• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok fesatım bacılar bir el atın..

Canim benim ne geliyorsa basa zaten bu eskiye olan özlemden geliyor

facebook insani alip baska diyarlara götürüyor

yok ilkokul arkadasiydi yok lise yok uni derken

bir bakmissin neler olmus

elini ayagini cektir babanin

bunun yasi falan yok 60 ida bir 20 side

bir anlik nefse uyma isi iste

acimasiz ol biraz bu konuda

kapat madem baban haram helale dikkat ediyor din alimleri facebooka

fetva vermiyorlarmis de kapat konusunu ...

babam öle benim lafıma inanıp da iş görecek bi erkek değil. öle çocuk gibi kandırma ihtimalim yok maalesef... ben bişi yapmıyorum ki dicek, yapmıyo da zaten Allah var yukarda. bilgisayarı her açtığında yanına beni çağırır nereye basılıyo nerden çıkılıyo hep ben tek tek sölerim. bu olayda da otururken dedi bana "böle böle biri mesaj attı" diye, ben dışardayken girmiş bi bakmış. saklayacak veya iş görecek olsa bana sormazdı zaten. bunları düşünüp rahatlıyorum tabii de, kısacası kapat desem kapatmaz şu an. belki de biri bizimle kafa buluyo bilmiyorum çıkar kokusu elbet. kadın dün geceden beri bişi yazmadı.

kadın aranıyor.
resmen.
ben değilim aradığınız insan diyen babana olsun , yinede telefonıunuzu verin konuşalım yada ben vereyim demesinden belli.
herşey ortada.
bence beklemene bile gerek yok.
belli.
direkt yok et... yani sil...

:roflol: :roflol: :roflol:
O okurken yumuşar sadece, yazarken yumuşamaz şeker şey seni :roflol:
eminmisin apla ya, ben konuyu açarken bile düşündüm o kadar :sinifsinif: p ç t k harfleri yımışıyo diye biliyom ben. neyse iddia etmiyim amaan kalsın böle.

kadın aranıyor.
resmen.
ben değilim aradığınız insan diyen babana olsun , yinede telefonıunuzu verin konuşalım yada ben vereyim demesinden belli.
herşey ortada.
bence beklemene bile gerek yok.
belli.
direkt yok et... yani sil...

valla okypete siz de böle diyince kesin inandım artık doğru düşündüğüme.
şimdi silerdim de, şeyden korkuyorum. "aa kadın neden cevap vermedi acaba" diye merak edermi babam. aklında kalsın istemiyorum :sinifsinif:o yüzden kadın böle niyetini daha açık belli eden bişi yazsa da öle siliyim diyorum. çünkü daha önce sayfalarda dediğim gibi, hem annem hem babam benim çok kötü niyetli olduğum için böle düşündüğümü sölüyolar, abarttığımı düşünüyolar. onların da görmesini istiyorum dediğimin doğru olduğunu.

ya sen şunun telefonunu alsana .
baban gibi davran. mail at.
.vermeye dünden hazır zaten.
kesin verir yaz buraya .telefonunu.
buraya erkeklerde girip okuyor.sapıklarkaydeder kesin ararlar.. ne güzel olur vallasempatiksalakcinni

ya sen şunun telefonunu alsana .
baban gibi davran. mail at.
.vermeye dünden hazır zaten.
kesin verir yaz buraya .telefonunu.
buraya erkeklerde girip okuyor.sapıklarkaydeder kesin ararlar.. ne güzel olur valla.sempatiksalakcinni

aklıma gelmedi değilsempatiksalakcinni zaten bana kalırsa kadının "işi" bu. yoksa kara kaşı kara gözü için 60 yaşındaki adama takılcak hali yok herhalde.

lakin orda babamın adı soyadı yazarken, onu adı altında yapamam bunu. mümkün değil.
bi de başka şey çıkar altından, birisi işletiyodur falan. sonra ayıkla pirincin taşını.

sitede bi kişi engellemk için

hesap _ gizlilik _ engellenenler listesi

aşağı o kişinin adını soyadını yaz engellede orda liste çıkar bukadını seç engelle okadar

kız anneye salak denir mialsanaalsanasmile
babanın kötü bi niyeti yok bence meraklanmışır.
bu babalar da anlamazlar pc den netten adamı taciz ederler işte bööle

muhahahaha benim babam olsaydi baliklama atlardi kadina kesinkaydirigubbakcemile3
en azindan senin baban annenden korkuyormus benimki olsaydi simdiye o kadini bulmus beraber cay bile icmisti:roflol:

muhahahaha benim babam olsaydi baliklama atlardi kadina kesinkaydirigubbakcemile3
en azindan senin baban annenden korkuyormus benimki olsaydi simdiye o kadini bulmus beraber cay bile icmisti:roflol:
annemden ne korkacak yav. konuyu nası okuyonuz bacılar anaaa hayretim şaştı valla

