arkadaşın ruhsal olarak çökmüş olabilir bundan dolayı ani çıkışlarda bulunması normal
canım benim parda verdin 4.kez kürtajı için ben doğrumu okudum bunları sana geri ödedi mi hem sen ona okadar maddi olarak destek olmussun manevi olarakda yalnız bırakmayıp birinden rafakatçi olmasını istemişsin bo arkadaşın daha ne istiyo allahdan cezasınımı
ya susrp sen benim arkaşım olsana vereliniortak ya ne kadar iyi bir insanmışsın sen ya valla nediyim millet dost bulamıyor bu devirde
öncelikle merhaba. aranıza daha yeni katılıyorum. şimdi normalde ben cok asi sinirli bi insanımdır ama sevdigim insanlara gelince dayanamıyorum ve hemen yumşuyorum. bi sorunları oldugunda hemen gidiyorum herzaman yanlarında oluyorum. gecen gün bi kız arkadaşımın sanırım 4. kurtajı icin para verdim. ama malesefki yanında bulunamadım. ama bi arkadşıma rica ettim getirdi götürdü onu.yine suclu ben oldum. buna benzer sorunlarda hep yanlarındayım. ama benim bi sıkıntım oldugunda kimse benim yanımda olmuyo. acaba ben biraz fazlamı yufka yürekli davranıyorum yoksa onlarmı cıkarcı anlamadım gitti.
benneyaptımki
yani hep taviz veren ben oluyorum ama hani onları öylee kötü zamanda gördügümde yardım etmeden duramayorum. ki bu insanlar benim senelerdir arkadaşlarım. yine kötü ben oluyorum ve herzaman beni erkek arkadaşlarından kıskanıyolar bu durumdan cok sıkılıyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?