Ben mi çok sabırsızım ??

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Arkadaş aracılığı ile tanıştıriĺdim. O başka şehirde 1 ay oldu tanısali . Sabah kalktigimiz andan itibaren uyuyana kadar sürekli iletisim halindeyiz. Hatta çiçek falan yolladı is yerime. Ilgisi on numara yani. Ailesi de biliyor. Ciddi düşünüyor eğer anlaşmaya devam edersek fazla uzatmicaz. Buraya kadar herşey normal. Ama gel gelelim ki , bu haftasonu diye taa en başından söyleyen adam bir türlü gelemedi. Hadi masraflar çıktı hadi kredi kartı kesim tarihi şu zama dedi oda geçti. Kasımin ilk haftası diye anlaştık hala ucak bileti ayirtmadi. Gelmeye niyetin yok mu dedik saçmalama tabiki var diyor . Ama bir çabası yok gibi. Anlatmadigin birsey var mı diyorum, yok diyor. Ben artık 3 4 defa söyledim ne zaman geleceksin diye çünkü artık yüzyüze görüşmek istiyorum. Uzaktan nereye kadar yani. Ne yapacağımı bilmiyorum . Sinirimi artık ciddi ciddi bozuyor bu durum

Sadece telde mi görüştünüz? Bir aydır hiç gelmedi mi? Bence abartmıyorsunuz ama art niyet aramadım açıkcası. .

Kasimin ilk haftasi nisan mi dusunuyorsunuz? Mesafe ne kadar uzak ki gelemiyor? Erkenden yuzyuze gorusmekte fayda var. Belki hareketleri tavirlari hosunuza gitmeyecek. Yakindan gormediginiz birisi icin fazla acelecisiniz.

Yüzyüze görüşmeden keşke bir adım atmasaydınız, zaten sevgili olmuşsunuz neden gelmek için acele etsin ki?

Kasimin ilk haftasi nisan mi dusunuyorsunuz? Mesafe ne kadar uzak ki gelemiyor? Erkenden yuzyuze gorusmekte fayda var. Belki hareketleri tavirlari hosunuza gitmeyecek. Yakindan gormediginiz birisi icin fazla acelecisiniz.

Kasimin ilk haftası gelmeyi düşünüyor inş. Ilk defa ozaman yüzyüze geleceğiz .

Bir kere bile gormediginiz biriyle neden bu kadar ilerlettiniz ki iletisiminizi, simdi bulustugunuzda bir kosullanma olacak ikinizde de, bu kosullanmayi aşıp biriniz digerinden hoslanmadigini soylerse de buyuk hayal kirikligi...

Yüzyüze görüşmeden keşke bir adım atmasaydınız, zaten sevgili olmuşsunuz neden gelmek için acele etsin ki?

Yüzyüze gelince benim.kafamda net birseyler oluşacak dedim. Oda yani gelirsem bu olumsuz da olabilir mi dedi. Çünkü ben birşeylerin kararını verdim gelince de değişmeyecek dedi. Ama insan gelip görmekte istemezmi zaman geçirmek istemezmi ya

Sen onu göremiyosan o da seni göremiyo bırak o dert edinsin.

Ya bir şeyi merak ediyorum adamla yüz yüze görüşmeden nasıl oluyor da ciddi düşünüyoruz diyorsunuz ?

Bazı erkekler belirli kriterler ararlar . Onu birinde anladığı anda da evlenirler. Amcam da evleneceği birini arıyordu. Konuştular bir defa görüstuler sonra evlendiler. Yani olabiliyor. Etrafımda böyle çok örnek var .

Boşu boşuna zaman kaybı değil mi bunlar?
Dışarıda sana layık doğru düzgün bir sürü erkek varken niye bilmediğin insanlarla vakit kaybediyorsun ki?
Akar mı kokar mı?
Necidir,nasıl yer,nasıl içer,nasıl oturur,nasıl uyur bunlar daha önemli değil mi ciddi ilişkilerde?
Hadi kasımda geldi kaldı gitti.
Bir daha ne zaman gelecek?
Ne kadar süreyle gel git yapacak ve ciddi ilişki yol alacak?
Yanlış anlama da kolay değil bence.

biz de eşimle facede tanıstık :)
yanı bı arkadasımın sayfasında bnm resmımı gorunce cokk begenmış beni
mesajlasarak tanıstık
ben adamı zor zaptettım ertesı gun gelecektı
ben erteleye erteleye 2 hafta snr bulustuk

1 ay baya olmus bence bahane üretıyor
gelmek ısteyen gelır
cidden sebepleri olsa bunu sana yansıtmaz ki.
kredi kartı kesım tarıhı falan cok komık geldı bana
baya baya bahane

Haklısın bende öyle düşünüyorum. Peki sence ne yapmalıyım bu konuda cikmazdayim

4 yıldır yalnızım. Arkadaşlar tanıştırdı. Yada ben bir ortamda tanıştım vs . Hepsi başka alemlerdeydi. Çok fazla yine başka şehirler de tanımak isteyen vardı . Hepsini geri teptim. Bu bana çok yakın geldi. Yani şu gelme isinde sıkıntı olmasaydı gerçekten uzakta olmasına rağmen mutlu edebiliyordu beni. Sadece şans vermek istedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…