Ben mi çok gerikafalyım

muhtemelen daha az paraya yurtdışından falan getirteceklerdir. takılacak bişey göremedim.holdıngim yoksa 3500 lirayı telefona vermek gerçekten enayiliktir.adam haklı yani.

bu arada aralarında bir iddia olur,söz vermişlik olur,alacak-verecek ilişkisi vs. başka özel durumlar olabilir o telefonu alacak kişiyle.

hemen insanları etiketlemek başka manalar yüklemek gerikafalılıktır bence de.

iyide müşteriler böle şeyler alırki ne var bunda.patronlarda ona bi iyilik yapmıştır.karşılıklı herşey .şahsen bende telefona o kadar para vermem ne yalan söleyim veren versin ben veremem önümü görmem lazım bu tarz şeyler almam için.benim bir aylık maaşım 30 gün çalışıpta alo diyeceğim bir alete heba etmek istemem.

De ki evli musteri kadina telefon aliyor bunuda kocasi biliyor. Sizi neden ilgilendiriyor ben o kismi anlayamadim.

Adam muhtemelen daha ucuz alabilecektir yada yapilan bir ise istinaden alacaktir. Anlamislar demek aralarinda... Acaba asil sorun patronun esininde o telefondan alacak olmasimi :)

beraber iş yapılıyorsa hediye olarak aldırıyor olabilirler birçok firmada maalesef böyle anlaşmalar dönüyor. ayrıca telefon almak bir enayilik değildir bence eğer paran imkanın varsa alırsın en iyisini eşiniz de size almak istemiş diğer arkadaş parasına kıyamadığı için bence enayilik diyor :KK12:

Bazı arkadaslar yanlış anlamış beni niye kıskanayım ki benim zaten olacak bu telefondan olmasa da sorun değil Arkadaşımın eşinin baska adama aldırıpta enayilik demesi tuhafıma gitti

ben pazarlama satış yapıyorum.özellikle dikkat ederim müşteriden hediye almamaya..misal bursadan gelir kestane şekeri getirir,eve bile götürmem,ofista dağıttırırım herkese..
kaldı ki maddi değeri yüksek bir hediye..ayrıca hiçbir müşteri de çıkarı olmadan böyle bir hediye vermez..özel olsun iş konusunda olsun mutlaka vardır bişey..

bu telefondan 10 tane müdürlere hediye geliyor mesela,1000 tan hattımız olan vodafone dan ..var gerisini sen düşün işte.
1.000 hat için veriyor 10 tane koskoca şirket,orta halli şirket çıkarsız vermez o telefonu.

Bazı arkadaslar yanlış anlamış beni niye kıskanayım ki benim zaten olacak bu telefondan olmasa da sorun değil Arkadaşımın eşinin baska adama aldırıpta enayilik demesi tuhafıma gitti

mesela ben özel doktora gidip beş kuruş para vermiyorum. neden? çünkü o doktorda eşimin iş yerinden başka türlü faydalanıyor.bunlar aklınıza gelmiyor mu???

hemen o kadını ve kocasını kötüleyelimmi.bunu mu istiyorsunuz anlamadım ben.

Merhaba kızlar bi ofiste çalışıyorum patronum karı kocalar aynı zamanda da Arkadaşlarım bu kişiler ayrıca neyse masada yeni çıkacak olan ı phone 7 den bahsedildi ben de alıcam bu tel den eşim alacak yani bayan arkadasım dedi ki bana bilmem ne Abi'm alacak dedi bu kişi de müşterimiz orta halli bi insan burası da çok küçük bi ofis zaten benim çok tuhafıma gitti bi adamın evli birine 3500 tl lik telefon alması hani ben mi gerikafalyım bilmiyorum eşi de daha tuhaf bi laf etti gülerek ben enayi miyim 3500 tl lik telefon alacak dedi ben çok gücendim bu lafa benim eşim enayi mi eşiminde alacağını biliyorlar önceden söylemişti herkesin içinde kızlar ben sizce geri kafalı mıyım bi kadının hiç samimiyeti olmadığı bi adamdan hediye alması normal mi beni ilgilendirmez tabi ama sizin fikirlerinizi merak ettim
asla normal deil benm dusuncem bu... elin adamindan biyle bir hediyeyi neden kabul edeyim.samimiyetim ne olursa olsun. zaten elin adami bana boyle bir hediye teklif ediyorsa ben o hediyeyi kendime ismarlaticak yollar aramisimdir.. kotu anlamda demiorum yanls anlamayin en masum hali şudur surekli o telfndan bahsedip istiyouorm ama alamiyorm.keake benmde olsa vs demisimdrki adam kalkip brn sana alayim madem bukadar istioyosun demistr. her ne olursa olsun hos gelmedi bana :)

