• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok kıskancım

Queen.

Rüzgâr..
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
674
5
96
İstanbul
Kızlar benim sözlümün yıllar sonra bi halası çıktı ortaya bi de kızı varki aman..
Kızın yılışık hareketleri ortada ama söylediğimde o benim kardeşim sayılır diyo.
Öyle sinirleniyorumki bide şuan aynı şehirde değiller yakında istye geliyolarmış. kabus dolu günler beni bekliyo sanırım napıcamı şaşırdım:oklava:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kuzen ya en nihayetinde
abartıyorsun bence
benim de dünyalar yakışıklısı kuzenlerim var ama çok güvenirim onlara

milletin asildiği o yakışıklı senin sevgilin canım.. o seni seçti.. hiç önemseme başkalarının asılmalarına falan.. sen onla olmanın keyfini çıkar.. kız geldiğinde sen de gidersin giriverirsin sevdiceğinin kollarına ohh =)) sen sadece sevgilinin seni sevdiğini seni seçtiğini başkasını gözünün görmediğini düşün.. çok şanslısın o adam senin sevgilin çünkü. ben de çok kıskancım.. çünkü sevgilim çok yakışıklı maşallah boylu poslu ben de uçan kuştan kıskanıyorum.. ona da asılan yaklaşmaya çalişan çok kız oluyor. ilk defa böylesine kıskanıyorum birini.. ama düşünüyorum.. bu adam beni seviyor.. beni seçmiş.. ve kimseye asla yüz vermiyor.. bana olan sevgisini her yerde dillendiriyor her yerde beni koluna takıp sevdiğim kız diyor...herkesin içinde gözümün içine bakıyor.. ben de gereksiz yere bu boş kıskançlıklarımla onu çooook üzdüm.. sadece onu mu kendimi de =( ondan hoşlanan gizli gizli aşk besleyen bi çok kızı kendime sorun ettim.. ama sevgilime baktım onlara hiç yüz vermiyor.. her firsatta benim adım dilinde.. onlar da bana duyduğu sevgiyi biliyor.. ee daha ne.. ben de bu kıskançlıklarımı ohh bee milletin elde etmek istediği bir adam beni seçti eş adayı olarak şeklinde düşünerek değiştiriyorum bu saatten sonra.. yoksa 3. şahsın anlamsız duyguları için neden huzurumuz bozulsun ki.. onun duygulari yilişmalari bizi bağlamaz.. sadece üzülürüm onun adına =))

burcu kesinlikle katılıyorum.. benim sevgilim de abuk subuk kızları çok kıskanırdım bi zamanlar hiç gereksiz insanlar için boşu boşuna huzursuz oluyoruz der dururdu. düşün canım hakkaten öyle.
bu arada annesi senin yanında bence kız sulanmaya kalksa bile o izin vermez bakma oğluna kızların ilgili olması hoşuna gidiyordur ama ters bişi yapmasına izin vermez bence cadaloz gördüm o anneyi ve müstakbel gelinini seviyor bence :)

canım ne de ola kuzen yani ismi.. bişey olmas takma kafana.. çocuğun gö<ünde paranoyak durumuna düşme.. ama tabi o da tavırlarına dikkat etsin, farklı anlamlara maha vermesin.....

Kızlar benim sözlümün yıllar sonra bi halası çıktı ortaya bi de kızı varki aman..
Kızın yılışık hareketleri ortada ama söylediğimde o benim kardeşim sayılır diyo.
Öyle sinirleniyorumki bide şuan aynı şehirde değiller yakında istye geliyolarmış. kabus dolu günler beni bekliyo sanırım napıcamı şaşırdım:oklava:

koca ist.de kaç kere görüşecekler. boşver canım.
hoşlanmadığın hareketlerini sözlüne söyle sence çok doğal davranışlar mı diye.. yada kendini benim yerime koy diye söyle. ama içine atma kafana takma:umursamaz:

valla bence ne olacağı belli olmaz sonuçta sonradan ortaya çıkmış önceden beri kuzen ilişkisine alışık olsalardı neyse ama yinede belli olmaz sen gözünü ayırma eşşeğini sağlam kazığa bağla bence.

sen gene de üstüne gitme cnm.. sen aramıcaksın görüşmiceksın dedikçe inada yapar çünkü.. erkek ya baskıya gelemez hemen hemen karışma bilmem ne demeye başlar.. o yüzden karışma.. uzaktan takip et.. çok dillendirme.. sen böyle yaptıkça zaten kendisi de keser görüşmeyi.. gözün üzerinde olsun ama bunu ona hissettirme.. kızla aynı ortama girersen direk kıza verirsin msj ı zaten.. girersin sevgilinin koluna.. kıza bazı şeyleri hissettirirsin.. kızda da eğer bi pislik çıkarsa toplanır yolarız merak etme =)) eniştemize sulanamaz kimse..

Herşeye rağmen erkeğin ipini ne çok uzun ne çok kısa tutma taraftarıyım tam ortası olsun.kaydirigubbakcemile2

sen gene de üstüne gitme cnm.. sen aramıcaksın görüşmiceksın dedikçe inada yapar çünkü.. erkek ya baskıya gelemez hemen hemen karışma bilmem ne demeye başlar.. o yüzden karışma.. uzaktan takip et.. çok dillendirme.. sen böyle yaptıkça zaten kendisi de keser görüşmeyi.. gözün üzerinde olsun ama bunu ona hissettirme.. kızla aynı ortama girersen direk kıza verirsin msj ı zaten.. girersin sevgilinin koluna.. kıza bazı şeyleri hissettirirsin.. kızda da eğer bi pislik çıkarsa toplanır yolarız merak etme =)) eniştemize sulanamaz kimse..

Çok tatlısın canım kaydirigubbakcemile3 İnş. işi yolmaya bırakmaz :1closedeyes:

Eşşeğini sağlam kazığa bağla ki iş yolmaya varmasın diorm ben. Şimdiki bayanların 2-3 kuruşa yapmayacağı şey yok utanıorm ben bazı hemcinslerimizden.

Back
X