Ben mi çok takıyorum

Olabilir . Eğer ortada canınızı sıkacak dedikodu olacak bi durum yoksa. Bazen benim eşimde uzun konuşur. Ana oğul dertleşirler. Sonra babasını ister onla konuşur

Merhaba arkadaşlar eşimin telefonuna bakarken annesiyle 18 dakika konuştuğunu gördüm istemsizce moralim bozuldu elbette konuşur annesidir ama ben annesini aradıktan sonra konuşma bitince hemen oğlunu aramış canım sıkıldı akşam akşam
Ne var bu kocalarda hayır benim goremedigim sizin bu derece kıskanmaniza yol açacak ne var.Ortalama bir Türk erkeğinde son 10 yılda degisiklikte olmadı ki ben birşey kaçırayim.

Konu sahibi annesiyle konuşmasını takmamış, onunla konuştuktan hemen sonra oğlunu arayıp 18 dakika konuşmasını takmış. Sanırım sizi şikayet ettiğini yada hakkınızda kötü konuştuğunu düşünüyorsunuz. Buna sebep olabilecek bir durum var mıydı?

Görüşmelerini kaç dk sürdürdüğüne bakarsan evet ciddi takinti olur senin için. Kendine ve karşındakine eziyet. Annesi sonuçta konuşsun bişey olmaz.

Konu sahibi annesiyle konuşmasını takmamış, onunla konuştuktan hemen sonra oğlunu arayıp 18 dakika konuşmasını takmış. Sanırım sizi şikayet ettiğini yada hakkınızda kötü konuştuğunu düşünüyorsunuz. Buna sebep olabilecek bir durum var mıydı?
Bende birilerini aramaya başlayınca herkesi sırayla ararım.

Neden bu kadar taktınız? Kayınvalidenizin sizi şikayet ettiğinizi düşünüyorsunuz sanırım. Böyle düşünecek noldu?

Hemen aramasına takılacak kadar neye takılmıs olabilirsiniz? Kv ile diyalogunuzda neler geçti?

Aman konuşsunlar. Sizin hakkınızda atıyorsa da atsın. Eşiniz gelip bir şey demedikten sonra

Oğlumu uyuttum çayımı demledim içiyorum. Ama taş taşımış kadar yorgunum. Öyle yordu beni, ve her gün böyleyiz. İleride beni aradı diye karısının canı sıkılacaksa vay halime.
nefes almandan bile rahatsız olurlar ayoll konuları okumuyor musun burada :işsiz: :işsiz:

Back
X