ben mi çok iyiyim yoksa arkaşlarım mı çok kötü ?

susrp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
59
0
86
İstanbul
öncelikle merhaba. aranıza daha yeni katılıyorum. şimdi normalde ben cok asi sinirli bi insanımdır ama sevdigim insanlara gelince dayanamıyorum ve hemen yumşuyorum. bi sorunları oldugunda hemen gidiyorum herzaman yanlarında oluyorum. gecen gün bi kız arkadaşımın sanırım 4. kurtajı icin para verdim. ama malesefki yanında bulunamadım. ama bi arkadşıma rica ettim getirdi götürdü onu.yine suclu ben oldum. buna benzer sorunlarda hep yanlarındayım. ama benim bi sıkıntım oldugunda kimse benim yanımda olmuyo. acaba ben biraz fazlamı yufka yürekli davranıyorum yoksa onlarmı cıkarcı anlamadım gitti.
benneyaptımki

arkadaşın ruhsal olarak çökmüş olabilir bundan dolayı ani çıkışlarda bulunması normal

canım benim parda verdin 4.kez kürtajı için ben doğrumu okudum bunları sana geri ödedi mi hem sen ona okadar maddi olarak destek olmussun manevi olarakda yalnız bırakmayıp birinden rafakatçi olmasını istemişsin bo arkadaşın daha ne istiyo allahdan cezasınımı

canım benim parda verdin 4.kez kürtajı için ben doğrumu okudum bunları sana geri ödedi mi hem sen ona okadar maddi olarak destek olmussun manevi olarakda yalnız bırakmayıp birinden rafakatçi olmasını istemişsin bo arkadaşın daha ne istiyo allahdan cezasınımı

evet yardımcı oldum yanında olucgıma söz vermiştim ama cok önemli bi nedenden ötürü olamadım. sonraa işi düşünce hep ben iyiyim ama başka arkadaşı yokmuş gibi duygu sömürüsünde ama benim işim düşünce bütün cevre onun gibi anlamadım. hepsi böyle.

hmm bu arada parayı geri almadım istemedimde daha dogrusu onda böyle bi teklifte bulunmadı. istesem param yok dicek ama yeni aldıgı eşyaları gösterirken hiç öyle bi durumları yokmuş gibi. şaştım kaldım bu işe.

siz çok iyiniyetlisiniz ma unutmayın bu dünyada iyi olanlar kazanmıyo eskiden bende öyleydim heran tüüm arkadaşlarımın yanındaydım ama benim ihtiyacım olduğumda onlar ynımda değildi o yüzden artık bnde onları yalnız bırakıyorum belki yaptığım iyi bişey değil ama beni böyle olmaya mevbur ettilert

yani bi şekilde arkadaşlaraa karekterimi degiştirmem gerekiyo onlarında arkadaşlık kavramının sadece gülmekle gecmedigi anlamalarını saglamam gerekiyo sanırım.

Arkadaşın eğer evli değil ise
önce arkadaşlığını gözden geçir derim canım dördüncü kürtaj az değil çünkü
gerçi bunun azı çoku olmaz ama böyle durumlar bence çok basit değil lütfen

Ayni seyleri ben de yasadim ama yoruldumm, hep istiyorlar hepp.... en kötü gününde de gene yalniz kalinca, onlar gibi olmaya karar verdim.
ohh beeee!!!
milletin istegi bitmiyo, enayi miyim keriz miyim???
simdi akilliyim:))

Gerçekten çok ilginç.kafamçokkarıştı
Benim etrafımda hep kötü insanlar vardı hala da var ve ben artık nasıl davranmam gerektiğini öğrendim. Zamanla siz de vazgeçersiniz umarım bu tutumunuzdan. Bu kadar tavize pes doğrusu. Hem sizi bu şekilde kullanan insanları nasıl sevebiliyorsunuz anlamadım.:sm_confused:

yani hep taviz veren ben oluyorum ama hani onları öylee kötü zamanda gördügümde yardım etmeden duramayorum. ki bu insanlar benim senelerdir arkadaşlarım. yine kötü ben oluyorum ve herzaman beni erkek arkadaşlarından kıskanıyolar bu durumdan cok sıkılıyorum ya.

ya susrp sen benim arkaşım olsana vereliniortak ya ne kadar iyi bir insanmışsın sen ya valla nediyim millet dost bulamıyor bu devirde

öncelikle merhaba. aranıza daha yeni katılıyorum. şimdi normalde ben cok asi sinirli bi insanımdır ama sevdigim insanlara gelince dayanamıyorum ve hemen yumşuyorum. bi sorunları oldugunda hemen gidiyorum herzaman yanlarında oluyorum. gecen gün bi kız arkadaşımın sanırım 4. kurtajı icin para verdim. ama malesefki yanında bulunamadım. ama bi arkadşıma rica ettim getirdi götürdü onu.yine suclu ben oldum. buna benzer sorunlarda hep yanlarındayım. ama benim bi sıkıntım oldugunda kimse benim yanımda olmuyo. acaba ben biraz fazlamı yufka yürekli davranıyorum yoksa onlarmı cıkarcı anlamadım gitti.
benneyaptımki

4. kürtajı için parayı vermeniz bir iyilikse ben başka bir dünyada yaşıyorum galibaşakkıdı

yani hep taviz veren ben oluyorum ama hani onları öylee kötü zamanda gördügümde yardım etmeden duramayorum. ki bu insanlar benim senelerdir arkadaşlarım. yine kötü ben oluyorum ve herzaman beni erkek arkadaşlarından kıskanıyolar bu durumdan cok sıkılıyorum ya.

sürekli kullanılıyorsun ve bunun sebebi elbette sizi sevdikleri değil. "yolunacak kaz" olarak gördükleri içindir.:1closedeyes:
arkadaşlarını seç. seni suistimal etmelerine izin verme
:umursamaz:

cok teşkkür ediyorum. ama napim işin icinde yıllar olunca bi şekilde yardım etmem gerektigini düşünüyorum. ama onularında yaptıgı iyilkler oluyo tabikide onları düşünerekten kıramıyorum kimseyi. normalde cok dogal biri olmama ragmen bu sevgililerini benden kıskanmalarına üzülüyorum. cocuk arkadaşım bile olsa görüşmemek zzorunda kalıyorum :(

Back
X