusuna gelirsek işin zor kısmı da burası. Ben konu sahibinden tam 10 yaş daha büyükken buldum.
Gönül ister ki herşey istediğimiz zamanda ve istediğimiz şekilde olsun ama maalesef öyle bir dünya yok. O yüzden yeni birileriyle tanışmak için ortam yaratabilirsiniz ama bu iş kısmet işi. Etrafınızda 100 tane uygun aday vardır ama hiçbiriyle olmayabilir. Sabırla bekleyip gerisini Allaha havale etmek gerekiyor.

Back