Ben mi çok safım.Yoksa çok mu kuruntulu...

Trabzonlu60

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
667
343
303
Trabzon
arkadaşlar eşim askerden geldi ve askerden gelmesıne 1 ay kala daha önce burada paylaşmıştım bazı sorunlar yaşadık.neyse askerden gelınce de aynı sorun devam etti ve eşimle görev yerlerimiz tayını çıkmadığı için başka yerde.askerden gelınce başka şehire gitti.neyse gittiği gün biz yıne tartıştık bu akşam otobusten ınınce indim dıye aradı beni daha hıc aramadı ta ki etesi gün akşama kadar tabı ıse gitti işten geldı yalnızken kaldığı yerde beni aradı neyse heralde kızgındı o gün aramadı dedim.dün akşam gayet güzel konuştuk ve kapattık.bugün beni akşama kadar 1 kere bıle aramadı akşam saat 18:30 aradı.ben aramadığı için kızgındım ama yıne de sormayacaktım neden aramadın dıye.o da sensizlik çok zor felan fılan dedi.ben annemlerdekalıyordum şımdı kendı evıme geçtım tek kalıyorum.o da tek kalmamı ıstemıyordu.neyse akşama kadar seni merak attim naptın dıye felan dedi.ben de madem bu kadar mear ettın bı arayıp sorsaydın dedim.bi dedi zamanım olmadı bi dedi açıp kısa konuşmak ıstemedım akşam uzun konuşalım dıye bı dedi afedersiniz rahatsızmış tuvaletten çıkamamış bi dede çok meşgulmüş vakti olmamış ben de dedim koca bi 12 saat ya koca bi 12 saat insanın bir dakika bile mı vaktı olmaz.benimle konuşmak istemıyosan söyle dıyorum neden konuşmak ıstemeyeyım istedim ama arayamadım dıyor.kendisi öğretmen bu arada.bana da akşamları tek kalıyorya canı sıkıldığı için beni arıyormuş gibi gelıyor sizce.beni kandırmaya çalışıyor sanki ben ne kadar zor duruda olursam olayım yıne ararım.yani gerçekten bu söyledikleri çok saçma ötesi değil mi.bana deki diyorum seni aramak ıstemedım kavga ettiğimiz için aramak ıstemedım de ama bana bu saçma yalanları söyleme dıyorum.yalan değil bu nedenlerden dolayı aramadım dıyor çıldırtacak beni sizce neden aramaz bı erkek ve yalnız kaldığında arar.otobuste de çok ses oluyormuş aramamıl 2 defa yarım saatlık mınıbüse bınıyor off

arkadaşlar eşim askerden geldi ve askerden gelmesıne 1 ay kala daha önce burada paylaşmıştım bazı sorunlar yaşadık.neyse askerden gelınce de aynı sorun devam etti ve eşimle görev yerlerimiz tayını çıkmadığı için başka yerde.askerden gelınce başka şehire gitti.neyse gittiği gün biz yıne tartıştık bu akşam otobusten ınınce indim dıye aradı beni daha hıc aramadı ta ki etesi gün akşama kadar tabı ıse gitti işten geldı yalnızken kaldığı yerde beni aradı neyse heralde kızgındı o gün aramadı dedim.dün akşam gayet güzel konuştuk ve kapattık.bugün beni akşama kadar 1 kere bıle aramadı akşam saat 18:30 aradı.ben aramadığı için kızgındım ama yıne de sormayacaktım neden aramadın dıye.o da sensizlik çok zor felan fılan dedi.ben annemlerdekalıyordum şımdı kendı evıme geçtım tek kalıyorum.o da tek kalmamı ıstemıyordu.neyse akşama kadar seni merak attim naptın dıye felan dedi.ben de madem bu kadar mear ettın bı arayıp sorsaydın dedim.bi dedi zamanım olmadı bi dedi açıp kısa konuşmak ıstemedım akşam uzun konuşalım dıye bı dedi afedersiniz rahatsızmış tuvaletten çıkamamış bi dede çok meşgulmüş vakti olmamış ben de dedim koca bi 12 saat ya koca bi 12 saat insanın bir dakika bile mı vaktı olmaz.benimle konuşmak istemıyosan söyle dıyorum neden konuşmak ıstemeyeyım istedim ama arayamadım dıyor.kendisi öğretmen bu arada.bana da akşamları tek kalıyorya canı sıkıldığı için beni arıyormuş gibi gelıyor sizce.beni kandırmaya çalışıyor sanki ben ne kadar zor duruda olursam olayım yıne ararım.yani gerçekten bu söyledikleri çok saçma ötesi değil mi.bana deki diyorum seni aramak ıstemedım kavga ettiğimiz için aramak ıstemedım de ama bana bu saçma yalanları söyleme dıyorum.yalan değil bu nedenlerden dolayı aramadım dıyor çıldırtacak beni sizce neden aramaz bı erkek ve yalnız kaldığında arar.otobuste de çok ses oluyormuş aramamıl 2 defa yarım saatlık mınıbüse bınıyor off

baız erkekler kadın gıbı sever..bazıları da boyledır canım..ben sorun oldugunu sanmıyorum..bız kadınlar bıraz kendımızden tellıyız acıkcası..sevgısınden emınsen bence takılma..vaktım olmadı dıyorsa gercekten vaktı olmamıstır..aklına gelmıyor olsan ınan ısı olmasa da senı aramaz..bız her sartta ararız ama ıstee erkekler oyle dusunmuyor demekkii..o senın ıcın dıyodur kesın bır sorun olsa zaten o arardı dıye..bır de otobuste ses olmadıgı ıcın aramadıysa haklı bence..bende hıc sevmem otobuste dolmusta yanı toplum ıcınde benım sesımı baskası duyacaksakonusmam ..zorunlysam da kısa keserım..eşım de oyledır o konuda..sımdı sız ayrısınız yaa bence onun da gergınlıgı var uzerınızde..bır de tartıstıgınız ıcın aramamıs da olabılır onu soylemeyerek nezaketlı davranmıs bence..konu uzasın ıstemez beyler..her olaydan sonra temız bır sayfa beklerler..(duyan da cok erkek tanıdım sancak tovbe estagfurullah:D esımden ızlenımler:D