Yaa bilemiyorum ama bak ben de face bookda farklı şehirlerde ama adaş olduğum bir kızla yani isim soyadlarımız bile aynı,aynı meslekte ve aynı tipte hatta aynı burçta olan eşlerle evli olduğumuzu öğrendik tesadüfen...bilmiyorumkismile..Hatta zevklerimiz,hayaya bakış açımız bile aynı o adaşımla hemen hemen..

Yaa bilemiyorum ama bak ben de face bookda farklı şehirlerde ama adaş olduğum bir kızla yani isim soyadlarımız bile aynı,aynı meslekte ve aynı tipte hatta aynı burçta olan eşlerle evli olduğumuzu öğrendik tesadüfen...bilmiyorumkismile..Hatta zevklerimiz,hayaya bakış açımız bile aynı o adaşımla hemen hemen..

yok ya işte öle deil.

kadın önce geldi "bu isimde xxx şehirli yyy meslekli birini arıyorum" dedi.
sonra evet şehir ve meslek tutuyo diyince, aynı şehirde yaşadığım hemşerimle tanışmak isterim dedi. yani sanki özellikle babamı arıyomuş gibi yaptı daha sonra tanışma geyiğine çevirdi. başkasıyla karıştırma durumu olsa dahi kadının niyeti belli birisini bulmak değil. babamın arkadaş listesi dışardan görünüyo, oranın da yarısından fazlası babamın memleketinden, bi biz istanbuldanız. profilde mezun olduğu okul da yazıyo. ee yani memleket ve meslek tahmini zor değil. olta sallıyo besbelli. ama hala cvp vermedi, belki de başka bi erkek olsa onun istediği gibi hemen telefonunu verirdi. biz telefon vermeyince bi daha da uğraşmadı. bilmiyorum. inşallah bi daha bişi de yazmaz.

hmm tmm senin baban haramdan korkuyordu degilmisengözlerimebaksanab
yahu ne farkeder ha annenden ha haramdan sonucta korkarmis iste allah allah:kahve:

ikisi bence çok farklı bacım. karısından korksa karısının olmadığı yerde gene istediğini yapar lakin mevlamdan kaçış yok :) dediğin gibi olsun.

Babanın face book profilini gizlersen,aramalarda kısıtlama yaparsan ,arkadaş listesini gizlersen,o kadını da yasaklarsan her şey halledilir opuyorumnanaktan

arkadaş listesinin nasıl dışarıya gizleyebilirim? diğer bütün herşeyini "sadece arkadaşlarım" yaptım ama arkadaşlarını gizlemeyi bulamadım :S

tesadüfen denk gelip görmüş olması muhtemel
profil bilgilerini sadece arkadasların görecegi sekilde gizlersen dısardan görunmez nereli oldugunu fln oradan görmustur
ve olurda engelleyecek olursan oğlunuda kendi isimli olan hesabınıda engelle sadece birinden engellersen digerinden görebilir

Ayyy uyuz olurum böylelerine yaw sanane elin adamindan, hemserinden. Tanidiklarinla yetin iste... Niyet kötü december... Gözünü acik tut... Benim babamda tutturmus face ac bana diye :oklava: napican dedim herkesin var merak ettim diyo tevbe tevbe benim var baba bi ise yaramiyor dedimde sustu ama faceim yok. :icecream:

ilk önce babanın tepkisini ölçmüş baktı bu adama bana cevap veriyo terslemeden ee oda koftiden yalanla uydurup babanı oltasına düşürmeye çalışıyo ben böle şeylere hiiç ama hiiç güvenmiyorum amacı ne niyeti ne o kadar masummuki hayırr allah bilir neyin nesi ne tilki dolaşıyo kafasında hemen 2 msj da nasıl telefon vs. ye giriyo sonrada hadi görüşelim derler bu işler basamak basamak sen genede tetikte ol facebookta engelleyebilirsin onu bidada yazamaz nasıl olsa babanda anlamıyo neden yazmıyo dersen seni silmiş dersinaklinialirimsmile hesaba giriyosun gizlilik ayarlarından engelenenler listesine ekleyebilirisn babanlada irtibat kuramaz bidaa başka tanıdığı yokmu bu kadnında facebooktan babana soruyo hayret bişi:oklava:

Back
X