ben mi çok dertliyim yoksa dert gelip beni mi buluyo

fdfdfd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
51
0
0
Ankara
kızlar o kadar doldum ki bi şekilde anlatmam rahatlamam gerekiyor paylaşacağım kimse yok bende sizinle paylaşmak istedim.:43:

7 aylık nişanlıyım kızlar nişanlımı çok seviyorum fakat bu süre içerisinde ufak tefek bir sürü şey yaşadık ama hepsinde alttan aldım geçiştirdim hep.:44:

nişanlım çok iyidir düşüncelidir romantiktir anlayışlıdır ama gel gelelim bi o kadar da inattır. ve ne zaman kavga etsek inat davranır ters ters cevaplar verir hep. :14:

Nişanlım 9 gün sonra sınava girecek (kpss) geleceğimize yön vermek nişanlıma kaldı çünkü ben atanamadım ne yazıkki :( her neyse sınav streside var ama işte sürekli bi kavga içerisindeyiz son 1 haftadır.:44:

kasımda atanırsan düğün yapalım diyorum (ailesi kış düğünü istemiyordu) yok ben kış düğünü istemiyorum diyo. diyorum herşey yoluna girerse niye olmasın ki diyorum . ( farklı şehirlerdeyiz bu arada)
yok diyo kışın düğün olmayacak bunu kafana sok yok ol-ma-ya-cak.. hep böyle cevaplar veriyo.
baharda yaparız diyo. bende tekrar sınava girecem temmuzda o yüzden diyorum bahara olmaz o yüzden kasım olsun diyorum ama yok :50:

sürekli inat, ters cevaplar.:43:

inş atanırsın düğünümüz olur diyorum. sen atansaydın o zaman diye ters ters cevaplar veriyo:43:

şuan ailesinin yanında . 2.5 yıldır hep birlikteydik şuan ise ayrı kalmak zorundayız artık. ama bende nasıl davranacağımı bilemedim
bunalıyorum artık bende o ters cevaplar verdikçe tahammül edemiyorum.

sinir krizi geçirdim bugün ağlamaktan hep ters cevaplar veriyo hep inat off yaaa..

ne olacak böyle ya :43::43:

benim ailemde düğün istiyo ama sanki kız tarafı onlar da nazlanıryorlar ya :(

Buna yakın bir konu daha açmıştın yanlış mı hatırlıyorum?

düğün konusu ile ilgili açmıştım ...

ama sürekli inat davranmasına artık sinir olmaya başladeım sürelki ben alttan alıyorum olmamış gibi davranıyorum ama beni de çok fazla kırmaya başladı artık :43:

Paprikam : Peki şimdi bakıyorum canım :)

fdfdfd : Siz nişanlanmadan ne kadar zaman konuştunuz yani sevgiliydiniz canım? Yardımcı olmak için soruyorum cevaplamak istemezsen sen bilirsin

2.5 yıldır tanışıyoruz canım. işte bunun 7 ayı da nişanlıyız.
ama bu 2.5 yıl içerisinde hep birlikteydik yani sadece bir kere en uzun ayrılık oalrak 40 gün ayrı kaldık önceden hep birlikteydik ama şimdi okul bitti ve ailelerin yanına döndük

Sana şu kadarını söyleyeyim 2.5 yıldır tanışıyorsunuz sonuçta bence daha da zamana ihtiyacınız olabilir sizin sınavınızdan sonra yaparsınız düğününüzü, olmadı bir sonraki sene. Hem daha iyi tanır daha çok zaman geçirirsiniz bence acele etme, neye yetişeceksin canım? :20:

off bilmiyorum ya ama çok kırılmaya başladım artık. sürekli ters cevaplar.

sınav stresindendir diyorum susuyorum aldırış etmiyorum ama sonra yine başka bi konu yine tartışma yine inat yine stres

siz daha atanmamışsınız bu aceleniz neden?
hani bir kaç kere deneyip de atama olmasa anlarım ama bi bismillah yani:) adam da bi işini kursun yerleşsin 3 ay içinde düğün yapmanın anlamı nedir?
bilmiyorum ben olsam yaza düşünürdüm.
nişanlınızın da üstünde büyük yük var bence bir taraftan evlenmek için sıkıştıran bir nişanlı ve ailesi bir taraftan sınav falan:1:

bence çok büyük bir sorununuz yoksa,bunu büyütmeyin.yaşınız kaç bilmiyorum ama sabırlı olmalısınız.geç olsun güç olmasın derler.inat tek kötü huyuysa biraz uyum sağlayın bu yönden.inatçı kişiyle inatlaşmak çözüm getirmez.üstüne varmayın aynı konuları üsteleye üsteleye.siz çok söyledikçe tersini yapar.erkek milleti işte.forumda çok büyük dertleri olan arkadaşlar var.aldatan erkekler,kandırılan kadınlar,şiddet görenler,hakaret duyanlar,vs,vs yani onun için mükemmel diye bir şey yoktur.bu sorunlar aşılır sabırla çözülür.sınava girecekmiş,hele bu dönemleri bi atlatın bakalım.bir bahar düğünü de gayet güzel olur yani:23:

siz daha atanmamışsınız bu aceleniz neden?
hani bir kaç kere deneyip de atama olmasa anlarım ama bi bismillah yani:) adam da bi işini kursun yerleşsin 3 ay içinde düğün yapmanın anlamı nedir?
bilmiyorum ben olsam yaza düşünürdüm.
nişanlınızın da üstünde büyük yük var bence bir taraftan evlenmek için sıkıştıran bir nişanlı ve ailesi bir taraftan sınav falan:1:

benim bu sene 2. girişim sınava :( yani üni biteli 2 yıl oluyo.