Kuruntulusun. ben kendimden biliyorum. Yanlış yapıyorsun. Sen arasaydın keşke. Önceki mevzuya bakacağım merak ettim

bence ne olursa olsun insan merak ettiği birini arar.ne olursa olsun kaldıki normalde arayığ soran bi insan.bilmiyorum ya bıktım artık bu adamı rahat bırakıca artık dıyorum ama sabah benı aramayıp akşam yalnız kalınca da canımlı cicimli konuşmasına tahammül edemıyorum

kuruntulu olup olmadığınıza, daha önceleri günde ne kadar kaç kere konuşuyordunuz onu baz alarak karar verebilirsiniz. misal, biz eşimle 4-5 saat ayrı kaldığımız günlerde 2 kere telefonla görüşürüz (ki iş yerinde cep telefonu yasak), arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiğinde 2-3 saatlik zaman diliminde rahat etsin diye ben aramam, aramasını beklerim en fazla 2 kere arar. sabah 8 akşam 5 ayrı kalışlarımızda, daha fazla konuşuruz. bu şekilde konuşurken, birden azalsa miktarı ters giden bir şeyler var diye düşünürüm. normalde günde en fazla 2 kere konuşuyor olsak, düşünmem. yani bu sorunuzun cevabı sizde ve geçmişinizde :31:

normalde gün içinde en az 3 kez arardı.ben de o yüzden zaten kızgınım daha doğrusu kızgın değil bilmiyorum duygularım darmadağın

Bu konuda erkekler bizden farkli dusunuyor sanirim ilk zamanlar ben de sizin gibiydim cok takardim ama artik degistim biraz biz kuruntu yapiyoruz sanirim.ben de ayni sekilde sizin gibiyim her sartta ararim kisa da olsa.ama esim tam tersi sadece ogle arasinda arar.is yerinde telefon yasak bunu bile kabullenememistim bahane oldugunu dusunmustum birkac arkadasindan duyunca dogru oldugunu anladim.minibuste dolmusta kesinlikle konusmaz arasam acmaz acsa kisa keser rahatsiz oluyor sevmiyormus alistim bende.zamanla benimle ilgili problemlerinden dolayi olmadigini anladim bu durumun ki herkese ayni seyi yapiyor.
Yalniz en azindan sizi dusundugunu merak ettigini hatirlatacak 1-2 msj atsa fena olmazdi...

normalde gün içinde en az 3 kez arardı.ben de o yüzden zaten kızgınım daha doğrusu kızgın değil bilmiyorum duygularım darmadağın

anladım. kendince tepki gösteriyor olabilir. çok ayrı kaldığınız için, evliliğe adaptasyon zorluğu yaşıyor olabilir. öğretmen diyorsunuz, teneffüsler ne için?

eşinizin gerçekten zamanı olmamış olabilir. eski konunuzu bilmiyorum ama, normal zamandadamı hiç merak edip aramıyor? eğer öyleyse bu onun huyudur. normalde merak edip arıyorda, sadece o gün aramamışsa zamanı olmamış olabilir. siz arasaydınız keşke? siz şuanda evinizdesiniz, ama o askerden yeni gelmiş, tek başına. duygusal olarak düşünün. benim nişanlımda 3 ay dışarda çalıştı. 10 saat konuşmadığımız olurdu, derdim ya 1 msj 1 msj bile atacak zamanınmı yok... yok derdi, bir sen mi seviyorsun özlüyorsun burda deli gibi çalışıyorum derdi. şimdi işleri çoksa, sen işini bitirince ara diyorum. siz birde evlisiniz...bir defa kavganın üstüne bende aramadım. bekledim. akşam o aradı, sonra msj attım o sırada dışardaydım. eve giderken eve gidiyorum diye. bana ne dese beğenirsiniz "beni durup durup arama, arama diyorum". iyide tüm gün zaten aramadım ki :))) o zaman anladım, sürekli benden telefon belediğini, çocuk gibi duygu sömürüsü yaptı birde. sizin onun aramasına ihtiyacınız var, belkide onun sizin aramanıza daha çok ihtiyacı vardır. kimbilir...
saygılarla...

akşam kendisi de öyle söylüyo sen enden aramadın hayır deski canım aramak ıstemedi konuşmak istemedım dese anlayacağım.ama yok vakit bulamadım demesi saçma gelıyor insan nasıl vakit bulamaz tuvalete gıtmeye bıle vakıt buluyorsa insan herşeye bulur

Canım o senin esin sevgilin değil bak eş ne güzel kelime. Sen ara tatlım . kiskancsin tartışmalar soğukluk yaratiyor konuş güzelce tamam aşkım vaktin yoktur ama bende üzülüyorum ihmal edilmiş hissediyorum seni özlüyorum de. Arar o seni. Bence seni çok seviyor. Hislerim öyle diyor ama önemli olan senin hislerin ne diyor. Kuruntu yapma sakin

Son düzenleme:
Back
X