artık devir degişti.
yakında oğlumuzu istemeye gelin de dicekler.
siz daha atanmamışsınız bu aceleniz neden?
hani bir kaç kere deneyip de atama olmasa anlarım ama bi bismillah yani:) adam da bi işini kursun yerleşsin 3 ay içinde düğün yapmanın anlamı nedir?
bilmiyorum ben olsam yaza düşünürdüm.
nişanlınızın da üstünde büyük yük var bence bir taraftan evlenmek için sıkıştıran bir nişanlı ve ailesi bir taraftan sınav falan
bence çok büyük bir sorununuz yoksa,bunu büyütmeyin.yaşınız kaç bilmiyorum ama sabırlı olmalısınız.geç olsun güç olmasın derler.inat tek kötü huyuysa biraz uyum sağlayın bu yönden.inatçı kişiyle inatlaşmak çözüm getirmez.üstüne varmayın aynı konuları üsteleye üsteleye.siz çok söyledikçe tersini yapar.erkek milleti işte.forumda çok büyük dertleri olan arkadaşlar var.aldatan erkekler,kandırılan kadınlar,şiddet görenler,hakaret duyanlar,vs,vs yani onun için mükemmel diye bir şey yoktur.bu sorunlar aşılır sabırla çözülür.sınava girecekmiş,hele bu dönemleri bi atlatın bakalım.bir bahar düğünü de gayet güzel olur yani
Biraz sabırlı olursan nişanlısında atanmasını bekledikten sonra bu konuyu açman daha sağlıklı olacaktır
Çünkü evlilik her iki tarafında isteğiyle olacak bisey
Eğer onu zorlayarak yapacagin bir evlilikte olacak enkucuk bir olumsuzlukta seni suçlama olasılığı yüksek olacaktır
Bazı seyleri zamana birakmakta fayda vardır
evet sürekli tersini yapıyo zaten bi kere yok dedi mi tmm artık ne kadar konuşsanda bitmiştir. ama kendi aklına yatarsa anca o zaman tmm der
ya konu açıldı bugün işte bende herşey yolunda olursa atanırsan yaparız düğünü dedim vay efendim demez olaydım. yok ben kışın düğün yapmam da yapmam. ya diyorum kesin konuşma şartlar uygun olur yaparız belki illa yapalım demiyorum bnde diyorum. yok yapmam da yapmam işte inat ya inat
birikip birikip patlıcaksın gibime geliyor Allah korusun... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?