hep yakın olduğumuz için belkide uzak kalmak istemiyorum galiba. yanında olmak istiyorum nişanlımın :44:

Biraz sabırlı olursan nişanlısında atanmasını bekledikten sonra bu konuyu açman daha sağlıklı olacaktır

Çünkü evlilik her iki tarafında isteğiyle olacak bisey
Eğer onu zorlayarak yapacagin bir evlilikte olacak enkucuk bir olumsuzlukta seni suçlama olasılığı yüksek olacaktır
Bazı seyleri zamana birakmakta fayda vardır

bence çok büyük bir sorununuz yoksa,bunu büyütmeyin.yaşınız kaç bilmiyorum ama sabırlı olmalısınız.geç olsun güç olmasın derler.inat tek kötü huyuysa biraz uyum sağlayın bu yönden.inatçı kişiyle inatlaşmak çözüm getirmez.üstüne varmayın aynı konuları üsteleye üsteleye.siz çok söyledikçe tersini yapar.erkek milleti işte.forumda çok büyük dertleri olan arkadaşlar var.aldatan erkekler,kandırılan kadınlar,şiddet görenler,hakaret duyanlar,vs,vs yani onun için mükemmel diye bir şey yoktur.bu sorunlar aşılır sabırla çözülür.sınava girecekmiş,hele bu dönemleri bi atlatın bakalım.bir bahar düğünü de gayet güzel olur yani:23:

evet sürekli tersini yapıyo zaten bi kere yok dedi mi tmm artık ne kadar konuşsanda bitmiştir. ama kendi aklına yatarsa anca o zaman tmm der

Biraz sabırlı olursan nişanlısında atanmasını bekledikten sonra bu konuyu açman daha sağlıklı olacaktır

Çünkü evlilik her iki tarafında isteğiyle olacak bisey
Eğer onu zorlayarak yapacagin bir evlilikte olacak enkucuk bir olumsuzlukta seni suçlama olasılığı yüksek olacaktır
Bazı seyleri zamana birakmakta fayda vardır

ya konu açıldı bugün işte bende herşey yolunda olursa atanırsan yaparız düğünü dedim vay efendim demez olaydım. yok ben kışın düğün yapmam da yapmam. ya diyorum kesin konuşma şartlar uygun olur yaparız belki illa yapalım demiyorum bnde diyorum. yok yapmam da yapmam işte inat ya inat

evet sürekli tersini yapıyo zaten bi kere yok dedi mi tmm artık ne kadar konuşsanda bitmiştir. ama kendi aklına yatarsa anca o zaman tmm der

Çocuk işini kurmazsa, parası olmazsa, sen de atanamamışsın zaten, nerden parayı bulup da hazırlanacaksınız çeyiz var, gelinlik var düğün mekanı var falan da filan da, maddi açıdan çoook güçlü olması gerekir ailenizin, ki bunlar karşılansın. Bu arada eğer kendi imkanlarınızla yaparsanız aileden yardımsız daha da içinize siner heveslenirsiniz bence acele etme ilişkini ve nişanlını da sıkıntıya sokma.. :) Allah'ım herkese hayırlı zamanı hayırlı kişiyi nasip etsin inşallah

ya konu açıldı bugün işte bende herşey yolunda olursa atanırsan yaparız düğünü dedim vay efendim demez olaydım. yok ben kışın düğün yapmam da yapmam. ya diyorum kesin konuşma şartlar uygun olur yaparız belki illa yapalım demiyorum bnde diyorum. yok yapmam da yapmam işte inat ya inat

Nişanlının şimdiden bu kadar sık boğaz etmenin bir anlamı yok
Sonuçta onunda düğünü olacak bu belki onunda kendi düğünü ile ilgili hayalleri düşündükleri vardır
Sadece kendi isteklerini düşünme onuda anlamaya calis

tek sorun inatsa bence de üsteleme canım sonucta stres altında erkekler bizden daha farklı hele de evliliğe gelince iyice değişiyorlarmmışşşş ben hiç öyle karşılaşmadım da :) canım bir de sakin oldugu hani eşref saati oldugu zamadna tatlı dille kırıldıgını ifade et o da farkına varsın ...yoksa birikip birikip patlıcaksın gibime geliyor Allah korusun... :)

Back
X