- 23 Ağustos 2012
- 51.850
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.489
- 898
- Konu Sahibi Hayvandostu
(
Fakat yine aynı konu üzerinden açmadım. Çünkü o konuda evet haklısınız ama içime sinen şeyler oldu, bizzat ailesi aradı beni yanlış anlaşılmalar olmuş VS diye. Aile olarak farklıyız ama kimseye de karışmayız ne istiyorsan yaparsın tek müdahale görmez duymazsın bizden dedi.
Simdi sevgili konu sahibesi, o sekilde olmuyor. Nasil oluyor cherrycim dersen, gercekten iyi niyetli olsalar bile, insanlarin belli aliskanliklari, hayat tarzlari var ve onlardan vazgecmek cok yorucu ve zor. Kendinden cok farkli kulturu olan biriyle olmak gercekten zor. Ornek vereyim, ben cok cok asik oldugum adam icin bile olsa buzdolabima bazi Alman et urunlerini koyamadim mesela cunku alisik degilim, goruntuyu, kokuyu sevmiyorum, dolabimda gormek istemiyorum. Eeee adam da satin almak ve tabi ki dolapta tutmak + yemek istiyor. Simdi her 2 taraf da iyi niyetli olsa bile bir taraf alistigi yiyecegi yemeye yemeye bir sure sonra usaniyor, diger taraf kendini karsi tarafi yemeginden alikoydugu icin kotu hissediyor. Iyi niyet bazi farkliliklari ortmeye yetmiyor yani.
Bu aile de bir iyi niyet gosterir, iki iyi niyet gosterir ama kendi aliskanliklarini surdurmek istediklerinde yanlarinda muhafazakar bir gelin gormek isterler cunku siz onlarin ailesine ayak uyduramazsiniz. Siz de mesela bir bayramda ziyarete gittiginizde, harem selam seklinde ayri ayri odalarda oturmaktan sikilirsiniz cunku sizin bayram aile toplanmasi aliskanliginiz baska. Bunlar en basit ornekleri. Cocugunuz olunca, KV de KP de cocukla vakit gecirmek hatta siz isteyken bakmak isteyecekler; su anki nisanli adayi kendi kafasiyla yetistirmek isteyecek cocugu..........kesmekes yani. Bosuna dertsiz basiniza bela almayin diyen anneyi destekliyorum ben de, kadinin hayat ve evlilik tecrubesi var cunku. Farkli oldugun insanlara ayak uydurmak gercekten yorucu.