Meraba kızlar
Çok bunalıyorum kimseye birşey anlatamıyorum hele ki aileme. Üzülmelerini istemiyorum.
Biraz uzun olcak şimdiden okuyanlara ve yardımcı olanlara teşekkür ederim.
Yaklaşık 2 yıllık evliyim. 1 yıllık da nişanlılık dönemim oldu ve bu dönemde kayınvalidemlerin YAPMADIKLARINI hâlâ unutamadım ve unutamiycak gibiyim.
Şöyle anlatayım
Eşim ilk çocuk ve ilk evlenen.
Kayinvalidemlerin durumu çok iyi. Ankaranin en iyi yerinde evi var
Kayinvalidem haftada en az 3 gün arkadaşlarıyla buluşur ve benim bir ayda harcadığım parayı yer bitirir.
2 tane kaynım var ve küçük olan kolej de okuyo
Büyük de 20 yaşında ve çok lusk bi hayati var.ne okuyo ne çalışıyo altında araba ve kredi kartı...
Ama benim eşim hep aileden ayrı büyüdüğü için bu imkânlar ona verilmemiş kayinvalidemin kendisi anlatir,eşim çocukken haftalığı 20 liraya tuvalet temizlermiş ve hicbir zamanda yakınmamış allaha şükür ki o yüzden bugün ayakları üstünde durabiliyo.
Nese biz düğün hazırlıklarına başladık.
Kayinvalidem takı olarak sadece 2 tane bilezik takti.
Nişan yaptık tüm masrafları kendi ailem karşıladı.
Mobilya beyaz eşya alışverişine çıktık eşim aldı hepsini
Gelinlik kınalık almaya gittik ilk kayinvalidem biz alıyoruz dedi
Geri yine biz ödedik !
Kuafördu gelin arabası suslemesiydi 1 lirasına kadar hepsi eşimin cebinden çıktı.
Kayinvalidemler ne taki istedim ne bilezik.
Sadece masraflara yardım etmelerini bekledim ama nafile.
Kendi ailem kına gececi yapti çok istiyordum, kayinbabam annemlerin yaptığı kınayı bile istemedi (ama çok güzel bi kına yaptık)
Neyse biz evlendik ve allaha şükür çok mutluyuz
Allah var kayinvalidemler evlendikten sonra el üstünde tutuyorlar gelin olduğumu hissettirmiyolar.
Ama bu yaşananları unutamiyorum biz burda onların bize yardım etmediklerinden dolayı borç öderken onlar günlerini gün ediyorlar.
Bazen dilimi tutamıyorum ve eşime başlıyorum anlatmaya.tabi kavgayla bitiyo sonu.
Esimin bi suçu yok bunda ama zamanında hiçbir şekilde ailesine tavrını koymadi.
Eşim ailesine çok düşkün bu yüzden birgün bu konulardan dolayi aramızın çok kötü olacağını biliyorum.
Ama ne yapmam gerek nasıl bunları unutmam gerek bilmiyorum.
Heleki ilerde kaynima düğün yapıp bana yapmadıklarını yaparlarsa benim için herşey yeniden başlar.
Çok uzun oldu biliyorum konular birbirine karıştı ama inanın artık çok bunaldım.
Ne yapmam gerekiyo.nasıl unutcam ben bunlari.
(Kızlar bu takılan 2 bileziği az bulmadım eğer az bulsaydım fazlasını istemeyı bilirdim ve kaynımın kolejde okuduğunu deme nedenımde kayınvlıdemlerın durumunun iyi olduğunu anlatmak için.
Biraz önce saygısız bir bayan benim 2 bileziği az buldugumu ve kaynımın kolejde okuduğunu problem ettıgımı düşünmüş o yüzden açıklama yaptım.
Konuyu başka yere çekmeye gerek yok )
Çok bunalıyorum kimseye birşey anlatamıyorum hele ki aileme. Üzülmelerini istemiyorum.
Biraz uzun olcak şimdiden okuyanlara ve yardımcı olanlara teşekkür ederim.
Yaklaşık 2 yıllık evliyim. 1 yıllık da nişanlılık dönemim oldu ve bu dönemde kayınvalidemlerin YAPMADIKLARINI hâlâ unutamadım ve unutamiycak gibiyim.
Şöyle anlatayım
Eşim ilk çocuk ve ilk evlenen.
Kayinvalidemlerin durumu çok iyi. Ankaranin en iyi yerinde evi var
Kayinvalidem haftada en az 3 gün arkadaşlarıyla buluşur ve benim bir ayda harcadığım parayı yer bitirir.
2 tane kaynım var ve küçük olan kolej de okuyo
Büyük de 20 yaşında ve çok lusk bi hayati var.ne okuyo ne çalışıyo altında araba ve kredi kartı...
Ama benim eşim hep aileden ayrı büyüdüğü için bu imkânlar ona verilmemiş kayinvalidemin kendisi anlatir,eşim çocukken haftalığı 20 liraya tuvalet temizlermiş ve hicbir zamanda yakınmamış allaha şükür ki o yüzden bugün ayakları üstünde durabiliyo.
Nese biz düğün hazırlıklarına başladık.
Kayinvalidem takı olarak sadece 2 tane bilezik takti.
Nişan yaptık tüm masrafları kendi ailem karşıladı.
Mobilya beyaz eşya alışverişine çıktık eşim aldı hepsini
Gelinlik kınalık almaya gittik ilk kayinvalidem biz alıyoruz dedi
Geri yine biz ödedik !
Kuafördu gelin arabası suslemesiydi 1 lirasına kadar hepsi eşimin cebinden çıktı.
Kayinvalidemler ne taki istedim ne bilezik.
Sadece masraflara yardım etmelerini bekledim ama nafile.
Kendi ailem kına gececi yapti çok istiyordum, kayinbabam annemlerin yaptığı kınayı bile istemedi (ama çok güzel bi kına yaptık)
Neyse biz evlendik ve allaha şükür çok mutluyuz
Allah var kayinvalidemler evlendikten sonra el üstünde tutuyorlar gelin olduğumu hissettirmiyolar.
Ama bu yaşananları unutamiyorum biz burda onların bize yardım etmediklerinden dolayı borç öderken onlar günlerini gün ediyorlar.
Bazen dilimi tutamıyorum ve eşime başlıyorum anlatmaya.tabi kavgayla bitiyo sonu.
Esimin bi suçu yok bunda ama zamanında hiçbir şekilde ailesine tavrını koymadi.
Eşim ailesine çok düşkün bu yüzden birgün bu konulardan dolayi aramızın çok kötü olacağını biliyorum.
Ama ne yapmam gerek nasıl bunları unutmam gerek bilmiyorum.
Heleki ilerde kaynima düğün yapıp bana yapmadıklarını yaparlarsa benim için herşey yeniden başlar.
Çok uzun oldu biliyorum konular birbirine karıştı ama inanın artık çok bunaldım.
Ne yapmam gerekiyo.nasıl unutcam ben bunlari.

(Kızlar bu takılan 2 bileziği az bulmadım eğer az bulsaydım fazlasını istemeyı bilirdim ve kaynımın kolejde okuduğunu deme nedenımde kayınvlıdemlerın durumunun iyi olduğunu anlatmak için.
Biraz önce saygısız bir bayan benim 2 bileziği az buldugumu ve kaynımın kolejde okuduğunu problem ettıgımı düşünmüş o yüzden açıklama yaptım.
Konuyu başka yere çekmeye gerek yok )
Son düzenleme: