Ben mi çok sabırsızım ??

Allah bozmasın canım tanisma hikayemiz çok benziyormus

sizi kandırıyor bana kalırsa neden bu kadar cok bahaneler uyduruyor demekki sakladıgı birşeyler var. ayrıca sende fazla ısrarcı olma gelmek isteyen her turlu gelir şimdiden kendini küçük düşürme

Bence yüzünü görmeden sabahtan akşama kadar konuşmayın birbirinizle
Belki elektiriğiniz tutmayacak sonrada beğenmedim Nasıl söyleyeceğim diyrceksin
1 aylık çocuk kredi kartı kesim tarihini falan sana söylüyorsa olmaz ondan

Çalışıyor mu parası hiç mi yok? Biraz daha bekleyin eğer bir ay geçer yine gelmezse sorun büyük. Görüntülü konuştunuz dimi? O olduğundan eminsin?

seni eski konularından hatırlıyorum canım. nacizane fikrimi söyleme gerekirse bu evlilik olayını kafana takmış gibisin. sürekli arayış içindesin. bu yüzden de hüsrana uğruyorsun. daha önce de yorum yapmıştım konuna. biraz evlilik olaylarını rafa kaldır. kafanı dağıt boşalt. hayatını gözden geçir.

Dünyanın en saçma ilişkileri de şu arkadaşların tanıştırdığı uzak mesafe ilişkileri bence adamdan elektriği mesajlaşarak mı aldınız nedir bu nedir yav?Ay adamı hiç görmemişsin bir de mesajlaşıp mı aşık oldun off....
Hiç çevrenizde görüp hoş bulduğunuz biri yok mu?

Kusura bakmayın ama bu kadar kısa sürede kredi kartı sorununu söylemesi samimi gelmedi normal bi erkek gurur yapar söylemez gider borç alır yine gelir

Görüntülü konuşuyor musunuz ?

Ne iş yapıyor ? Evliliğe hazır bir adam mi ?

Görüntülü konuşuyoruz. Memur kendisi. Söylediğinee göre hazır evliliğe

1 ay adamdan emin olman için çok erken ki daha yüzyüze bile gelmemissiniz.
Adamların gerçek yüzü 3 aydan sonra çıkıyor. Bi bak bakalım bi tani. Bu ne acele ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…