- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
Bu yaşla alakalı emin ol..ben yeni mezun olduğum zaman 24-25 li yaşlarda benden 6-7 yaş büyük bir doktorla birlikteydim.
Ben sürekli mesaj atardım, onun da atmasını isterdim. Ama o hep söylenirdi ben sevmiyorum mesajlaşmayı falan diye.
Ben de üzülürdüm bana olan sevgisinin sığ olduğunu düşünürdüm.
Tabi o biraz daha dingin ben biraz daha hareketli o zamanlar.. ben de hep mesleğinden gelme bir ağırlık olduğunu düşünürdüm.
Ayrılma noktasına gelince bana işte sabahları bana mesaj göndermek için geceden falan kaydettiğini, onun beni bu konuda anlamadığını yaşıma bağladığını beni çok sevdiğini falan söylemişti.
Aradan 10 sene falan geçti, günde 1 mesaj dahi atmıyorum kimseye eşim dahil.
İlk evlendiğimiz zamanlar gün içinde mesajlaşırdık ama şimdi mesajlaşma düşüncesi bana çok çocuksu geliyor. Whatsapp ı da sadece ihtiyaç görmek için kullanıyorum. Biraz yaşın ilerlesin sana da komik gelecek.
Birde biz kadınlar ilk zamanları daha mıç mıç geçirmek istiyoruz sanırım. Evlilik düşünüyoruz ve evlenince zaten monotonlaşıcaz bari şimdi ilgi alaka kesilmesin diyorum

Bazen bende yazmak istemıyorum ama sonra yanlıs anlar yanlıs seyler hisseder diye topluyorum kendimi. İnşallah bende şu takıntılarımdan kurtulurum. Teşekkür ederim.