tuhafna gtmekte gayet haklsn bnce. zaten dugun bir koca esine baska bir erkekten gelecek pahali hediyeyi boyle genisce cevaplar vererek basite indrgemez(gelecek hediyenin gelis sekli amaci ne sekilde olursa olsun)

Merhaba kızlar bi ofiste çalışıyorum patronum karı kocalar aynı zamanda da Arkadaşlarım bu kişiler ayrıca neyse masada yeni çıkacak olan ı phone 7 den bahsedildi ben de alıcam bu tel den eşim alacak yani bayan arkadasım dedi ki bana bilmem ne Abi'm alacak dedi bu kişi de müşterimiz orta halli bi insan burası da çok küçük bi ofis zaten benim çok tuhafıma gitti bi adamın evli birine 3500 tl lik telefon alması hani ben mi gerikafalyım bilmiyorum eşi de daha tuhaf bi laf etti gülerek ben enayi miyim 3500 tl lik telefon alacak dedi ben çok gücendim bu lafa benim eşim enayi mi eşiminde alacağını biliyorlar önceden söylemişti herkesin içinde kızlar ben sizce geri kafalı mıyım bi kadının hiç samimiyeti olmadığı bi adamdan hediye alması normal mi beni ilgilendirmez tabi ama sizin fikirlerinizi merak ettim
Bence bir tek olayda, hele ki böyle bir konuda başkası gibi düşünmediniz ya da garibinize gitti diye ne ne siz geri kafalı olursunuz ne de onlar fazla modern ya da başka bir şey... Vardır onların kendilerince bir hesapları, o müşteri dışarıdan getiriyordur, başka bilmediğiniz durumlar, aralarında hesaplar vardır vs vs. Hem siz neden adamın lafı yüzünden eşim enayi mi diye bozuluyorsunuz ki. O kendine dair bir şey söylemiş, başkası alacakken almak onun için enayilik olur, demiş gibi anladım ben, sizin eşinize bir söz etmemiş bence. Her evin, her evliliğin hesabı başkadır. Sizin eşiniz adına hiç üzerinize alınmamanız gereken bir mesele sanki:110:

Işin içinde senin bilmediğin başka birşey vardır, komisyon, avans, rüşvet , hava parası dediğimiz türden birşeyler.
Senin eşinin tel almasına eğer bütçeniz uygunsa alın da bende eşime 3500 tl lik tel almazdım, aldırmam da.gerçekten çok pahalı...

Olayla ilgili yorum yapmiicam ama patronunuz çok doğru söylemiş mültimilyarder değilsem 3500 TL telefona vermem...ben de enayi gibi hissederim...3500 TL lik telefon ne yapıyor çok merak ediyorum....

Kocamdan başka 1 kuruş verenim yok . .
Kim ne sebeple versin ki ?
Tuhaf. .
:duduk:

abim diyorsa samimi oldugu biridir yurtddısından alıp getırecektir muhtemelen onu kast etmistir

Telefonu alacak şahıs müşteriyse acaba onun ödemesi sayesinde alacağım anlamında mı söylemiş?Yani satış yaptığınız oranda prim filan mı alıyorsunuz?Öyle düşünmek istedim aksi halde bir müşteriyle (bırak sürekli bahsetmeyi adamın gönlünden bile kopsa) öyle pahalı bir hediye alıp vermek karı koca meselesini geç iş yerinin itibarina etiğine uygun değil.Ne demek benim müşterim,oraya koyduğum satış görevlisiyle/çalışanla bu kadar samimi olacak?Oldu olacak kendi iş yerini açsın müşterileri kendine alsın derim bana fazla gelir öyle samimiyet

Back
X